trooper

Medlemmer
  • Posts

    809
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by trooper

  1. Hej Peter

    Vil lige ønske dig held og lykke med valget.

    Svigerfamilien bor jo mellem Aars og Haubro, så saa dit protræt på en brochure.

    Desværre har de vist valgt en kandidat, ellers kunne de helt sikkert lokkes, de stemmer jo fuldstændigt forskruet og venstreorienteret :-)

    - Trooper

  2. Kan ikke følge dig.

    Jeg kommer med nogen bud på hvorfor Sastre kørte en langt under standard enkeltstart af. Jeg fremlægger masser af analyser og argumentationer.

    Dem kan man da være uenige i. Fair. Men at man udokumenteret og ganske uargumenterende kalder andres analyse for "ude i hampen" eller "clairvoyant" det er da for ringe. Jeg kommer med nogen bud. Intet andet. Argumenter imod, hvis du har nogen skarpe analyser.

    he he..

    Nu kom jeg måske også ind midt i kampens stegende hede, og derfor kan ovenstående synes en anelse mere provokerende.

    MEN du må da erkende at du til tider er på græsen til at overskride den grænse mellem at være uforstående iagttager og være den altvidende 'insider' der både ved hvordan det er at køre TDF og næsten kan se hvad der foregår inde i den enkeltes rytter hovede.

    Det var bare det forhold jeg satte lidt på spidsen.

    Og for lige at få det på det rene: Det er naturligvis den slags analyser man med fascination skal kaste sig ud i. Man skal bare passe på med at de overkrider deres egen validitet.... også en grænse jeg synes blev overskredet en smule.

    men No harm done.

  3. Jarvig:

    Det er da total mangel på forståelse af rytteres motivation og dermed i høj grad deres evne til at brænde en fantomenkeltstart af.

    Du må få min sofacykel når jeg dør...

    nåh nej, den har du jo snuppet

    :innocent::laugh: :4thumbup:

    Men en ærligt talt RIGELIGT insisterende clairvoyance vi ser udspillet her.

  4. Jeg tror ikke det skal ses som et spørgsmål om klassement. Jeg kan ganske enkelt ike se hvordan Landis skal holde de andre stangen, hvis de begynder at køre sammen (og det må man forvente).

    Jeg tror mere (og mindst ligeså prisværdigt) dette er en moralsk markering af Landis: ok nu skal jeg fanme vise at jeg dur til noget, og ike igen ender som den der lidt grå mus der går ned en dag og så forsvinder ud i glemslens stak af tidligere farvoritter som failer.

    Det er virkeligt et sejt træk og endnu en dag hvor man får nye uventede oplevelser fra TDF 2006.

  5. Italienerne havde en anden opfattelse af situationen. Italienerne mente at Poulsen havde provokeret Totti under hele kampen, herefter reagerede Totti så som han gjorde.

    Der var senere en lignende situation da Schalke mødte Milan i Chl. Her udtalte en del af Milan spillerne efter første kamp, at Poulsen var en af de mest svinske spillere, som de havde spillet mod og at dommeren ikke formodede at beskytte Milan spillerne i den kamp.

    Så jeg tror lidt at opfattelsen af den situation afhænger af de medier man følger.

    Pudsigt nok er jeg tilbøjelig til at give dem ret (sådan generelt) => Poulsen er et lille svin på banen.

    Men jeg husker ikke at der på nogen måder blev påpeget noget i denne kamp så det ser jeg mest som en tyndbenet italiensk undskyldning aka. 'maj ikke vid vad terrorist betyd næh?, min mama aldrig lært maj, så maj ignoranti' :smile:

  6. Eksempelvis sad hele Danmark engang og klappede da det lykkedes Christian Poulsen at få Toddi udvist efter den famøse spytklat, sådan er professionel sport nu engang

    Pudsigt eksempel.

    For faktisk så var det først på de efterfølgende tv-billeder at det blev kendt og alle var overraskede over at poulsen forholdte sig så passivt til det (implicit - han var lidt af en wuzz, eller i det mindste skulle han kontakte dommeren) så eksemplet er 100% modsat. Her forholdte Poulsen sig besynderligt apatisk til en svinestreg, det er vist det helt modsatte tilfælde af her. Derfor er det vist også mere end bizart at mene at det 'lykkedes' poulsen at få totti udvist.

  7. Nej, men problemet er at man ikke altid selv bestemmer hvornår man krænker nogens "ære".

    Jeg har da før været ude for at der var øretæver i luften fordi én eller anden idiot mente jeg havde sagt noget der generede hans hjemby eller hans venner. Og klassikeren med trusler, og det der er værre, hvis man måske/måske ikke, kiggede lidt på den forkerte pige i byen, er jeg næppe den eneste på MOL der har oplevet.

    Præcis. Og ovenstående svar er da også ironisk, fra min side...

    Den type af selvpromoveret ømskind og misforstået 'respekt' - kultur med legale hævnoptioner, kan man naturligvis kun ryste på hovedet af. men i denne her sag er det jo ikke på spil. Der er forskel på at bruge nogle obskure kriterier for ære, og så en tilsvining af denne karakter. derfor har du helt ret i din anke, den var måske bare lidt irrelevant i denne sammenhæng.

    99% vil nok mene at kommentaren til Zidane er langt-langt over grænsen, hvor de tåbelige tilstande du henviser til ofte udspiller sig i kølvandet på banaliteter som bruges til at spille neanderthaler.

  8. Går du da og sviner folks ven, veninder, mødre og oldemødre til, når du møder dem på gaden?

    Ja kalak

    Hvad er dit motiv for at skrive, at du sviner folks venner, veninder, mødre og oldemødre til når du møder dem på gaden...??

    :blink::blink:

  9. Der er én. Så to. Derefter er der flere. Efter flere kommer mange. Først herefter kommer utallige.

    De tal du selv nævner der hører da på ingen måde ind under begrebet utallige? Okay, 21 ville nok, hvis det var i én kamp, og ikke en hel karriere...

    Jeps.... Med en tilføjelse at to er et par (og 3-4 vist er nogle) :wink: men eller ser gradueringen god nok ud.

  10. Problemet er jo tydeligvis at det er umuligt at effektuere en sådan udvisning af den verbale 'forbryder'... Det vil jo kræve at dommeren for det første var tilstede og for det andet kendte de sprog som blev talt i kampen....

    Jeg håber dog at dette kunne være en motivation til se på dette aspekt, hvordan det så end måtte udformes, fordi der viterligt er tale om en dybt usportsligt episode. Jeg har dog svært ved at se mulighedre for at komme den slags til livs for hvor går grænsen for almene småprovokationer og så ovenstående (som tydligvis falder udenfor)..... Et interessant emne.

    En analogi er vel bøder til klubber hvor tilskuerne kommer med racistiske tilråb og abelyde. Det tyder jo på at racisme er en af de felter hvor man har fastalgt en 'norm'. Der var også en sag med peter schmeichel og ian Wright hvor Peter angiveligt skulle have råbt black bastard til ian efter en dobbeltstempling.. men i denne her sag er der jo ike direkte tale om racisme (selvom terrorist sagtens kan linkes til Zidanes baggrund).

    Apropos, så er der her i tråden tydelige eksempler på at indlæg herinde følger samme primitive tankegang. Vedrørende sprog er det nok også naivt at tro at 'synderen' læser MOL og forstår dansk og derfor bør dette 'åbne brev' nok postes i andre medier..... :innocent:

    bulldoggen:

    Fuck de slikhåret, spaghettiædendee, armani flødedrenge, i har altid været et land af kællinger og bastarder. Marco Martazerri må du få et surt eftermæle, sådan kælling som dig, som skulle opføre dig unfair i en vm finale at tale nedsættende om Zidanes afdøde mor du fik næsten hvad der var fortjent, vil ellers gerne havde set din luder ansigt stompet til ukendlighed. Zizou er ægte mand. Allez les bleus, vive la zizou

  11. Begge spillere opfører sig forkert, ingen tvivl om det. Verbal og fysisk vold er forkert. Men det er ikke "svinsk" at nikke en skalle i brystet - såfremt man har fået en svada i hovedet som the Sun er kommet frem til. At nikke skaller i brystet er ligesom al anden vold forkert, ja, men det er en overordentlig behersket reaktion på en ualmindelig grov verbal tilsvining.

    Set i lyset af at Zidans mor faktisk ligger på hospitalet så er det langt langt over stregen.

    Det ændrer dog ikke ved følgende:

    Zidan opførte sig uacceptabelt og han skulle naturlig vis ud med det samme, set udfra et sportsligt standpunkt.

    Dog gør det i mine øjne at situationen får et andet 'moralsk' udfald.

