Kristian Brandt

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kristian Brandt

  1. Helt bestemt. Der er jo ingen som Kim Ravn, som ved hjælp af kreativ bogføring og diverse lyssky handlinger kan få en forretnings økonomi til at SE fornuftig ud. :smile: De Islændingene jo udemækret, da der stadig kører retssager mod Kim Ravn efter overdragelsen pga. bla. misvisende økonomi.

    Men noget skulle jo gøres, da de fleste islandske investorer trak sig ud for et par måneder siden, og Bjørn står således næsten alene tilbage med lorten. Kims tilbagevenden er noget af en panikhandling og falliterklæring IMO. Men hvis noget skal redde Equinox, må det vel være kreativitet - og det kan man ikke påstå, at Kim ikke er.

    MEN han er sluppet for alt godt fra fusk i fortiden (bare se tilbage på 1997), og det tror jeg, at han stadig tror, at han kan. Han er jo flintrende psykopat.

    Men mon ikke han sælger meget snart, og får malket Equinox endnu mere. Man skal jo ikke glemme, at han tjente 250 mio. på kæden for 2½ år siden, og han mister reelt set ikke noget, da hans "løn" efter rygtet er 25% af aktierne i Equinox. Og han arbejder jo minimalt på "Equinox opgaven". Ansvaret er jo overdraget til hans gode ven Kristian Brandt.

    Så kan han rende rundt og lave lyssky byggeprojekter i Thailand og Tyrkiet imens han griner i skægget over, hvor meget han har taget røven på islændingene.

    Må desværre skuffe dig - Kim Ravn fik ikke 250 mio ... ej heller har han på noget tidspunkt været på tale til at købe 25% af aktierne. Men indrømmet, det er en god historie :-)