vogel

Medlemmer
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vogel

  1. okay, jeg drikker nu næsten intet sodavand. Det er sjældent ihvertfald - måske et par gange i løbet af en måned.

    Det var derfor jeg ville høre hvordan det ser ud angående saftevand. Men det virker som om man simpelthen bare skal holde sig fra de kunstige sødestoffer, og dermed også saftevand´en!

    :blush:

  2. Det er sgu stærkt gået Memnnoc_dk

    Har været gennem nogenlunde samme mølle, fra 108 og er nu på små 80 kg, mangler også lige et par kilo endnu!

    ....Så fik jeg svar på det med havregrynene! :o) Dem er jeg nemlig også glad for - nu mest som havregrød :cool:

    Vil lige tillade mig at komme med et spørgsmål i samme dur.

    Jeg stoppede selvfølgelig med sodavand da jeg startede min kur, og bengyndte på danskvand med citrus (det smager stadig forfærdeligt) men gjorde det for at få den der kulsyre-oplevelse, og så drak jeg sukkerfri saftevand hmmmm... nu er spørgsmålet så:

    Er det skidt at drikke sukkerfri saftevand når man vil tabe sig? (helt specifikt er det FUN sport - den grønne), der står UDEN SUKKER på den? Kan man godt bare drikk løs eller bliver man narret af den er sukkerfri - måske er der andet skidt i ?

    MVH Peter

    :4thumbup:

  3. Fre 16. Jan - Cykling landevej ca 67 km.

    Pænt snit lige under de 30, der var lidt mere vind end jeg lige havde regnet med :blink:

    Synes godt nok jeg var lidt ramt på dagen, og havde også lidt svært ved at komme hurtigt op ad bakkerne, men det gik da :blush:

    Turen var fra Øbro op ad strandvejen, ind v Nivå, ind over landet der gennem vejenbrød Avderød Kirkelte og så ad KOngevejen hjem til Kbh! Fin tur som dog ikke har de allerbedste cykelstier!

  4. Man 12. Jan. - Cykling landevej 82 km.

    Gav den rimelig gas, havde ligget syg et par dage så jeg skulle lige finde ud af hvordan jeg var kørende, men det gik sådan set helt ok.

    Tirs 13. Jan. - Fodbold - spil til 2 mål, ca 1,5 t. Gav den rimelig gas.

    Ons. 14. Jan - Cykling landevej - 81 km.

    Klassikeren fra Østerbro til Helsingør og retur. Til at starte med havde jeg sgu lidt ondt af mig selv da mine muskler var lettere ømme efter gårdsdagens fodbold, men det kom jeg rimeligt hurtigt over og jeg kørte nok de huirtigste 80 km jeg nogensinde har gjort. Stødte på en anden cyklist netop da jeg vendte i helsingør. Han kørte godt til så var det sådan set bare at lægge sig 10-20-30 meter efter ham så jeg ikke havde fordel af slipstream, og så se hvor længe jeg kunne hænge på. Det kunne jeg til Bellevue da han drejede af. Hvis han er herinde så tak, kunne sgu nok ikke have kørt det stræk så hurtigt hvis der ikke var hare på! :o) :blush:

    Jeg ved desværre ikke hvad mit snit har ligget på da min cykelcom stadig laver knuder! Et forsigtigt gæt er at den ihvertfald er over de 30/kmt.

    Planen er så herfra at jeg tager den tur 3 gange om ugen man-ons-fre og så må jeg se hvad der ellers er af muligheder!

    Over & out

    :tongue:

  5. 8. Jan - Cykling Racer - 68.26 km

    Har ikke noget snit da min cykelcom roder det sammen med tidligere kørte km. Men en fin tur i et lettere lortevejr at køre i :tongue:

    Så var jeg til lidt bold - udendørs grus. små 2 timers spil til 2 mål.

    Begrænset hvor meget man kunne give sig med lidt is på banen hist og her.

    Men det er vist også det optimale jeg kan få ud af en enkelt dag :o)

    :blush:

  6. 6. Jan - fodbold Grus, 1,5 time gav den hvad jeg kunne på et småfarligt underlag, men det har nu givet ok tror jeg. Kan ihvertfald mærke det her bagefter!