    Man kan jo ikke undgå at forstå dette som en bevidst provokation for netop at udløse dette røde kort. En provokation der ikke har det mindste af værdighed, fordi den rammer så dybt. At en spiller inde på banen kan komme med en sådan bemærkning midt i en vm-finale, det er jo grotesk. Det vender jo også sagen på hovedet. For mig at se sker 'overgrebet' uprovokeret fra Materazzi, hvis eneste forklaring på dette er at zidane skulle virke arrogant, hvad fanden er det for en tyndbenet undskyldning?? Det er altså Materazzi som niver i zidane og efterfølgende komer med bemærkningen. Zidanes reaktion er derimod, som runnershigh siger relativt kontroleret. Og spørgsmålet er jo: er der ike grænser for hvad man skal tolere.

    Den måde som sagen er lanceret nu virker også meget plausibel når man ser zidanes reaktion: han accepterer det røde kort uden at kny lissom : ok den fortjente jeg, men jeg angrer ikke min handling, og selvom det 'onde' vinder tilsidst, ved at zidane vises ud og hans eftermæle plettes, så bliver han formodentligt frikendt i 'eftertidens' øjne.

  12. Det her er en af de sager hvor man har meget svært ved at forholde sig nøgternt. For det første stinker det hele temmeligt meget; hvorfor skal det offentliggøres nu? Hvor stor er sandsyneligheden for at lige baso og Ulrich begge er i fedtefadet, og at de begge har rodet sig ind i en sag nu hvor fokus er stærkere på dem end nogensinde? for det andet så VIL man ikke tro på det. Selv er jeg stor fan af super-ULLE så det gør ondt, og vi havde vel alle glædet os til duellen uden ham texaneren fra Pluto. Han må da forøvrigt gnide sig noget i skægget og monstro han ike kommer med en skuffet udmelding. Jeg er jo en af dem der altid har mistænkt selvsamme helgen, selvom det er rene indicier og sikkert bare misundelse på Jans vegne, (det herlige ved at være almen dødelig fan er at man må gerne have en udokumenteret mavesur holdning :smile: ) men alt andet lige så sætter det da Armstrong i en endnu mere suveræn position i postperspektiv, hvis de to (med lidt god vilje) semikonkurrenter er tilsværtede.. spændt på at se hvad han udtaler

  13. Det ligner jo til forveksling din avatar :cool:

    Troede faktisk du var noget bredere med dødløft osv, det der er jo mere atletisk/fitness agtigt dvs. en slank bygning. Det er faktisk utroligt hvor meget der ryger af det massive 'look' når man går ned i vægt, det er ihvertfald det jeg kan se med mit vægttab på først Cuba og nu skade. Man er stadig muskuløs ogsv, men man taber det der stor massive BB-look og får en mere fitness/model-krop.. men well det kan pigerne jo lide, men det høster IKKE respekt i MC-klubben

  14. Jeg har selv haft nøjagtig det samme for ca 3 mdr siden.. Det er så forsvundet efter jeg ikk kan køre squat mere grundet mit knæ. Så går udfra at det var når jeg sku ha "spænde op" og få bb ordentligt op på mine trapz, at jeg havde forårsaget min albueskade.. Status er i hvert fald at det er væk, stort set.. :smile:

    Ok, jeg ved ike hvad mit er fra. Tror dog pprimært det skyldes de tunge yates og shrugs uden tilstrækkelig opvarmning, og at jeg altid har haft en tendens til at flå i det :blush: men eftersom det stadigvæk er der, også uden træning, så må jeg vist hellere give det lidt tid. prøver at få tid til læge imorgen.

  15. uha det er satme teknisk... fysiologi-freaks :laugh:

    status efter snart 1½ uges pause er at det stadigt er meget ømt, faktisk mere ømt end før, kan det skyldes at det er helet lidt. Det er nu mere sådan en konstant summen, hvor det før var mere et jag ? er også på vej til læge et af de nærmeste dage... får deusden smurt rigeligt med felden og fiskepiller i gabet.

  16. Hej TLunau.

    jeg forsøgte eksperimentet, det går ihvertfald nas hvis jeg lægger ydersiden af hånden + underarmen på bordet og bevæger den bagud med modstand,.. dvs, håndfladen op imod mig, men ikke rigtig nogen smerte hvis jeg gør det uden belastning...

    tror jeg er lidt i tvivl om dorsal funktionen........ det gør helt klart mest ondst hvis jeg gør den samme bevægelse som når man træner underarm med underhåndsgreb, hvis du forstår?.... dvs. samme position med hånden som i biceps curl

  17. Trist med albuen Trooper, du skal nok blive god igen.

    jow tak Anders.

    Det er sku lidt af en bet efter en i forvejen lidt lang pause.

    Men måske er det gnisten der, langt om længe for mig til at droppe min kålhøgne tendens til manglende opvarmning og konstant tunge sæt..... :blush::blush: ........ Ligenu sidder jeg ihvertfald i den der ydmyge 'hvis jeg nu aldrig gør DET der mere, slipper jeg så ikke for DEt her'..... En kausalitet der også kendes fra tømmermænd :innocent: ... men ak, ak

  18. Indsprøjtning har jeg ikke overvejet, så pessimistisk er jeg endnu ikke.

    Fysioterpai vil jeg overveje hen af vejen, hvis det ikke bedres hurtigt.

    Under alle omstændigheder er det en mega-sur situation.......

  19. Ja vi kender alle navnet på denne lidelse, måske mere som en kuriøsitet, medmindre man har pådraget sig den. Jeg taler naturligvis om tennisalbuen aka den modbydelige satan. Det startede i begyndelsen af maj, at jeg følte en vis ømhed i underarmen/albuen. Det tænkte jeg ikke videre over da man ofte har en form for småskavank i en af ledene, og af og til går det over. Især fordi jeg skulle 3½ uge ud at rejse, mente jeg nok, at det ville gå over. Dog mærkede jeg faktisk flere gange på rejsen et vist jag i underarmen, når jeg brugte den. Det var dog ikke permanent, og jeg slog det lidt hen. Da jeg kom hjem, så genoptog jeg træningen, uden de vanvittigt store problemer, men keg begyndte dog at spekulere lidt på om der var 'noget' på vej. Igår begyndte jeg så at undersøge nettet og denne sektion. Det viser sig med stor sandsynelighed at det er en tennisalbue. Smerten sidder i ydersiden af albuen og 'stråler' ned gennem underarmen. Jeg panikkede naturligvis noget, fordi jeg ikke ligefram ønsker en træningspause når jeg er på vej efter 4 ugers nylig overtsået pause.. arghhh.... men jeg bliver jo i det mindste nødt til at give det min 2 uger og se hvor det fører hen + noget felden gel, og fiskeolie. (overvejer også at købe noget ibuprofen). samt atge et smut forbi lægen

    Men er der andre der har erfaring med det, hvor det evt giok i sig selv, eller andre behandlingsmuligheder. Hjælper kompression fx??

  20. Men det gik nu meget godt, selvom jeg måske havde mere travlt med at snakke end at træne.

    Ja det var nu også fordi jeg havde et nice- and easy program idag...

    men normalt kører jeg nu hårdere på, vi må lige få det kordineret s' vi kan få snakket noet jydsk og køre noget hårdt på, når jeg også skal bænke osv.... rart med lidt selskab fra fastlandet, der er dælme ikk meget af det deroppe :superman:

    men mandag v. 4'tiden er jeg klar igen :wink:

  21. har lige været inde og se "An american haunting"... puhaa.. Ikke for børn dér... Tror det er en af de mest uhyggelige skrækkere jeg har set...

    åh nej. må hellere dulme nerverne med et par øl før kick-off iaften :cry:

  22. Ja, ich bin ein ninja... :tongue:

    Jeg er stadig en total klovn til det, og jeg fatter ikke at jeg "bestod" :clown2: Jeg skal godt nok også have arbejdet på min teknik

    Det er kun om fredagen der er graduering. Man skal lige betale 150kr. ved receptionen.

    Jeg troede kun det var 75kr, men prisen er åbenbart steget :eh:

    Men så spørg de til at starte med om der er nogen der skal til graduering og så til allersidst bliver man trukket over i et hjørne

    af dai-sifu Allan (i mit tilfælde) og så ser han hvad man kan.

    Må nok indrømme jeg synes det var lidt dyrt, - men det er åbenbart prisen for at blive ninja :bruce:

    Lyder sgu ærligt talt mere som et pyramidespil.... :laugh:

    Lidt grotesk at man skal betale 150 for det..... :dry:

    Regner forøvrigt med at trænke kl 3-4 idag :superman:

    ben og mave :w00t: