Chappy

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Chappy

  1. Nat: Du skriver lige det jeg tænker :)

    Jeg ved jo godt at det er fordi jeg hyggespiser lidt ekstra aftensmad, det er som sådan ikke fordi det er usundt mad, det er bare for store mængder = for mange kalorier.

    Og jeg vil stadig kunne spise et lille sstykke kage når man er til fødselsdag, hygger med veninderne, etc for jeg gider ikke være på kur resten af mit liv, jeg kender mig selv til at jeg bare opgiver og grovæder slik og kager.

    Min største udfordring er faktisk at stoppe når jeg er mæt og ikke fortsætte til jeg er propmæt, men det er bare en vanesag og jeg synes det går nemmere dag for dag. Og så at spise morgenmad, jeg kan bare ikke få noget ned om morgenen...

    Jeg har håndvægte og er begyndt at lave armøvelser, rygøvelser og maveøvelser ca 2 gange om ugen :)

    Tak for opbakningen!

  2. Tak for jeres svar :)

    Jeg fik vist formuleret mig forkert, jeg bevæger mig i alt i en halv time, 15-20 min løb + 10-15min småløb/gang.

    Jeg har sat fokus på min kondition i første omgang, og når jeg har fod på det, vil mit fokus komme lidt mere over på kost, da jeg synes det er en ret stor mundfuld på en gang.

    Jeg har været på utallige slankekure og vil derfor ikke på en ny kur, så jeg vil hellere ændre kosten hen ad vejen så det bliver en livstil i stedet. Min første ændring er allerede i gang, jeg spiser morgenmad, hvilket er en stor ting for mig :)

    Jeg tror jeg vil prøve noget svømning, da jeg godt kan mærke at min hjerne vil mere end mine knæ :(

  3. Tak for dit svar :)

    Jeg prøver at holde mig lidt i ro eller finde noget andet end løb til konditræning mellem dagene.

    Min cykel er bare sådan en gammel tung damecykel så den er ikke så god til at motionere på, den er hård at træde rundt, så det belaster også knæene lidt.

  4. Tak for dit svar! :)

    Det lyder godt, jeg tror jeg skriver lidt ned i starten for at være sikker på mit billede af mit indtag er det reelle indtag :)

    Det halve kg er 500kcal om dagen enten i mindre fødeindtag eller i ekstra motion jf. dit ligevægtsindtag.

    Mener du at man skal fratrække de 500kcal fra det indtag man indtager hver dag eller forbrænde 500kcal ekstra hver dag? Bare for at være sikker på jeg fik det rigtig ind.

    Jeg har nemlig ikke genneskuet den der energiforbrugsberegner som er herinde... Jeg er ikke inde i alle begreberne endnu...

    Basalstofskifte: 1895kcal

    Totalt energiforbrug: 3476kcal

    Hvilke af disse tal skal jeg fratrække de 500kcal? Jeg håber det er den nederste :)

  5. Hejsa,

    Jeg startede med at løbe for 2 uger siden og har løbet hver anden dag.

    Jeg har ikke dyrket motion i ca 1 år og er 173cm høj, hunkøn og vejer 95kg, dvs stærkt overvægtig.

    I starten fik jeg lidt ondt i knæene, men kun når jeg løb og ikke når jeg gik. Så jeg købte nogle nye løbesko med luft :) Og jeg kan allerede mærke at det med knæene er ved at være væk, selvom jeg har fortsat med at løbe hveranden dag.

    Umiddelbart føler jeg ingen smerter nogen steder, men jeg har hørt at man skal være forsigtig i starten fordi led og sener skal kunne følge med. Men jeg vil så gerne løbe hver dag og jeg føler jeg har overskud til det, men jeg vil heller ikke sættes tilbage og skulle vente 3 uger med at komme ud igen pga en skade.

    Jeg løber ca 15-20 minutter i et hug og går rask gang derefter med lidt småløb op til 30 minutter.

    Overreagerer jeg ved at kun at gøre det hveranden dag?

    Skal man have ondt i benmusklerne for at de skal restitueres?

  6. Hejsa :)

    Jeg har længe ønsket dette vægttab og havde derfor meldt mig ind i FitnessDK for 1½år siden.

    Det gik såmænd fint nok, de første 2 måneder, og så faldt interessen drastisk pga 45 minutters transport hver vej + betaling for offentlig transport.

    Jeg har nu startet op igen, da grunden til jeg stoppede var transportpege + tid, så jeg tænkte jeg måtte finde på noget derhjemme.

    Det har været en udfordring men de sidste 2 uger har jeg været ude at løbe hver anden dag i ca ½ time med gåpauser.

    Jeg har nedsat mit daglige indtag så jeg spiser til jeg er mæt, men ikke propmæt + flere små måltider i stedet. Og de 2 første kilo er forsvundet :)

    Mit spørgsmål er: Er det en absolut nødvendighed at veje og tælle alle kalorier?JEg har altid spist fuldkornspasta, grovbulgur, brune ris, grovbrød, masser af grønt, og drikker næsten kun vand eller mælk. Det jeg er blevet tyk af er slik og kager... Som jeg dropper nu :)

    Jeg vil gerne tabe ½ kg om ugen, har ikke noget imod det tager lidt tid.

    Jeg er 24 år, hunkøn, 174 cm høj og vejer nu 95kg.