nicolai-s

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nicolai-s

  1. Hej MOL.

    Jeg er en 20 årig dreng/mand der spille forbold et par gange om ugen, som ønsker løbe fra de andre på boldbanen.

    På banen spiller jeg for det mestre højre back (højre forsvar eller længere oppe på kanten som offensiv wing) - altså jeg ligger helt ude ved sidelinjen. Enkelte gange på midtbanen.

    Jeg har en god naturlig form hvis man kan sige det sådan, og formår altid at løbe fra de andre / løbe dem op. Men nu vil jeg altså gøre det endnu bedre idet jeg er begyndt at motionere fast (Løb x 2+ fodbold x 2 / ugen).

    Jeg har hørt at jeg kan kombinere små løbeture med enkelte sprint imellem - interval. f.eks løbe en 5 km, men 3-5 gange lige løbe 20 sek alt hvad jeg kan, hvorefter jeg jogger/går 2 min for at få pusten. Men jeg ved ikke om dette er måden det skal gøre på, og om der er andre alternativer.

    Altså

    Jeg vil gerne blive meget hurtigere end jeg er nu - på de 40-70 meter da jeg spiller fodbold. Jeg spiller fodbold 2 gange om ugen samt løber samme antal.

    Idet jeg befinder mig på kanten og i forsvaret sprinter jeg ofte en halv til en hel banelængde - kommer an på om jeg skal hjem og forsvare eller lige pludselig stå til rådighed oppe ved modstanderens målfelt.

    Nogen der kan hjælpe mig med et løbeprogram og evt. også nogle styrkeøvelser der gør mig hurtigere når der skal spurtes! :)

    Håber virkelig i kan hjælpe mig med at opnå en "farlig" topfart.

    Mvh Nicolai-s

    P.s. Har faktisk investeret i nogle ankelvægte. Jeg går med dem før træning (1,5kg hver) og tager dem af lig inden. Så føles mine ben meget lettere! ;)