spinnerfreak

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by spinnerfreak

  1. jeg er selv medlem af fitnessworld, så jeg ved ikke noget om landevej hos fitness.dk.... men når nu du jo tilhører den noget sjældne race: piger der kører landevej - så kan jeg kun varmt anbefale at du kommer og kører med nogle af artsfællerne i 'de seje sild'.

    Vi kører hver mandag kl 17 fra mosehuset (lige ved bellahøj), ca 60 km inkl 2-3 intervaller hvor der bliver givet gas. Der er god stemning, altid nogen at snakke med, og der bliver taget hensyn til at alle kan følge med.

    tjek evt www.sejesildcykler.dk

  2. Når nu du skal spinne 3 timer, synes jeg du skal sørge for at få en god morgenmad. Som minimum det du ville spise på en normal dag - og noget der ligger en god bund; havregrød, yoghurt med müsli el.lign. Sørg for at komme op i god tid så du ikke kaster maden i hovedet lige inden du skal spinne.

    Det er nok en god idé at tage lidt god energi med til undervejs - en banan, lille pakke rosiner, figenstang mv. Hellere tag lidt for meget med end for lidt, så du kan få noget indenbords hvis du går kold.

    God fornøjelse.

  3. Jeg kan anbefale www.madlog.dk, det er en online kalorie-dagbog hvor du kan indtaste alle dine data inkl aktivitetsniveau og ønsket vægttab. Madlog beregner dit daglige kalorieindtag for at opnå det ønskede vægttab, og du kan i løbet af dagen indtaste hvad du spiser (ud fra en stor database som indeholder stort set alle madvarer, også de forskellige mærker fx kohberg gulerødsrugbrød eller cheasy yoghurt) og på den måde få styr på om du spiser passende i forhold til dit ønskede vægttab.

    Det kræver selvfølgelig at man er villig til at veje sin mad osv, men du kan evt gøre det i et par dage eller en uge, og på den måde få en nogenlunde fornemmelse for om din kost er passende.

    Held og lykke med vægttabet.

    B.