que faire

Medlemmer
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by que faire

  1. Det er måneder siden jeg har været igang og nu har jeg helt glemt hvor pokker det er jeg før har købt proteinpulver, jeg synes der var et hint på linksiden, til et brugt site i danmark og et i usa, men jeg kan ikke lige se det nu..

    jeg tror nok viking og prolab var foretrukne mærker..

    Que faire

  2. Jeg kom lige til at tenke på.. eller det har jeg gjort længe.. Jeg bor helt nede i Nykøbing Falster. Her har vi et center med pænt mange medlemmer.

    Nu har jeg gået der et knap to år, og har set de fleste jævnligt. De ser ikke ret meget anderledes ud. Der er måske to eller tre der har en plan med i baglommen, men ellers er de alle sammen så gamle og garvede at de ikke behøver den slags. Jeg har ikke set en eneste der køre HST. Helkropsprogram er sådan noget for små piger som mig. Squat er for de få og endnu værre dødløft. Der er som om der inden for centret er en ubevidst trend for hvad der er godt. alle gør hvad de andre gør, og undersøger ingenting. Nu har jeg jo været rimelig aktiv, og selv om jeg ikke ser ud af noget særligt er det da meget sjovt at jeg kan køre en splinerny maveøvelse den ene dag er der to tre stykker der gør det ugen efter. Ren afspejling uden kommunikation. Tenk lige på hvor meget en forkert øvelse kan påvirke selv uden at man taler med folk..

  3. Hey

    Du, jeg har osse altid haft en ufattelig sød tand. Det første jeg tenker på når jeg smækker stængerne ud af sængekanten er sukker i en eller anden form. Når jeg køre hjem fra skole er en afstikker ind til de farverige hylder en evig gentagelse, og når jeg er hjemme hos mine forældre endevændes skabe og kælder for alt sødt. Når det ikke er lade, er det kager, dadler og når lageret er tømt, havregryn med sukker..

    Jeg har aldrig kunnet spise ordentligt fordi der skulle være plads til min udskejen.

    Jeg har ved nøje gennemtenken fundet ud af, at jeg alrig er rigtig sulten, ej heller mæt.

    Jeg prøver at afhjælpe ved at have ting i mit køleskab (frugtstykker, fromaige fraich, æg til hurtig æggekage, og proteinshake såsnart kiosktrangen kommer over mig) At ovespise lidt om morgenen er heller ikke af vejen, det hjælper på resten af dagens mønster.

    Andre folks undren over dine lyster og ulyster kan være en plage. Specielt hvis du synes du er nødt til at gøre dem tilpas før dig selv. Du behøver ikke at komme med nogen forklaring, på hvad du gør og hvorfor. De forstår den sikkert ikke, og de vil spørge igen næste gang.

    Hvis du er heldig vil de acceptere dine mærkligheder, men deres øjne slipper du ikke for.. Det er sq da sært når nogle kan sige nej til noget vi andre ikke kan..

  4. Jeg mente ellers at dette forum var beregnet til at gå dybere i marginalerne..

    Nu snakkede jeg jo ikke om calorieindholdet i en colalight....

    Jeg hentydede til værdien af sødestoffer og vil gerne lige indskyde herfra:

    Sorbitol og frugtose hører som sødestoffer ind under kategorien sukkerlignende stoffer og omdannes ærligt og redeligt til energigivende sukker i kroppen, hvilket har indvirkning på blodsukker og stofskifte, hvilket kan have betydning når man vil ændre vægt.

    Jeg ved godt at de fleste vare i danmark er deklarerede, så man kan se energiindholdet, men HVIS nu det ikke er, kunne man jo foranlediges til at tro at ordet sukkerfri var ensbetydende med ingen "risico".

    Men ikke mere trommerum i det, det har nok ikke rigtig nogen betydning i det store og hele...... og i bund óg grund er det nok ikke det jeg er stærkest i.

  5. Nå men jeg kan osse sagtens tylle en liter light ned, hvis det ikke at sødestofferne giver en rædselsfuld bismag. Desuden har jeg læst at cardiotræning efterfulgt af cola er rigtig skrap mod knogler og vitaminbeholdning, så en grund til varsomhed.

    Sødestoffer feder sikkert ikke på samme måde som sukker, man skal bare være opmærksom på hvilke stoffer vi taler om. Der er nogle (Jeg kan desværre ikke lige huske navnene) der lynhurtigt omdannes til alminelige kulhydrater i kroppen, og så hjælper det jo lige fedt. Man kan altså aldrig vide sig for sikker på noget.

    Alle ved for øvrigt at vand i rigelige mængder slanker, så hvorfor ikke bare ungå al cola (pudser glorien) og drikke vand hvis man endelig skal tabe sig. Meget nem løsning..

  6. Min holdning til vægt og vejning. I årevis stod jeg på vægten morgen og aften splitternøgen, endelig med tørt hår, udtømt og udtørret. I al den tid vækslede nålen vel mellem godt og vel fem kg. Nu har jeg ikke haft vægt i to år. er måske en lille smugle bange for den eller bange for at miste kontrollen. Men når jeg endelig vejer mig med ca et halvt års mellemrum, er vægten alligevel nogenlunde der hvor jeg forventede det. For mit vedkommende har jeg det meget bedre efter at vægten har tabt styrringen. Den skal bar ikke have lov at være det vigtigste punkt på dagsordenen. Jeg kan sagtens se på spejlbillede og mærke på mit tøj at der sker noget. Om det er fedt eller muskler fortæller en vægt jo heller ikke noget om. Som Bongo skriver, skal man være sur eller glad over vægtens resultat, hvad fortæller den?

    Jeg synes vægten er et onde der i mange tilfælde gør livet surt. Stol på det du ser og det du putter i munden. Det er det afgørende.

  7. Mange tak Angel

    Det var lige den slags jeg var ude efter..

    BMF må jeg lige have defineret, selv om jeg nok burde vide det.

    og demineraliseret vand.. så vidt jeg ved er der mineraler i det meste af det vand man kan få..

    Er der nogle specielle fedttyper der er at foretrække, jeg har hørt at det under alle omstændigheder skal være vegetabilsk.

    jeg skal lige in og kigge på dbff

  8. Hvordan ser de sidste nye meninger og videnskabelige målinger ud i forhold til kostindtag lige før et bb mesterskab.

    Hidtil har man ikke måtte drikke i flere dage op til konkurence. Nu har jeg hørt at man skal drikke op til 10 liter hver dag lige inden. Før var det godt med en lille dram for at trække væsken ud af kroppen før man gik på scenen. Er det en myte? Hvad er godt at spise de aller sidste dagen, på selve dagen, timen før man går op. kulhydrat, fedt, protein? Kropsfedtprocenten er så lav som overhovedet mulig, og nu er det blot vigtigt at intet forstyrre idtrykket af de hårdt oparbejdede muskler. Er der nogen erfaringer at trække på eller nogle links? :confused2: