xJosh

Medlemmer
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by xJosh

  1. Undskyld jeg spørger hvad er der galt med at kaste op?? Det er jo en ting som kan komme helt naturligt ! Så vidt jeg ved har de fleste mennesker kastet op før .På den anden side er det jo også usundt at være tyk så begge dele er jo usundt ....

    Er du dum?

    Forresten du smadre også dine tænder, som sikkert allerede er smadret...

  2. Slap af jeg kom faktisk til at afbryde min kur :S spiste en fastelavnsbolle, og wupti vægten steg med 300 gram hvis jeg virkelig havde "anoreksi" havde jeg nok ikke spist sådan noget nå men til min store skuffelse kunne jeg ikke kaste den op ved ik hvad der sker men den vil ik op :S

    PROBLEMET er ikke at du spiste bollen! PROBLEMET ER AT DU TÆNKER PÅ AT KASTE DEN OP!

  3. Åhh nej, er det nu dig igen...

    Få nu noget muskelmasse på kroppen - du skal IKKE tabe dig mere, selvom du måske har lidt hvalpefedt på maven...

    Hvor længe har du trænet 3 gange om ugen? Hvis du skriver over én måned, må der være noget seriøst galt med dit program og/eller din indsats.

    I know.. Har jo trænet siden september 2008, men er først begyndt at styrketræne "rigtigt" i oktober 2009.. Jeg bruger meget større vægte nu end den gang, så det går fremad. Jeg kan også se at jeg er begyndt at blive muskuløs. Især armene, bryskkassen og generelt min kondi.

  4. Hej jeg er en dreng på 15år, jeg vejer 52kg og er 184 høj. No joke :4thumbup:

    Men jeg har et problem.. Jeg er stærkt undervægtig. Jeg er godt klar over at jeg skal tage på, men tankerne om kalorier flyver rundt i mit hovede...

    Nå men jeg har en del fedt på maven som jeg vil af med, men hvordan kommer jeg det uden at tabe mig? Jeg træner i et fitness center 3 gange om ugen så er bestemt ikke inaktiv..

    Jeg synes hver gang jeg tager på, så sætter fedtet sig kun på maven? Hvordan kan jeg undgå det?

    tak :tongue:

  5. Hej brian2 og mig2009

    Hvorfor udveksle indlæg på MOL, når det kunne foregå over køkkenbordet eller hjemme i stuen?

    Jeg kan da i hvert fald se at i skriver fra samme IP-adresse. :smile:

    mvh

    Moderator

    Jeg tror at mig2009 er så spiseforstytret at han igemmen "brian2" prøver på at få slanke råd for at tabe sig selv...

  6. Da jeg var 16 var jeg på en Seefood diet.. det vil sige at alt mad jeg så og som ikke var boltet fast det røg i skuffen. Og den gang løb jeg også og trænede en del og lå omkring de 65-67 kg med 192 med en ALT for lav muskelmasse...

    men jeg spiste bare ikke nok til at træningen gav muskelmasse for alvor.

    Nu træner jeg en del knægte mellem 15 og 17 for tiden, og min erfaring er at der skal grove mængder mad til for at opbygge muskelmasse, især hvis der dyrkes en del idræt ved siden af. Jeg må næsten true nogen af dem til måltiderne til at tage nogen flere kartofler og noget mere kød (efter de har taget 3 portioner), hvis de vil øge muskelmassen..

    Tak skal du ha, jeg skal nok prøve på at spise mere, men det er virkeligt svært!

  7. Sådan en ung mand som dig bør kunne styrketræne 2-3 gange om ugen + dyrke en form for idræt ved siden af. Og du bør simpelthen spise mere, det er en mental barriere du skal over, for at tage på. Du skal ikke spise når du er sulten, du skal spise før du bliver sulten og du må aldrig blive sulten i løbet af dagen.

    Jeg hverken KAN eller VIL dyrke en form for idræt udover... Det jeg jeg ikke overskud til.. både fysisk og mentalt. Men jeg kunne da rigtig godt tænke mig at starte til boxetræning.

    Men ja, det er virkelig svært for mig at spise... jeg har været meget buttet engang og er derfor bange for at tage på igen. i kan evt se min tråd med billeder.. brugeren hedder "Jegertyk".

  8. Hej alle sammen... Ved godt at jeg vejer for lidt, og at mine arme og ben er tynde. Men underligt nok har jeg stadig en del fedt på maven? Altså et lille bildæk.

    Jeg styrketræner / konditræner 2-3 gange om ugen og har skoleidræt 1 gang om ugen, så jeg er ikke fysisk inaktiv.

    Men her er min madplan normalt. Jeg kan veje maden fra næste uge...

    Morgenmad: En skål allbrains med skummetmælk, og en lille grovbolle med tunsalat ELLER 2 halve rugbrøder med kamsteg og rødkål.

    Frokost kl 11.30: Normalt hvad der bliver slogt på skolen, de meste er rimeligt sundt, som en sandwich, lasange eller noget kylling og ris. Måske en enkelt dag hvor der bliver serveret lidt usundt, som pøsehorn osv..

    Mad efter skole ved 14 tiden: en lille yoghurt, og en grovbolle med tunsalat.

    Aftensmad: Alt hvad der bliver serveret i hjemmet, normalt rimelig sundt og spiser normalt 2 portioner.

    Aften: Måske lidt slik men KUN hvis det er i weekenden..