    Håber på lidt mere cykling ellers tror jeg hovedsagligt at den står mest på indendørs fodbold, da jeg har fået lusket mig 2 forskellige hold når de træner indendørs :tongue:

    Håber at kunne komme op på cyklen imorgen, har lige fået mine nye Adidas Climaproof overtrækssokker til mine cykelsko og nogle selvvarmende indlæg til skoene, så håber at jeg får mulighed for at teste det af imorgen, men nu må vi se om tiden er til det :blush:

    Kan iøvrigt anbefales: indlæg til handsker og sko. De er selvvarmende, kan købes i feks T Hansen for en 10ér og funker fint i op til 8 timer.

  7. Yes så skete der lidt igen.

    2. Jan - fodbold 2 timer rimelig god træning. Følte ihvertfald pulsen blev banket op!

    3. Jan - Indefodbold, lille bane 1t

    4. Januar - Cykling - racer. 43,31 km.

    Det blev kun til den korte tur havde ikke tiden til så meget mere, men følte egentlig jeg havde overordentlig gode ben. Desværre har jeg fået rodet i min cykelcomputer så jeg har ikke mulighed for at se mit snit, men er helt sikker på det MÅ ligge på 30 eller lidt derover, følte mig rigtig godt kørende. Har sat mig for at jeg vil forsøge at holde cyklen på minimum 30 uanset om det går op ad bakke eller blæser ( Det kan sgu godt være svært i en led modvind! ) Men jeg prøver!

    Igen var det strandvejen nord for Kbh - nåede det lige før mørket for alvor satte ind.

    Mit mål er at ligge på minimum 150 km om ugen, og helst gerne 250 km. Synes jeg fik en udemærket start idag, så er det simpelthen bare at forsøge at holde træningen kørende. Vil også gerne flette lidt bold ind over, det bliver der formentlig dog ikke tid til. Tager det bare som det kommer! Førsteprioriteten er cyklingen. Andre ting må så komme når der er mulighed for det.

    Over & Out

    :cool:

  8. yallo, her på denne nytårsaftensdag.

    Så kunne jeg sgu ikke lade raceren stå mere. Røg op på hesten idag, og kørte en god tur.

    De nøgne facts:

    Km: 64,97

    Gns hastighed: 29,12

    Max hastighed: 50,70

    Følte mig fornuftigt kørende, og efter at have kørt mtb et stykke tid var det noget underligt at komme op på raceren igen.

    Dog er baghjulet lettere kvæstet og sadelpinden er bøjet efter at have hilst på en højresvingende bil, men en skøn tur alligevel!

    Det bliver udbedret snarest! :blush:

    Mit håb er at kunne ligge på min 150 km/ugen gerne 250 km /ugen her nu fra det nye år. Alt efter hvordan tiden er til det.

    Første mål er at køre et motionsløb. Det bliver formentlig Bramsnæsløbet vistnok i Maj, 80 km.

    Alt for nu.

    Godt nytår! :beerchug:

  9. Forsøgte mig med en cooper test. Problemet var bare at det var bælg-ravende mørkt, men det gik da alligevel. Løb en 28-2900 meter.

    Forholdende er ellers glimrende da det er en løbebane rundt om en fodboldbane, så den skulle være god nok med antal målte meter.

    Var ikke tilfreds men ifølge målerne herinde er det okay ift min vægt og alder. Jeg er rimeligt sikker på jeg kan få den over 3000 m hvis jeg kan se hvor jeg løber og jeg føler mig mere klar end tilfældet var.

    Mine sko er stadig noget lort men de må holde indtil jeg får råd til noget bedre, undeskyldninger er der nok af :blush:

    Dvs at jeg varmede op med en lille km´s løb og løb også let af bagefter, men eftersom det er første gang jeg laver sådan en uden at være en rutineret runner, er jeg rimeligt tilfreds. Er dog sikker på jeg kan gøre det bedre :cool:

    Men det vil tiden jo vise :blush:

    Godt nytår til alle :partytime2:

  10. jeg kan sagtens følge dig, tak for dit input :o) det må jeg prøve at gøre lidt mere ved så.

    Mandag 29. Dec. Mtb -landevej ca 70 km tror jeg.

    Op ad strandvejen fra Østerbro indover landet v Nivå op til kongevejen v Kirkelt gennem karlebo og ad kongevej til Kbh igen.

    Fin tur som jeg efterhånden har kørt nogle gange.

    Meningen med Mtb´en er at jeg skal være i god cykelform når vi rammer foråret og raceren skal ud af stalden. Jeg tror det giver rimeligt godt faktisk, selvom farten ikke er den samme.

    :bigsmile: