edleen

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by edleen

  1. Hej alle sammen og tak for jeres svar :)

    Jeg har ikke det store forstand på cykler, men min cykel har 7 gear og der er kun 2 tandhjul således at gearne (tror jeg) skifter inde i den cylinder der sidder ved baghjulet. De udendige gear må være dem, hvor man kan se kassetten eller de 4-7 små tandhjul der sidder ved siden af baghjulet.

    Det virker bare spøjst for det er som om, at det her kom fra den ene dag til den anden. Og det er da en rimelig skidt start at skulle skifte tandhjul efter kun en måned :) Sådan er det vel når man køber brugt :)

  2. Hej alle

    Jeg har haft købt en cykel hos en privat der køber dem fra politiets auktioner og sådan og sætter dem i stand og sælger videre.

    Men efter noget tid, er den begyndt på at give smæld fra kæden og at kæden (eller i det mindste jeg) mister grebet i pedalene.

    Det sker oftest hvis jeg holder stille og skal have gang i cyklen igen, så rejser jeg mig som regel op i pedalerne og lægger al min vægt i, for at komme hurtigt af sted. Men så flere gange inden for kort tid, så kan kæde give lyd fra sig og det føles som om, at det store kædehjul ikke får fat i kæden når jeg træder.

    Når først cyklen er i fart er der sjædent problemer, men det er blevet svært at komme igang fra stilstående tilstand.

    Når jeg kigger på kæden, synes jeg den ser en smule slap ud, men den fungerede helt fint da jeg fik cyklen med hjem i august måned og der er jo ikke på mystisk vis kommet et ekstra led på.

    Er det bare kæden der har brug for at blive strammet/frokortet ?