    Jeg drikker juice om morgen, vand i skolen, og coca cola zero der hjemme..

  9. Det er lorteæde, alt undtagen din morgenmad. Hvis din kost ikke er sådan til daglig tror jeg nu ikke har noget at bekymre dig om, og nej du har nok ikke taget ret meget fedt på i løbet af sådan en dag, hvis noget overhovedet.

    Hvorfor spørger du? Vil du gerne tage på?

    Ja jeg vil tage på. Bare ikke fedt.

  10. Morgen: en skål allbrains, og en lille grovbolle med tunsalat.

    Middag: På Mac D. En mac chicken, mellem pomfritter, hamburger, mac flurry med smarties og en cola light.

    Aften: 3 hamburgere fra Burgerking...

    Og det sker ALDRIG igen! Det er også første gang i over et år at jeg har spist så meget fastfood på en dag. Jeg har ikke spist andet en det jeg har skrevet.

    Jeg vejer 52kg og er 184cm. Jeg er en dreng på 16år.

    Hvad synes i? Tror i at jeg vil tage meget fedt på?

  11. Jo, tun er uden tvivl proteinrigt og det er derfor en god ting at spise - især hvis du gerne vil begynde at opbygge lidt muskler. Men du siger at du spiser ca 1 teske? Det er ALT for lidt. I en alm. dåse tun (i vand) er der ca 21 g protein pr. 100 gram, hvilket er en fin portion. Men en færdiglavet tunsalat er jo iblandet en masse andre ingredienser, og mængden af tun er derfor mindsket. At du så endvidere kun indtager ca. 1 teske begrænser mængden af protein yderligere således at du stort set ingenting får. Så er det i virkeligheden bedre blot at spise én grovbolle med en masse magert kødpålæg istedet. Og ja, når du er 16 år og tillige høj, kan du også sagtens spise mere.

    Det er flot at du har tabt dig og tillykke med det =) Men pas nu på! På nuværende tidspunkt vejer du meget lidt i forhold til din højde, så måske har du tabt dig for meget. Det er forståeligt at du er bange for at tage på igen og du skal selvfølgelig heller ikke proppe dig med en masse usund og fed mad blot for at øge in BMI (med mindre at du er MEGET tynd, for ja, så ville det nok være en god ide lige i starten). Istedet kunne du fokusere på netop at opbygge dine muskler og øge din vægt på den måde. Det ville på ingen måde skade dig at tage på, det skal jo bare ikke være rent fedt, men muskler.

    Så begynd istedet at spise flere kalorier (af den gode slags) og få din vægt op på en sund måde. Spis en masse magert kød, grøntsager og frugt. Magre mejeriprodukter er også fint i en passende mængde. Kort sagt bør du egentlig bare spise når du er sulten (gerne 5-6 gange dagligt, bestående af morgenmad, frokost, aftensmad og 2-3 mindre mellemmlåtider). Så længe det er en sund kost du indtager, er det bare en rigtig god ting. Og ja, så er en god portion havregryn eller en grovbolle med kødpålæg, bedre end rundstykker med pålægschokolade, hehe.. Men det lyder det også til, at du godt ved =)

    Hehe mange tak!

    Det var lige det svar jeg havde brug for! :laugh:

  12. Er du mand eller kvinde? Hvis du er kvinde vejer du alt for lidt. Hvis du er mand er du jo sygeligt tynd.

    Hvis du med vilje "underspiser" i frygt for at tage på, så vil jeg råde dig til at søge professionel hjælp. Det du er ude i er sygeligt og decideret farligt for din krop. Du er 16 år, dvs. i voksealderen og utilstrækkelig kost, kan gå ud over din krops udvikling.

    Sørg for at få skovlet nogle kalorier indenbords.

    6 måltider om dagen. Frugt, grønt, groft.

    Men generelt - SPIS MERE!

    Velbekomme.

    Jeg er en dreng (;

    Jeg har været rimelig tyk, og er bare så bange for at blive det igen!

    men jeg underspiser ikke bevidst, jeg kan bare ikke skælne i mellem hvornår jeg får for lidt og formeget...

    Og til Wopper:

    Er der ikke en del protein i tun? ;D

  13. Lige en sidste bemærkning. Den morgenmad, du nævner er ikke så heldig.

    okay mange tak! Den morgenmad var jo lørdagsmorgenmads = rundstykker ;D

    spiser normalt 2 små grovboller med K's tunsalat. Bare en teske ca (;

    Jeg bliver bare helt nervøs, og får dårlig samvittighed når jeg tager på ):...

    men jeg skal nok bare tage mig sammen.

  14. Det er godt at høre. Jeg vil selvfølgelig anbefale at spise helt almindelig mad for at øge vægten. Men så længde dit BMI er så lavt skal der bare kalorier til. Må man spørge om vægt og højde? Meget høje personer har tit et lavt BMI pga. at formlen er en approksimation.

    Jeg er 183 høj, og 16 år (;

    og vejer 52kg ca (;

  15. Nu ringer du til dit pizzaria og bestiller en dobbelt bacon cheese burger. Eller to. Pres dem ned i svælget så dit BMI kan komme op. Af sted.

    Hehe er gået i gang med pastasalaten så ;D

    Men folk synes at det er sindsygt at jeg vejer så lidt, men manger ikke fedt på min krop, nok mere muskler.. ;s