jesv

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jesv

  1. kære alle

    Skal have fat i nogle nye hjul til min focus der pt kører med fulcrum racing 5. Vil have et par hjul der ruller bedre til løb.

    Har haft kig på hjul med lav-profil, da jeg tvivler på min fart kommer så højt op, at jeg virkelig kan udnytte aerodynamikken i et sæt højprofil. Mit felt er snævret ind til Fulcrum Racing zero, Shimano Dura Ace 7850 C24, CL og endelig Mavic Ksyrium SL Premium. Fulcrum fik en nogenlunde god anmeldelse i cykelmagasinet i vinters mens dura acen her fik rigtig gode anmeldelser. Mavic har jeg hørt godt om ved et par cykelforhandlere.

    Har i nogle erfaringer både med hjulenes køreegenskaber men lige så vigtigt også deres holdbarhed?? Hvad ville i vælge?? Og er der andre mærker i syntes der kunne være bedre?? Går maks op til de omkring 7000 kr fulcrum koster. og det skal være til dæk og slange, vil ikke bruge lukkede ringe.

    Om mig selv er jeg en rytter på 80 kg og ligger og træner i bakkedal i det nordsjællandske. Vil gerne til at deltage i nogle flere løb.

  2. Hej igen

    Tak for svar. Jeg har nu fået gode input omkring hjul. Ogt tak også for råd om at jeg måske hellere skulle investere pengene i en god omgang træning :tongue:

    Det jeg i bund og grund er ude efter er at opdatere min racer, så den ruller bedre, men så jeg også syntes det er federe at komme ud og træne. Her tænkte jeg at man kunne investere i hjul så den rullede lidt bedre, men måske også skifte lidt dele ud, så ramme med udstyr bliver lidt lettere og stivere. Er det mere fornuftigt at udskifte eksempelvis kranksæt en hjul i første omgang?? Der sidder FSA Gossamer på, men har fundet et godt tilbud på DURA ACE 7900 krank som er lettere og stivere. Eller er der andre ting der er bedre at opdatere en krank og hjul?? Det er måske udstyrs-galskab, men fedt udstyr giver også lyst til endnu flere timer på landevej, og jeg er blevet bidt af at race derude. Hvordan syntes i en opdatering skal gribes an??

  3. Jeg er på jagt efter nye hjul til min Focus Cayo Expert. Pt er den udstyret med Fulcrum racing 5 hjul, men jeg vil gerne opdatere på cyklen så den bliver lettere og forhåbentligt hurtigere! Men min viden på området er ikke så stor. Mit behov er til landevejskørsel i lille DK og så vil jeg gerne deltage i nogle løb næste sæson. Og så er der kommet lidt udstyrs-djævel op i mig også! Har i nogle anbefalinger?? Har kigget lidt rundt og set på Fulcrum racing 1 eller zero, mavic ksyrum og også diverse carbon hjul som har set fede ud. Hvad vil i anbefale at købe? Hvad er bedst og mest aerodynamisk samt ruller godt?? Og hvor kan man købe det billigst muligt?? Nogle gode steder på nettet? Skal jeg skue mod netsteder i udlandet? Hvad erfaringer har i?? Mit budget strækker sig op til max 10.000 for et sæt hjul! Håber at i kan hjælpe med lidt input!

  4. Madone 4.7 til 13.000 kan skaffes ved Ritter cykler i Lyngby Storcenter. Fik at vide at prisen var sat fra 17.000 til 13.000 kr. Tror det er et udemærket køb!! Hvad du kan få af rabat på pedaler m.m. ved jeg ikke da jeg kun har fået en præsentation af cyklen og ikke har gået til stålet med at forhandle rabatter! Ved Heino var det så nemt, de ting der manglede røg bare med ind i prisen!!

  5. Og her er enden så på en lang intro til cykelkøb. Jeg har i dag købt en Focus Cayo Expert hos Heino cykler. Efter at have prøvet en tur var jeg solgt, fed fed cykel med rigtig meget godt udstyr for pengene! Nu skal jeg bare få dagene til at gå indtil på torsdag hvor dyret er klar, og så skal der rulles! Tak for alle de input i kære mennesker er kommet med, det har været en stor hjælp! Måske vi mødes på vejene....

  6. Nu har jeg endelig fundet frem til 2 cykler jeg syntes er værd at investere i.

    Den ene er en Scott CR 1 team 08 til 14.199. http://www.heino-cykler.dk/Cykler/Scott/Ra...R1+Team+08.html

    Den anden er en Trek Madone 4.7 til prisen 17.999 sat ned til 13.000 kr. http://www.trekbikes.com/dk/da/bikes/2008/...adone/madone47/

    Jeg kunne godt tænke mig nogle bud fra jer cykelkyndige om, hvilken der er det bedste køb. Har læst meget rosende på forskellige forum og i magasiner om Scott’s stel, men er det så godt at det overtrumfer Madone og det tilbud jeg har fået der?? Udstyret er jo ret forskellig ud over rammen da der bla sidder ultegra på Madone men 105 på Scott. Jeg har skam også læst udmærkede ting om Madone på nettet, men vil gerne have nogle flere meninger.

    En sidste ting: Kan se at Scott CR1 pro 08 har samme ramme som team men bedre udstyr. Det smider den så også op i en prisklasse som er 17.599 som er lidt dyrt syntes jeg. Kan godt ser der er en forskel på udstyret såsom gear, hjul, kranksæt med mere, men er det ekstraprisen værd?? Hvor meget vil en motionsrytter som jeg få ud af den ekstrainvest?? Eller få jeg mere ud af at købe den billige model og så opdatere den lidt hen ad vejen??

  7. Angående Scott, så købte jeg mountainbike hos Heino cykler (deres butik inde på gl.kongevej) og der fortalte de mig, at scott lavede gode stel, men man fik også lov at betale prisen for dem, hvilket gjorde, at de cykler man kunne få havde en skrabet udstyrspakke kontra de andre modeller, hvor stellet var billigere selvom det stadig var af en god kvalitet!! Mener i at det er det værd at give de ekstra penge for scott fremfor at købe eks en focus til samme pris men med bedre udstyr??

  8. Jamen det var da også lidt af en snak ang trek og de andre :bigsmile:

    Hvad angår den trek jeg så på, så havde den netop de omtalte sjove former, og jeg ved at forhandleren sagde, at det var en model fra i år, så sikkert og vist det må være en madone, men om han har sagt forkert med at den skulle svare til en madone 5.1 ved jeg ikke helt. Han sagde til mig at det var en cykel til en værdi af 17.000 kr men han kunne give mig den til 13.000. Men jeg kan godt selv se at andre steder på nettet er prisen 22.000. Måske han har ment madone 4.5!!? Jeg må snakke med dem.

    Uanset om i mener i er cykeltosser eller ej, så har i absolut givet mig gode input, jeg vil nu gå i tænkeboks, for indtil videre er konklusionen: Alle 3 er gode cykler til gode priser. Og input om forhandlere har mest været om WeBike som har fået både ris og ros. Og sørme om jeg ikke er blevet anbefalet andre modeller også. Jeg føler mig oplyst, men også en anelse forvirret da jeg er ret grøn på det her område, men jeg har da en fornemmelse af, at jeg ikke køber katten i sækken ved de tre bud jeg har fået præsenteret!!

    En ting dog til jer, der sådan handler cykler og ved noget mere om det end mig: Falder priserne på cyklerne når vi nærmer os enden af året her?? Jeg mener nå de nye modeller banker på, vil forhandlerne så gerne af med de gamle men udemærkede modeller?? I så fald vil jeg da slå koldt vand i blodet, da min opsparing til cyklen hives ud af en i forvejen minimal SU og lille studieløn. :tongue:

  9. Heyson, tak for input. Jeg syntes Trek'en ser federe ud end de andre, men hvad jeg har kunnet læse rundt om på nettet i diverse forum's er, at Trek også er dyrere, så man skal betale mere for at få samme kvalitet som ved mindre kendte mærker. Ved ikke om det har noget på sig! I så fald jeg vælger den bliver det gennem Ritter cykler, men min ide om deres service er kun udfra den præsentation de gav mig ved kig på cyklen, jeg ved ikke meget om deres service efterfølgende, og har læst en enkel indlæg på nettet som ikke talte så positivt om deres service. Er der nogen der har en anden holdning til det? De virkede ellers ret servicemindede.

  10. Erfaringer/råd ved køb af ny racercykel søges.

    Jeg har besluttet mig for at skifte min gamle racer ud med en ny racer med carbonramme. Jeg har snakket med 3 forhandlere her i København, hhv Heino cykler i Glostrup, Ritter cykler i Lyngby storcenter og WeBike Road og MTBikeshop (tidl RoadBikeShop) i Vanløse. Jeg er blevet tilbudt følgende efter at have diskuteret mine behov med forretningerne:

    Heino: Focus Cayo med Carbon stel, Shimano Ultegra Ice samt hjul som de sagde var fine til træning men sagtens kunne opgraderes senere til lettere hjul (mener de vejede omkring 2000 gr), pris 12.999

    Ritter cykler: Trek Madone 5.1, Carbonramme (white carbon), bontrager Race hjul, Shimano Ultegra, pris ca 13.000

    WeBike: Visions nye NC-890 carbonstel med Ultegra, Viper Carbon sadelpind, Fulcrum Racing 7 og Michilindæk, pris ca 14.000

    Er der nogen som har erfaringer med de nævnte cykler eller mærkerne? Kan i komme med gode råd om hvilken jeg burde vælge, hvilken der er mest fornuftig til prisen? Og endelig hvad er jeres erfaringer med de nævnte forhandlere? Jeg vil gerne bruge en dygtig forhandler der giver gode passende råd og god service efter køb af cykel, men kender ikke så meget til de 3 jeg har været ved udover at de hver især har nogle fede cykler? Har i nogen erfaringer med disse?

    Håber at kunne få lidt indput!