Mind

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mind

  1. Før vi viser aftenens storfilm her på TV3 skal vi lige et smut forbi TV-shop:

    Jeg prøvede lige sådan for sjov skyld at tage lidt af det der viking i dag, selv om jeg har holdt fridag i dag. Jeg prøvede bare at blande det med vand, og det smagte sgu godt nok noget bedre end alt det andet proteinpulver jeg har fået tidligere. Og så opløses det herrenemt! Det her er coolt!

    Filmen blev præsenteret i samarbejde med Getbig.dk, MS og deres super-duper VIKING-PRODUKTER.

  2. Det passer IKKE MS!

    Har du flere spørgsmål står jeg fortsat til rådighed!

    Du antyder da vel ikke, at JEG er MS?? For så vil jeg da godt lige spare jer alle for en masse spekulationer og MZ for endnu et stykke detektivarbejde ved at slå fast, at det er jeg IKKE. Hvis nogen stadig er yderst tvivlende kan jeg sikkert godt bevise det på en eller anden måde.

    Jaja - jeg ved godt, at jeg er et meget nyt medlem, men jeg HAR altså fulgt hele debatten og følte omsider bare en ubindelig trang til at give min mening til kende - og så skal man jo OPRETTE en profil. Har iøvrigt også en profil på getbig.dk hvor jeg har været et par måneder.

  3. 2. MORTEN Z

    Har tilsyneladende gjort et stort arbejde med at afsløre MS, og ved hvem MS er. MZ ønsker ikke at bringe navnet, men har alligevel en stor trang til at give det ene lille hint efter det andet ..........hvorfor? Dette har betydet at flere navngivne personer er blevet mistænkt, og sågar har fået link til dem offentligtgjort. Alene af denne grund burde MZ offentligtgøre navnet på MS:

    3. JS

    Spørgsmålet har egentlig ikke noget at gøre med denne tråd, og stilles af ren og skær nyskerrighed. Hver gang du (JS) bliver angrebet personligt, svarer du med masser af humor og vid. Jeg finder faktisk dine svar vildt morsomme, samtidigt med at jeg er imponeret over at du bevarer roen. Derfor finder jeg det dybt mystisk at hvergang nogen angriber Getbig reagerer du stik modsat, og bliver nærmest rasende. Hvorfor?

    Rigtig godt indlæg - og 2 særdeles gode spørgsmål til MZ og JS......

  4. Jeg ryster da også engang imellem på hovedet over JS's indlæg, men generelt synes jeg knægten :lol: bidrager med forrygende underholdning.

    Det jeg dog studser allermest over er de folk der kommer herind og holder liv i debatten - på trods af eksempelvis følgende citat:

    "JS/MS.....whatever, er jo kun ude på at få en ligegyldig diskussion i gang, og det må man sige er fuldført.

    Jeg forstår ikke i gider bruge tid på det, da det på ingen måde er muligt at få noget konstruktivt ud af det."

    Jeg kan ikke se, at Onkel Jørgen har noget videre psykologisk problem bare fordi han åbenlyst morer sig ved at debatere med,- og provokere mavesure folk. Hans indlæg lyser og glimter jo af ironi, mens diverse personer, som debaterer mod JS i NETOP denne tråd, lyder til at besidde et inderligt had (grundet fx jalusi) mod manden.

  5. JS: Hmmm.......selvom jeg generelt finder dine indlæg særdeles spændende samt yderst underholdende kan jeg alligevel ikke lade være med at undre mig over visse ting.

    I det ene øjeblik skriver du, at du har ondt af MS pga. hans "betydeligt mindreværd", hans mangel på opmærksomhed i opvæksten, hans psykiske lidelser osv.. Og den medmenneskelighed kan jeg da godt følge - hvis det altså ikke er ironisk ment.

    Men det slår mig når du så 5 minutter senere bruger 10 linier i et nyt indlæg på at håne og nedgøre manden. :confused2: Nu har jeg ikke lige brugt de nøjagtige citater her, men kan da godt finde dem hvis du mangler eksempler.

    Nu spørger jeg dig direkte - og ikke fordi jeg nødvendigvis tror det 100% hænger sådan sammen: Gav manden dig mindreværdskomplekser og "truede" han dig på din position :blink: som kongen af getbig.dk før han blev afsløret? Og er du i dag således fuld af fryd og glæde over, at denne 'supermand' blev afsløret så du igen suverænt kan indtage pladsen som forumets nr. 1? Hvis det passer synes jeg jo nok det kan forklare din hoverende og hånefulde attitude :devil: overfor en mand (MS) som "man egentlig kun kan have ondt af". :confused2: