Zenna

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Zenna

  1. Hvorfor skal maden deles op? For ikke at belaste mavesyren!

    Hvorfor må man ikke og drikke mælkeprodukter fra køer?De er mere uomsættelige for mennesker

    Hvorfor skal man vente 2 timer med at spise efter at have spist frugt? Fordi frugt gåt hurtigere gennem tarmen og opløser, så tarmsystemet specifikke syrer bliver opløst (mavesyrer), som jo er specifikkfe, bealster systemet.

    Hvorfor skal proteiner spises sent på dagen? Fordi du bliver træt af proteiner.

    Hvorfor er dit indlæg fyldt med ævl? Fordi jeg ved noget om det her, og det gør du ikke!

  2. Jamen, er der ikke nogle som vil svare - mig eller den unge dame? Hvad sker der?I var så alert igår, med jeres anvisninger, jeres kritik og gode råd!

    Kom tilbage, så hun får kvalificeret hjælp! Hvad kan I byde ind med?

    Aj, vi kan vel tage en diskussion - eller hvad??

    Nå, ser I TV eller hvad? Hvad laver I ellers? Studerer I, og i givet fald hvad??? Bare nysgerrig og vil gerne lære!

    Kærlige hilsener Zenna!

  3. Som svar på flere indlæg her på debatten, kan jeg oplyse at min kilde i denne forbindelse er:

    Harvey og Marilyn Diamond: "Spis dig i form." "Fit for Life". Med noter og henvisninger.(Borgens Forlag)

    Derudover har jeg efter 40 års "studier" omkring ernæring, vitaminer, mineraler og sporstoffer samlet mig en viden om sammenhænge. Det kan I måske lære lidt af! Jer unge,der er lidt hurtige til at lære fra jer!

    Når jeg tillader mig at rådgive den unge dame, der ønsker et (hurtigt) vægttab, skal det også ses i lyset af at jeg som sygeplejerske har speciale i obstetrik og ved noget om hvordan det foregår., desuden er jeg uddannet yogalærer! Og har erfaring i vægttab fra medicinsk afdeling, Hvad kan I???

    Hvad har I i øvrigt at byde på, som løsning for den unge dame, som har gjort et godt stykke arbejde for at komme af med de ekstra kilo, ud over at nedgøre mig????

    Hjælp hende, ...... hvis I kan, ..... og lad være at nedgøre indlæg , som I jo ikke forstår en pind af!

    For at tage det igen- igen, det var i prioriteret rækkefølge:Det betyder at man kan vælge en ting, som virker, og dernæst den næste hvis man har mod, tid og overskud !HVAD HAR I AF LØSNINGER? Eller kan I overhovedet læse?

    Og til den sidste: Nej jeg kan nok ikke lære noget her på forum, som jeg ikke ved/har hørt om før!

    Jeg ville gerne hjælpe den unge dame, men ikke svines til af umodne teenagere, som ikke ved noget som heltst -om øh, om noget! Og igen - nej, i dette forum kan jeg ikke lære noget som helst!

    Prøver I at sælge et eller andet???

    Hilsen Zenna, der venter på alternative forslag til kvinden, der spørger!

  4. Hej, jeg synes det er flot at du har tabt dig så meget, så helt lost er du ikke ;-)

    Jeg tror du er gået i stå, fordi nogle "problemer" er løst og der skal noget nyt til for at sætte gang i processen.

    Måske ikke vægttab, men balancering af kroppen, med vægttab til følge. Du skriver at du er ret forvirret og det skal gå stærkt,

    og så har du så jo også begrænsede muligheder pga. den lille.

    Jeg giver dig lige mine bud, frit efter pricipperne i Fit for life! Og i prioriteret rækkefølge:

    Lige så snart du vågner om morgenen, spiser du 1-2 stykker frugt, f.eks et dansk æble og en blomme, som du har lagt på

    sengebordet aftenen før. Ud at tisse og ind i seng igen. Der skal gå mindst 2 timer inden du spiser noget som helst andet.

    Og sådan gør du også, hvis du spiser frugt i løbet af dagen, altså vente 2 timer.

    Din frokost og aftensmad skal deles op, sådan at du spiser grøntsager og kulhydrater til frokost, og grøntsager og kød eller

    fisk eller fjerkræ om aftenen. Bland ikke animalske produkter med kulhydrater. Og spis proteinerne sent på dagen. Og bland

    ikke animalske produkter i samme måltid.

    Skal du ud at spise eller er du nødt til at lave "normal" mad, så tag en tsk æbleeddike i et glas vand inden middagen. Og gør det

    samme inden du skal i seng.

    Husk dine olier, nødder, avocado, det mætter dig! Lad være med at fylde dig med komælk og ko-oste. Prøv gedeost!

    Dette er en kickstarter til vægttab og udrensning, og du skal være forsigtig hvis du ammer samtidig, men da du allerede

    har tabt dig så meget, tænker jeg det er overstået. Hvis du orker, så smut ned på biblioteket og hent "Fit for Life"! Men husk

    du er dansker (spis protein) og ikke bor i Californien, hvor man næsten kan leve af frugt.

    Nu ved jeg ikke om der har været emner oppe om dette i forum, da jeg er helt ny herinde,så... Pøj- Pøj! Hilsen Zenna

  5. Hej

    Jeg har lige meldt mig ind, da jeg ellers sad og søgte om kost/ glucosamin. Jeg kan se at der er nogen, der ved noget om det. Jeg kan også se at indlæggene er lidt gamle,og at præparaterne kan fås, ovre i naturlægemidlerne. Men der kan jeg ikke finde så megen forklaring.

    Jeg har læst at man skal have ekstra svovl sammen med noget andet, (MSM)? Men jeg skulle for så vidt få rigeligt i rødvinen! :devil:

    Problemet er bare at man i rødvinskredse (nettet) skriver at man helst erstatter svovl med garvesyre. Lidt forvirret bliver man altså! Og så er svovl både som sulfat og noget andet, bum-bum!

    Min situation er at jeg har arbejdet mig godt itu, mht. lænd og stress, og lige haft forkølelse og lungebetændelse. Jeg skal op på dupperne igen, og jeg har ellers min viden om kost, mineraler og den slags på plads. Og min læge som jeg sjældent besøger har en kur: Penicillin (jeg er ryger :devil: ) og hjem i seng! (Hun ved godt jeg laver alternative løsninger)! Så I skal ikke være bange for at give mig råd, for jeg har kun nogle gigt/slid-symptomer, men jeg skal altså igang hurtigt!

    Tidligere lavede jeg samme nummer med lænden, og fordi jeg bla. er sygeplejerske, yogalærer, så lader jeg stå til, og får ikke gjort noget ved det. Lænden/ischias var helt tosset og det blev værre og værre efter kiropraktik, til sidst kom jeg til en laotisk naturlæge som ordnede det og et par andre "dameting" i et snuptag! (250,00 x 2) Men jeg har ikke passet kosten så forfærdelig godt, eller også har jeg fuldstændig overset, at jeg er 57 år, fordi jeg ikke plejer at fejle noget!

    Og jeg har det med at blive sur, når jeg ikke kan løfte flisekasser og håndvaske og den slags! Jeg kan godt gå lange ture med jagthunden og løbe lidt, men led og muskler driller.

    Så hvis der sidder en "kloge-Åge" eller flere der kunne give mig et "løft"! Så er der venlige hilsener fra Zenna!