cfred

Medlemmer
  • Posts

    1,065
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by cfred

  1. Jeg kom til at fokusere lidt på Basso i billedserien. Det kan være, jeg så noget rigtigt :innocent:

    I øvrigt farede Jens Voigt rundt i startområdet, så jeg ikke kunne fange ham med mit tussegamle Mavicakamera. Men Riis og BS "arbejdede" rigtigt meget med Basso - både i og udenfor bussen lige før starten. Det var helt klart ham, der skulle have designerne. Voigt er nok kun en "vildtursmand" i år.

  2. Gravesens problem er helt klart, at han ind imellem melder sig ud af kampen og kun flytter bolde rundt. Måske skyldes det utilfredshed med publikum, med-/modspillere, dommeren eller trænerbænken. Han mister simpelthen overbik/motivation i nogle situationer. Man ser det både på landsholdet og i PL. Og ikke sjældent er det i situationer, hvor der netop er brug for hans evner og fight. Han føler måske et eller andet sted et forventningspres, som han ikke kan håndtere. Det er helt klart noget, han skal arbejde noget mere med. Real vil nok have, at han skal tage ansvar i modgang.

  3. PS: Nu jeg nævner Bailey. Nogen der kan huske Bailey reklamerne der gik for 3-4 år siden, hvor en pige sidder og dorsker i varmen mens kæresten er væk. Han vader så sygeligt mange etager op med en stor sæk på ryggen. Så trasker han ind og siger "You want ice - you got ice" og så vælter han hele sækkens indhold ud som er isterninger.

    Mit spørgsmål er: Nogen der ved hvad den kvindelige model i reklamen hedder? Hun er uden tvivl den smukkeste pige jeg har set i livet. Har søgt på nettet efter navnet - men er aldrig stødt på det !!! :mad:

    :icecream:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Her er "hun" jo :4trumpet:

  4. Hmm.. De der opvarmere og malere osv.. Er det nogen man får tildelt når man stiller op til BB konkurrencer, eller har i selv arrangeret det?..

    Hvad hvis man kommer alene, hvem skal så sørge for at male en osv?

    <{POST_SNAPBACK}>

    På www.dbbf.dk kan du melde dig som maler. Du skal angive om det skal være for en mand eller en kvinde - og om det i givet fald skal være for en blondine eller en brunette.

    :blink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Mal en basket-spiller :laugh:

  5. Og mod slutningen af aftenen, så kommer en smukke blondine hen og vil absolut tale med mig. :blink: "Jeg er norsk og en sød jente, vil du ikke snakke lidt sammen" siger hun på syngende norsk. :blink: Æhhhh, hvad sker der? :blink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Du må jo udtråle noget norsk. Det kan sikker rettes med en anden deo :wink:

  6. Vi forventer en hudløst ærlig og fyldestgørende rapport - thi ellers kan vi jo ikke hjælpe dig, vel  :4smartass:  :innocent:  :laugh:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvis det var god stil, ville vi faktisk kræve webcam og skjulte mikrofoner. Nu må du nøjes med at poste tid & sted, så vi kan være der selv :tongue:

  7. Så is-smileyen bevæger sig stadig hos dig?? Den version der ligger på URL'en, Jarvig linker til i sin sig, er slet ikke en anim-gif... Jeg vil godt sætte 300 gram neurale tilpasninger på, det er MortenZ der har siddet og klukket mens han tog pis på den gode Jarvig.  :tongue:

    <{POST_SNAPBACK}>

    MZ har snuppet en frame fra animationen og lavet nedadvendte mundvige og øjne :4goodtv:

  8. Meadows eksempel med at grine, når det gavner en bedst og ikke at man synes det er sjovt, er faktisk det modsatte af hvad DeAngelo prædiker sådan som jeg ser det. Han er netop fortaler for at man også tør at stå ved sig selv, så skulle man reagere ud fra dette så ville da man ikke umiddelbart grine af vitsen for at spille med, måske nærmere vende den om og antyde på en humoristisk måde at det ikke var sjovt, men i hvert fald vise at man er sin egen herre. :4flex:

    Undskyld. men du må simpelthen omformulatere sætningerne, hvis jeg skal forstå dem :blink:

  9. INGEN vil have et tudefjæs.. De fleste piger vil have en selvsikker fyr der ved hvad han vil.. Man scorer intet på at sidde og være ynkelig og beklage sig over at man aldrig kan score, og at man har oplevet de og de dårlige ting i sit liv.. Ikke at den slags ikke er vigtigt at tale om, men det må man gemme til senere, når man har fået fat i den pige man vil have, har været sammen med hende et stykke tid, og er fortrolig med hende.. (Og man elsker hinanden selvfølgelig...).. Så kan man begynde at tale om den slags, men indtil da, må man gøre det med sine kammerater ;)

    Helt som jeg skulle ha skrevet det.

    Brokkeri klæ´r de færreste. <_<

  10. Normalt "lider" jeg lidt af for meget brystvæv, så mine vorter er sådan lidt runde i det, men har lagt mærke til at hver gang jeg træner så bliver de altid stive. Det er sq lidt weird og en af mine venner som har "normale" vorter oplever også det samme.

    Hvis det også optræder, når i træner hver for sig, har det sikkert en naturlig forklaring :tongue:

  11. Det er desværre ikke en fisketur hvor det bare gælder om at få fisken på krogen, og så er den hjemme - det er jo et langvarigt "spil" som også spilles efter man er gået hen og blevet et par.

    Det er dog nok anbefalelsesværdigt at du sørger for at køre en ren stil, som er tro overfor dig selv - og ikke bare venter på at du kan droppe skuespillet og lukke op for posen ;) det er nemlig een af formlerne på at have ekstrem succes blandt de kvinder man ikke vil have - og dårlig blandt dem man gerne vil have ;)

    He … der er jo også hele cirkusset med at få dumpet en kæreste på en så skånsom og "Win/Win-agtig" måde, at man stadig har et kort i baghånden, hvis det nye eventyr ikke holder. Men det kan vi jo vende tilbage til. :lol:

  12. Jeg tror egentlig ikke, kvinder og mænd tænker og reagerer særligt forskelligt, når det kommer til stykket. Hvad ville du tænke om et lettere bedugget og højtsnakkende kvindemenneske, der kaster sig selv i skamløs grams - ikke særlig interessant, velsagtens. Mon ikke kvinder har det på samme måde?

    Alt for meget dybsindig og ærlig snak er heller ikke nødvendig. Den slags anser kvinder sig for eksperter i at få gravet frem ved senere lejlighed. Nogen vil ligefrem se det som en udfordring.

    Hvad er det egentlig, man hader mest ved kvinder? Det er vel afvisningen. At de lader blikket glide rundt i værtshuset, mens man sidder og snakker med dem. Jeg tror, det er en god ide, at vende situationen rundt: "Du er egentlig vældig sød, men jeg tænder ikke på dig på den måde - egentligt mærkeligt nok". Man behøver måske ikke sige det direkte - den slags kan godt køres pr. attitude. Så får de sgu´noget at tænke over (og modbevise).

    Jeg skal nok vare mig for at komme med alt for mange "virker hver gang-råd". Det ville jeg ikke være den rette til. Jeg synes indimellem, at kvinderne nærmest er kommet "af sig selv" (Jeg har faktisk engang scoret iført gummistøvler på vej hjem fra en fisketur - men det er i høj grad en anden historie). Men der var dog en gang i mit liv, hvor alle andre tilsyneladende havde kærester. Det kunne jeg også godt tænke mig at prøve. Derfor kastede jeg min kærlighed på stort set alle de piger, jeg kom i nærheden af. Det har formodentligt virket utroværdigt og desperat, men hvad ved man, når man er 16. Resultatet blev, at jeg dømte piger for mærkværdige væsner, som jeg ikke ville spilde tid og kræfter på. Jeg undlod at møde op til fester og anden selskabelighed (ikke velset i en sproglig gymnasieklasse med 21 piger og 4 drenge). Og brugte mine kræfter på uddannelsen. Da jeg igen mødte op til gymnasiefesterne, var jeg ham "den mystiske", som ingen tilsyneladende havde noget imod at blive inviteret hjem af :blink:

    Du kan roligt regne med, at samtlige personer, der møder op på et værtshus efter mørkets frembrud, ikke har de fjerneste imod at blive begloet, flirtet med, revet ud på dansegulvet - eller møde en person af modsatte køn, som evt. skal med hjem en tur, engang … måske. Og først og fremmest vil folk jo more sig. De færeste vil nok "scores", sådan i ordets passive betydning. Men et godt fnis og noget gemytlighed er noget, de fleste sætter pris på.

    Og så bør man vælge etablisementer, hvor klientellet har nået skælsår og alder :)

  13. Kom bare til at tænke på om der findes tal på hvor meget man gennemsnitlig forbrænder ved sex... F.eks. hvis man har sex i en time...

    Jeg synes, det er dårlig stil at have sex i timerne :tongue:

    Det kunne da spice et fag som oldtidskundskab gevaldigt op :lol:

    Bare ordet "græsk" skaber billeder … :tongue: