JLO

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JLO

  1. På et tidspunkt i mit studie har Moretn Zacho engang fortalt, hvordan hele den mani med cocakmælk skulle være startet. Det skulle vidst nok være noget med, at man engang har lavet et muskeltræningsforsøg med kinesiske mænd(tror jeg nok det var), som skulle indtage en proteinholdig pasta efter træning. De fandt ud af at denne pasta var "nemmere at få ned" hvis de blandede det op i mælk og drak det - derved kom det til at ligne cacaomælk.

    Måske ideen om at cacao i stedet for proteindrik stammer derfra, måske ikke, men ihvertfald så ville jeg mene, at der er alt alt ALT for meget sukker i almindelig cacaomælk i forhold til proteinindholdet, og gevinsten derved ikke er til at få øje på.

  2. Hehe.. Ja det kan sagtens være vi ses derinde. Du må endelig sige til, hvis jeg kan hjælpe med noget (inspiration til øvelser, sammensætning af program eller bare et spark i r.... for at komme afsted - anything)

    Jeg vil tro, at du har fået lavet et "standart"program af ham, så det er bare super godt, at du selv har tilpasset det til det, du har behov for og det du synes er sjovt.

    Og det er fedt at du også har for øje at operation efter et stort vægttab er muligt. Det er jo en kæmpe motivationsfaktor! Så er der endnu mere at kæmpe for.

    Og mht. at have nogle at være i samme båd med, så tror jeg at det er super vigtigt at have nogle at dele erfaringer (gode som dårlige) med. Det er så vigtigt at have både et nært og mere fjernt netværk det virkelig støtter op om dit "projekt". Så er chancen for succes endnu større.

  3. Hej Dorthe

    Glad for du ku li indlægget. Jeg kan bare ikke fortælle den historie for mange gange, og så synes jeg lige du skulle høre om en ægte succeshistorie.

    Mht operation så er jeg helt enig! Hvis det er en gastric bypass du tænker på (den hvor man operativt fjerner størstedelen af mavesækken) så ville jeg absolut ikke råde nogle til den metode. Ændret livsstil er det eneste der holder i længden. Men den operation min mor er blevet godkendt til, er hvor man fjerner det hud på maven der nu, efter vægttab, hænger løst. Det er udelukkende af praktiske og hygiejniske grunde.

    Det lyder også godt med en hest, så er der bare ingen vej udenom, når man ved at den står og venter. Og så gentager jeg lige mig selv: Det er jo om at finde det der motiverer en selv til at være aktiv! Hesten har vi bestemt ikke til fælles, men Equinox er jo en anden snak. Der træner (og arbejder) jeg også selv. :4thumbup:

  4. Hej Salix - Dorthe

    First of all: Du er alt for helt-vildt-super-sej!! Jeg elsker at læse indlæg fra folk der virkelig tager hånd om eget liv og legeme, eller se større eller mindre mennesker, der har taget sig sammen til en løbetur eller cykler eller what ever! Elsker at folk ikke lader sig slå ud, og tager kampen op!

    Du gør bare alt det rigtige. Det er sååå vigtigt at du gør det hele på DIN måde, da det kun er for DIG det skal virke. Det lyder godt at du har fået blod på tanden mht. kalorietællingen, og at du kombinerer det med en masse træning. Måske man taber sig hurtigt og meget når man er på kur, men hvis ikke livsstilen er lagt om, så har det ingen effekt i det lange løb.

    For at holde dig lidt til ilden, så vil jeg kort lige fortælle dig historien om min mors vægttab.

    Min mor har rundet de 50 og med 3 børn og en travl hverdag, så er hun bare "lige pludselig" kommet til at veje omkring 127 kilo. Men i uge to i 2007 besluttede hun aig for at nu skulle det være slut, og hun begyndte hos Waight Watchers (vejning + et lille foredrag om noget med vægttab og sundhed etc. hver tirsdag).

    50 uger efter havde hun tabt 50 kilo!!! Og nu, 2 år efter, har hun smdt 65 kilo, og er blevet godkendt til operation af "løst maveskind". Hun er et helt andet menneske og det er SÅÅÅ fedt at se hvordan det bare kan lykkes, hvis man går all in.

    Det jeg så vil sige med det her, er at du skal gøre ALT på DIN måde og i dit EGET tempo. Det er super vigtigt at lytte til råd og få vejledning bla. her inde, i dit fitnesscenter og fra alle omkring dig. Du skal dog holde dig for øje at der er en junlge af muligheder, råd, foreskrifter og yoy name it, når det kommer til vægttab. Men du skal bare gøre præcis det DU føler for og så ellers bare hænge i. Det er et projekt med lange udsigter, men resultatet er ikke til at tage fejl af! Det bliver så fedt så længe du har hjertet med i det hele vejen.

    You go girl!! og keep up the good work!

    Mht. til det der med at "æde alt det der du helst ikke skal", så er mit bedste råd når altid at have sunde snacks i huset eller ved hånden, evt. i form af frugt (eks. frisk melon eller ananas) eller noget nøddemix og rosiner. Det er sunde fedtstoffer, hvor der selvfølgelig er kalorier i, men husk altid at se på om det er de gode eller dårlige fedtstoffer du går efter.

    Må jeg forresten spørge, hvilket center du træner i? (Jeg bor selv i Odense, og synes det var lidt interessant.. Ved ikke lige hvorfor..)

    Ups, det blev vidst lige lidt langt det her indlæg, men rigtig god fornøjelse med det hele!

    MVH Julie