KurtOlesen

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KurtOlesen

  1. Hej Kurt :smile:

    Mit pulsur er en efterhånden gammel traver - Polar S725X. Teknisk er det vel noget forældet hvor jeg også umiddelbart har indtryk af at Garmin er mere med på noderne. Hvis du ser i f. eks. Kermits log kan du se Garmin-kurver. Rent visuelt er de voldsomt meget bedre end Polars - dog virker det som om pulsen bliver vist mere nøjagtigt med Polar hvor Garmins pulskurve i stedet for er "rundet af i hjørnerne" så den fremstår visuelt mere lækker. At garmin kan kombinere med at vise ruten på kort og antyde pulsen undervejs er jo noget legetøj jeg personligt er faldet pladask for. Dog fungerer mit ur så godt at jeg vil finde at det er frås at skifte det ud inden det dør en naturlig død med mindre jeg vinder noget fornuftigt i lotto. Hvis du alligevel skulle være interesseret i veteranmodellen er der i hvert fald et godt tilbud her hvis det ikke er udsolgt.

    ...

    Da jeg kom hjem fra arbejde i går aftes kunne jeg godt spise en bid og da jeg jo også havde styrketrænet (bare lidt), ville lidt natligt protein ikke være at foragte. Desværre stod Helsevagten.dk på 103%. Heldigvis var der stadig lys hos underboen og fredag aften kan man jo godt larme lidt, så jeg satte mig på spiningcyklen for at give rum til lidt mad.

    Det blev en meget!!! træg start. Dels havde jeg nok lavet lidt for mange pistols så var begyndt at blive DOMSet hvilket er blevet en del værre her til morgen. Og så den sædvanlige arbejds-dehydrering. Jeg drak en liter vand med lidt salt inden jeg satte mig og igen en halv liter ved minuttal 15 og 30 - var også tørstig ved 45 men undlod da vi nu var oppe i nogle mængder der er lidt upraktiske lige før sovetid. Efter små tre kvarter begyndte benene dog at vågne og i stedet for at skulle presse tempoet op måtte jeg tænke over at holde pulsen nede.

    post-1580-1232792496_thumb.png

    Efter et bad og en hytteost med lidt havregryn fandt jeg sengen som jeg først forlod klokken 10:20 :bigsmile:

    Da jeg gik på vægten her til "morgen" havde jeg rundet endnu et hjørne og ligger nu under 88kg :w00t:

    Håber lidt bekymret at det holder. Familien er igen blevet genforenet (talte forleden i telefon med parcelisten og det var tydeligt at høre at antabussen var skiftet ud med noget mere flydende - havde jeg dog bare fået det fortalt, havde jeg ikke været bekymret. Sprut og uvenskab hører sammen). Men - om et par timer står den på kager og snurrekaffe hvor jeg pønser på at skifte piskefløden ud med mælk.

    Hvad værre er at spinningtimen i morgen hænger i en tynd tråd. Jeg havde egentlig glemt det, men dobbelte spinningtimer betyder at jeg bliver så gennemblødt af sved at jeg den sidste halve time sidder og kører i svub-sko. Et er at skoene ikke når at tørre til næste dag. Men når de tørrer, så stinker de ganske hæsligt og det kan jeg sq ikke sidde med i en fællessal :crazy: Efter spinning i går fik de en ordenlig omgang rodalon og natten over på radiatoren. Det tog også det værste men slet ikke det hele. Så nu ligger de til "indfrysning" hvilket virker når de har ligget der et par dage. Om det også virker når jeg tager dem ud af fryseren klokken halv seks i morgen tidlig må jeg se.

    Tak for info - og tak for "tilbuddet" om et stk. retro-udstyr. Jeg tror dog, at jeg vil interessere mig lidt for Garmins Forerunner 405. Man kan dertil tillige få et stk. udstyr til at måle hastighed ved en fysisk måling på hjulet. Det kunne jo være interessant at gøre ved banetræningen.

    Hilsen,

    Kurt

  2. Hej Løvehjerte !

    Hvad er det for et pulsur-system du bruger, og er du tilfreds med det?

    Jeg planlægger at købe noget tilsvarende, men er i tvivl, om jeg skal vælge Garmin eller Polar. Jeg har forstået, at når det drejer sig om at måle højder, så måler Garmin via GPS, mens Polar måler ved hjælp af en trykmåler i uret. Jeg har mest sympati vor Garmin's model.

    Hilsen,

    Kurt (een af dem, der kører (lidt) langsommere end dig på banen) :4thumbup: