seatrek

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by seatrek

  1. Jeg tror egentlig din kiropraktor har gang i noget af det rigtige, men lidt afhængigt af hvilken struktur der har taget skade så tager det jo lidt tid inden det er helet/faldet til ro. Som Vastus foreslår så er stabilitetstræning bestemt en mulighed, men din ryg skal være så meget ovenpå før du begynder, at det ikke bliver værre af det.

    Nu ved jeg ikke hvor du bor, men der ligger en stor tværfaglig klinik i Ringsted, med det klingende navn Kiropraktorerne Ringsted. Jeg har selv været der til behandling og er super tilfreds. Klinikken ligger på et privathospital, så de har alverdens læger, fysser osv. med ind over når tingene er lidt underlige. De har sågar en MR-skanner som ma kan komme i uden at skulle den lange tur forbi en speciallæge :-) Tjek dem ud på www.kiro.dk

    Min skade lignede meget din, og det tog mig næsten 6 uger selv med god behandling. Jeg fik at vide at en af mine bruskskiver var blevet irriteret (ikke en prolaps) og at det bl.a. var derfor jeg var så stiv i ryggen.

  2. Hej alle

    Jeg har været inde ved Lotte på Axeltorv og det var sgu’ en positiv oplevelse. Jeg havde langvarige problemer med både hofte, lænd og den ene albue efter for meget styrketræning og for hurtig opstart på løb. Nu mærker jeg kun en snert hvis jeg giver den MAX gas.

    Jeg spurgte lidt ind til hendes erfaring med sportsskader og det viser sig jo at hun er lidt af en ekspert :wink: Hun har taget en del kurser i behandling af idrætskader og er som den eneste i Danmark i gang med en Master i Idrætskiropraktik via et universitet i Australien. Har været en del i ”marken” også, som behandler til flere store udenlandske multisportsstævner.

    Hun løfter ikke selv, men dyrker vist ret meget sport – kick boksning og undervandsrugby for at det ikke skal være løgn… :laugh:

    Den behandling jeg fik var et godt mix af klassisk kiropraktor manipulation samt en helt serie af div. bløddelsteknikker. Om det er det der ART som bliver nævnt et sted skal jeg ikke gøre mig klog på, men det er effektivt…

    Generelt er der en god stemning på klinikken og det virker som om de tager sig god tid til folk. Der er stort set aldrig forsinkelser og det er relativt nemt at få tid. Ingen klager herfra…

    God træning til alle!! :smile: