banshee

Medlemmer
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by banshee

  1. Træner du hårdt, har din krob også brug for hvile - (restitution). Kører du med pulsur? - Hvis ikke, vil jeg da anbefale at du køber et - Henrik der køre her på torsdag fra 16.00-17.00 som instruktør, er ejer af Pulsure.dk - hvis du er i centeret på det tidspunkt kan han måske hjælpe dig - ellers kan du ringe til dem. Pulsuret kan give dig værdifulde informationer om din aktuelle form ( trænger jeg til hvile) oma.

    PS - tak for sidst Mollerup - der er smidt nogle billeder fra Struer evntet på cycling24.dk - vi ses på lørdag... :superman:

    mvh

    Søren

  2. At ændre dine kostvaner en uge før, tror jeg ikke vil gøre den store forskel, men er ikke ekspert på dette område. Du skal endelig huske at drikke godt med vand/energidrik o.l. under hele turen. Jeg har selv meget svært ved at blive ved med at drikke, da jeg efter nogle timer ikke føler tørst længere - men bliv ved med at "hælde på ". :4mewantfood: et par bananer og anden frugt, energibar kan gøre en del ved det....

  3. Det er super socialt - der findes flere rigtig gode events, bla. det som ligger tættest på Horsens p.t. - nemlig det i daugård. se evt. cycling24.dk for flere events. Der er kræfter igang i byen (Horsens) for at lave et super event i forum Horsens i 2011 - lad os nu se om det så bliver til noget... - håber jeg da! :smile:

    Personlig finder jeg ikke det, at køre alle 24 timer selv, som noget jeg absolut må prøve - køre gerne selv 6-8 timer på et døgn, og giver den så (fuld gas) i de timer jeg er med. Har kørt lidt med i bla. tyskland, hvor man træner på en helt anden måde end her i dk. - se her

  4. Så er der nyt på cycling24.dk omkring 24 timers i SA hallen i 2011.

    Svar på det med cyklerne i Daugård - jeg har ikke "hele" cykler eller mulighed for masser af timer :unhappy: , men havde muligvis nogle "huller" hvor der var mulighed for at komme til.Så hvis det skulle have int. melder i bare tilbage igen...

  5. Yes ses der.

    Der er 24 timers i Ålborg først i feburar.

    Halløj med Jer....

    Mollerup: Har du en time eller to ledig i Struer, vil jeg gerne købe disse - skal selv op og køre som instruktør.

    Har muligvis et par cykler i Daugård som mangler nogle til at køre dem.... - nogen der er interesseret - ved ikke noget om antal timer eller hvornår på døgnet der er ledig- men dette kan jeg finde ud af!

  6. Her er havd den store danske encyklopædi mener om sagen

    Citat:

    sidesting, sidestik, stikkende smerter opadtil i maven i venstre eller højre side under eller efter anstrengende fysisk aktivitet uden forudgående opvarmning. Sidesting optræder ofte de første 1-2 timer efter et større måltid, hvorved der er en øget blodgennemstrømning i mave-tarm-kanalen. Smerterne har derfor været tilskrevet omlæggelse af blodgennemstrømningen til de arbejdende muskler. Ligeledes har venstre sidesting været tilskrevet sammentrækninger i miltens muskulatur med henblik på udtømmelse af miltens depot af røde blodlegemer, således at blodets evne til ilttransport øges. Undersøgelser fra 1999 har vist en sammenhæng mellem mængden af væske i tyndtarmen og optræden af sidesting. Krampe i mavemuskulaturen eller mellemgulvet, træk i mellemgulvets tilhæftning til ribbensranden og luftansamling i tyktarmen er andre mulige forklaringer, men årsagen til sidesting er fortsat uafklaret. :blush:

    mvh

    Søren