ELP

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ELP

  1. Altså i mit tilfælde fandt brysterne også sin rette plads nogle måneder efter amningen, men det skyldes måske, at jeg ikke er udstyret med nogle store af slagsen :wink:

    Om der er forskel på udstrækning af huden i 9 måneder eller 5 år, ved jeg ikke, men det kan da godt være at det har noget at sige. Men som en anden skrev, så har du i hvert fald alderen med dig! :smile:

  2. Jeg tror helt bestemt at den løse hud vil trække sig meget mere sammen. Den eneste grund til at den ikke har gjort det endnu, er sikkert den svingende vægt, hvor huden jo bliver strukket i perioder. Jeg ved ikke om du kan fremme processen, men jeg tror det ikke. Det bedste er vist bare at undgå overvægt for altid. Jeg har været gravid to gange, og begge gange var der meget løs hud på maven efter fødslen, men det forsvandt fuldstændig efter nogle måneder, og jeg gjorde ikke noget særligt for lige præcis dette område af kroppen.

    Og så bliver jeg altså lige nød til at kommentere dit kalorieindtag. Jeg kan godt se at du ikke er så høj, men jeg tror, at du får alt, alt for lidt kalorier.

  3. Er der nogen der ved, om et vægttab kan gå i stå i perioder, hvis man gør alt det rigtige (er i et acceptabelt kalorieunderskud, spiser sundt og dyrker motion), men man er helt vildt træt af det?

    Grunden til mit spørgsmål er, at jeg har en veninde, som er i gang med et vægttab på 15 kg. og som har tabt ca. halvdelen nu. Hun spiser ca. 500 kcal under sit ligevægtsindtag hver dag, spiser sundt og dyrker 1 times motion 5 gange om ugen. Der er uger hvor hun elsker det, og uger hvor hun er SÅ træt af det. Nu har vi fundet ud af, at de uger hvor hun ikke rigtig har lyst, men altså gør alt det rigtige alligevel, taber hun sig overhovedet ikke eller tager faktisk på. Hun bruger et Polar pulsur til træning, og der kan vi se, at hun giver den lige så meget gas, som hun plejer. Kan et dårligt humør påvirke et vægttab?

  4. Min mand ønsker sig et løbebånd i gave, men jeg ved ikke så meget om løbebånd (og det gør han vist heller ikke selv), så jeg har brug for jeres hjælp :smile:

    Han løber ca. tre gange om ugen, og løber alt mellem 5-25 km. ad gangen. Jeg ved, at han kan løbe ret hurtigt, så løbebåndet skal kunne følge med :wink: Det må gerne kunne lave bakketræning (hældninger?). Det må gerne have en god computer med diverse funktioner (mænd elsker vistnok den slags :wub: ). Det får en fast plads i stuen, og behøver derfor ikke at kunne foldes sammen. Det må gerne være nogenlunde støjsvagt. Det skal være i god kvalitet, og prisen er underordnet.

    Er der nogen der kan anbefale et godt løbebånd? Eller har gode råd i forbindelse med køb af et løbebånd?