Dave123

Medlemmer
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dave123

  1. Dag 3

    Squat: 3x5x50 kg.

    Bænk: 3x5x82,5 kg.

    Frivend: 3x5x52,5 kg.

    Gik op med ekstra vægt i squat, og det var sådan set fint nok. Vil blive ved med 10 kg. inkrementer et stykke tid, og så rykke ned til 5 om et par uger.

    Derudover brokkede den skadede bækken/lænd sig under frivend, men ikke squat (underligt). Stadig venstre side. Is på da jeg kom hjem, og æder nok nogle ibuprofener.

  2. Dag 2

    Squat: 3x5x42,5

    Stående stem: 3x5x50 kg.

    Dødløft: 1x5x120 kg.

    Alt var fint. Overvejer om mine squatproblemer skyldes at min venstre hase og hoftebøjer er noget strammere end min højre, eller om dette netop er et symptom på noget andet...

  3. Starting Strength dag 1

    Første træningsdag i en forhåbentlig lang sekvens. Squats starter helt fra bunden, da mit nu ulåste bækken skal lære at bevæge sig ordentligt:

    Squat: 3x5x40 kg.

    Bænk: 3x5x80 kg.

    Frivend: 3x5x50 kg.

    Alt var fint og relativt let. Bænken kunne jeg måske godt have startet på 75 i stedet, men der burde stadig være plads til forbedring.

  4. Er hun blevet undersøgt for kræft? Det lyder som om, at vægttabet er kommet pludseligt, og så kan kræft være årsagen.

    Jeg vil endnu engang stemme for at vi lige klapper hesten. Et pludseligt vægttab kan komme af mange ting, såsom store forandringer i ens arbejdsliv eller hvad ved jeg. Og en pige på 170 der vejer ca. 50 kg. er altså ikke voldsomt unormal, særligt ikke hvis hun er aktiv, og spiser sundt. Derudover har hun jo åbenbart været til læge og blive tjekket.

    Jeg synes Phils plan lyder fin nok. Jeg vil gerne gentage tricket med meget energi-tætte fødevarer såsom olier, mandler osv. Derudover så er det jo også noget med motivation. Hvis hun virkelig gerne vil tage på, må hun "tvinge" sig selv til at spise mere, end hvad der føles bekvemt. Det er det samme for os andre, når vi gerne vil tage muskelmasse på, og skal op i nogle sindssyge kalorie-tal for at få vægten til at blive ved med at stige.

    Grundlæggende synes jeg det lyder som om I er godt på vej, og at det herfra simpelthen må være et spørgsmål om at hun selv træffer en beslutning om at "klemme" noget ekstra ned ind i mellem, for at bryde ligevægten.