jes

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jes

  1. Kosttilskud baseret på soyaprotein samt vitamin og urtetabletter sælges.

    Jeg har selv reguleret min vægt ned med 4,2 kg og er blevet 16 cm mindre (målt på bryst, talje, hofter og lår) på en måned.

    Hvis du synes det lyder som noget som dig, så prøv at se på www.tab-dig.nu (kode 4030).

    mvh

    Jette

  2. Hej !

    Måske du kan bruge dette tip:

    Jeg har MEGET nemt ved at blive for tyk - men jeg har besluttet, at det vil jeg selv bestemme, så jeg regulerer min vægt sådan:

    Når jeg synes, at nu vejer jeg (igen) for meget, så tager jeg en kalender og en blyant. Her skriver min vægt ned for f.eks. om mandagen. Nu bladrer jeg om til næste mandag om skriver min vægt minus 1 kg. Næste uge et kilo mere osv. Indtil jeg har nået den vægt, jeg vil have.

    Nu kan jeg se hvor lang tid det tager - og det er realistisk med et vægttab på ½-1kg om ugen.. Du skal blot tænke på at du skal tabe dig et kg til næste vejning.

    Den første uge skriver du ned i din kalender hvilke ændringer i din hverdag og kost du vil lave om - permanent. Start lige så stille : fx. gå et kvarter hver dag/ udskifte sødmælk med skummetmælk/spise vitaminpiller/prøve en ny opskrift mindst een gang om ugen (der er sund) osv. osv.

    Den næste uge skriver en eller flere punkter ned - og følger dem.

    Når du samtidig lever fornuftigt (hvis du er i tvivl så prøv at tjekke iform.dk ) og får motion - så er du på rette vej.

    Denne her virker for mig - hver gang.

    :band: