ZulFo

Medlemmer
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ZulFo

  1. Hej alle

    For flere måneder siden var jeg en smule aktiv på mol.dk's fora - jeg var i gang med et større vægttab fra 121 til 80 kg.

    I dag er det mål nået, og lidt til - min vægt ligger og svinger mellem 78 og 79, og har gjort det i ca. 3 måneder, så jeg holder fint fast i mit resultat, også uden at jeg skal tælle alt jeg spiser - faktisk tæller jeg ikke, og har ikke gjort det på noget tidspunkt under min livsstilsændring.

    Jeg trænede under tabet op til 6 gange ugentlig af ca. 1 time, med cykel og en smule styrketræning.

    Nu vil jeg så gerne af med lige de sidste 2-3 kg. så jeg kommer ned i nærheden af 76 kg. så jeg rammer min idealvægt i henhold til de BMI målinger jeg har fået lavet.

    Jeg synes bare ikke rigtig at der sker så meget igen - det ser ud til at jeg ikke helt kan smide mine kg. som jeg gjorde for 3 måneder siden. Jeg har lagt motionen en smule om, så jeg nu løber og kun bruger cyklen som opvarmning, men de forbrændte kalorier på motionen er de samme..

    Jeg er også lidt usikker på om jeg har meget mere at smide af - jeg har nu en "del" overskydende maveskind, og måske har jeg faktisk ikke det fedt på kroppen som jeg synes det ser ud til i spejlet, simpelthen fordi det er hud?

    Jeg skal sige at jeg af bygning er meget mager/tyd, især arme og ben - der er intet fedt tilbage der at tage af :)

    Nå, det var egentlig mest generelle tanker efter et større vægttab over relativ kort tid - startede på de 121 kg. i november sidste år, så der er sket meget det sidste år.

    Hilsen en helt ny person! :)

  2. Jeg er overbevist om, at du fortsætter samme plan, som du gjorde, da du skulle tabe dig i starten. Det er altså en forkert tilgang. Hvis du nu tænker over hvad der er sket med din krop, hvordan kan du så stadigvæk følge nøjagtigt samme mønster, som i starten?

    - Du har fået mere muskelmasse

    - Du har sikkert også forbedret dine 'kredsløbselementer'(dine muskler vænner sig til kredsløbstræning, etc, hvilket er positivt. Vil du have en teoretisk forklaring, så sig til).

    - Du har tabt en del fedt

    - Du har, højest sandsynligt, forbedret din krops evne til at udnytte næring(fx insulinsensitiviteten) gennem massiv cardiotræning.

    Hvis du stadigvæk spiser samme mængde mad, samme energifordeling og dyrker nøjagtig den samme portion motion, så kan du vel godt selv se hvor jeg vil hen? ;)

    Kroppen tilpasser sig de omstændigheder, som du giver den. Hvis du ikke har ændret din fremgangsmåde overhovedet, så vil jeg vædde med, at din krop, nogenlunde, har tilpasset sig det og din nuværende status vil nok stagnere.

    Hvad du så kan gøre, det er, modsat din logik, sikkert, at sætte dit kalorieindtag op og samtidigt sætte dit motionsniveau op, hvis dette er muligt. Du skal IKKE sætte dit kalorieindtag ned. HVIS du kan udregne, at du ca. er i kalorieoverskud, bør du hellere kombinere dette regnskab med mere motion og en smule nedgang i kalorieindtaget. Men, jeg er 95% sikker på, at du spiser for lidt, så denne anden mulighed tror jeg ikke på.

    Til dine spørgsmål omkring proteiner, så tror jeg næsten ikke, at du kan spise for lidt. Folk har en tendens til at tro, at mange proteiner er MEGET NICE, bare fordi lidt proteiner er godt. Forstå mig ret, hvis du spiser for lidt, så bør du helt sikkert indtage flere, men det tror jeg virkelig ikke, at du gør. Jeg vil dog anbefale dig at spise 2,5g protein/kg kropsvægt. Hvorfor jeg anbefaler dig at gøre det(hvilket er en del over dagligt anbefalede), skyldes, at et højt indtag af proteiner kan have fordele i hensigt med vægttab. Du skal ikke tro, at du får mere muskelmasse af at spise vildt mange proteiner. Det er en gammel bodybuildermyte.

    Men, det er nok nemmere at hjælpe dig, hvis du prøver at regne på dit stofskifte, samt poster en uges kostplan/motionsplan, hvis du har sådan én.

    Jeg har ikke lige en kostplan ved hånden, men vil da prøve over de kommende uge at skrive ned hvad jeg indtager, og samtidig nedfælde min motion - jeg kan jo godt skrive hvad jeg "normalt" indtager på en dag, og hvad jeg normalt motionerer, men den svinger jo en over en uge...

    Men osm jeg læser det, så mener du at jeg skal motionerer lidt mere, og måske også indtage lidt flere kalorier - problemet er, at jeg ikke KAN motionere så intenst som jeg har gjort, i hvert tilfælde ikke på cyklen - og det er DET jeg i første omgang undrer mig over!?

    Jeg vil dog begynde at løbe lidt i stedet for at cykle, og jeg vil øge min styrketræning - både fordi cyklen er begyndt at kede mig lidt, men også for at lave noget forskelligt...

  3. Jeg er også 175 cm og vejer 95 kg og er også i gang med vægttab, min plan er ingen druk( det er godt nok træls at se foldblold uden øl :mad: ), træning 7 dage om ugen 3 timer og ikke for usund mad(ingen slik og kun lidt junk) når det går godt giver det 5 kg om ugen(startvægt 164,8 kg)

    Det er satme et flot vægttab!!

    De 5 Kg om ugen er helt vildt - men jeg har faktisk selv lige oplevet det, og jeg er en lille smule skræmt af det!

    Jeg har normalt kunne smide 1 - 1 1/2 kg pr. uge, og de 2 foregående uger har min vægt først været et kg. op, så 1/2 kg. ned i sidste uge, men i denne uge har jeg tabt mig 5Kg! Jeg forstår ikke helt hvordan og hvorfor - jeg er begyndt at drikke lidt mere vand, men jeg træner faktisk mindre. Mit madindtag har været normalt (for min diæt) bort set fra at jeg spiser lidt mindre frugt i løbet af dagen, da jeg tidligere sagtens kunne æde over 1 kg. vindruer om dagen, primært om aftenen (det blev halvdyrt i længden) og spise 6-8 andre stykker frugt i løbet af dagen..

    Jeg er lidt spændt på om det er et "varigt" vægttab, altså om det kan ses på vægten i næste uge også, eller en eller anden jojo-ting!

  4. Som skrevet i andre tråde, så har jeg siden midten af november sidste år været igang med en livsstilsændring - jeg er gået fra at indtage for meget forkert mad, til at indtage mindre mængder "rigtig mad", og samtidig dyrke 1 time - 1 1/2 times motion 5 gange om ugen, mest i form af kondicykel (ikke spinningcykel) - hvor jeg har forbrændt omkring 470 Kcal på cyklen hver gang, og kørt omkring 22,5 Km dagligt.

    Det har bragt min vægt ned fra 121 Kg til 89 Kg (er 1.76 høj) - noget jeg selvfølgelig er normalt stolt af!

    Normalt i hvert tilfælde de sidste 3 måneder har jeg kunnet knokle lø på cyklen med omkring 30Km/t konstant - måske afbrudt af et par pauser undervejs, men inden for de sidste par uger, og især den sidste uge, er det som om benene og ikke mindst "lungerne" ikke vil være med.

    Jeg får rimelig hurtigt sidestik, og mine ben syrer til, så jeg må holde oftere pauser, og min hastighed er også faldet til mellem 28 og 29 Km/t. Idag måtte jeg simpelthen stoppe efter 40 minutter...

    Det skal siges at cyklen jeg bruger har fået et serviceeftersyn, og jeg er OVERBEVIST om, at den er blevet sværere at træde i samme tempo som før :)

    Dog er jeg lidt nervøs, om nedgangen kan skyldes at jeg får for lidt proteiner, og derfor går og smider en masse muskler i benene, som jeg skal bruge til at pumpe de skide pedaler rundt med?

    Jeg kan tydelig se og mærke at mine ben er blevet mere "muskuløse", men hvis en masse fedt er forsvundet, kan det også være derfor at de synes muskuløse - mine arme er meget spinkle (jeg er spinkel af bygning) og også der synes jeg musklerne er mere fremtrædende, men jeg har så også styrketrænet min overkrop en lille smule undervejs.

    Men altså, jeg er bange for at mine muskler ikke får den "næring" de skal have - jeg spiser ikke meget kød, måske 150-200 gr. til aften (kyllingebryst i strimler eller okse-culotte uden fedt som regel), og ikke meget andet. Jeg spiser ikke meget sukker, næsten igen ting - og af fedt er det stort set kun det der måtte være i min skummetmælk til havregrynene om morgenen, det der måtte være i fisk, eller i rugbrødet som jeg ind i mellem får til min salat til middag, og så det jeg steger i om aftenen.

    Skal jeg igang med proteindrikke? Skal jeg styrketræne min ben lidt, i stedet for kun at satse på cardio - har jo bare gerne ville af med noget vægt...

    Det tiloversværende fedt som generer mig sidder nederst på maven og i siderne (lovehandles) og så på brystet, i form af nogle trælse man-boobs - som jeg er bange for ikke forsvinder :(

  5. under kuren vil du skulle meget på toilettet og du vil muligvis være sulten og du vil også have svært ved sove. du skal hver dag lave 1 times vægt/styrketræning hvor du bruger alle de store muskelgrupper, derudover skal du hver dag lave 30-40min cardio træning(cykling, løb, step, boksing) med høj itensitet.

    Hvordan kan det på nogen måde være sundt ikke at få sin søvn, gå meget på toilettet og være sulten og så samtidig træne så meget?!

    Det strider godt nok en del mod de andre råd bl.a. jeg selv har fået i forbindelse med mit eget vægttab....

    Bør man ikke i første omgang tænke på sit velbefindende, og så i anden omgang vægten?

  6. Altså, du skal da nok smide nogle kilo - du forbrænder mere end du indtager, og det er jo hvad det handler om...

    Det er ikke helt umuligt at smide 10 kg. på den korte tid - jeg har i den forgange uge selv oplevet et vægttab lidt større end normalt, med 1.7 Kg siden sidste lørdag, men så har jeg altså også cyklet 5 x 45 minutter, jeg har løbet en smule (for at forberede mine ben til at kunne løb i min ferie om nogle uger, hvor der ikke er redskaber til rådighed), spillet bordtennis 3 x 30 minutter og så en smule styrketræning - og samtidig har jeg ikke "syndet", men spist meget magert og sundt med kylling, salat, grøntsager og frugt (og morgenhavregryn), og kun drukket vand/kaffe...

    Så for mig lyder det som om du godt kunne skrue op for motionen :)

  7. Jeg skal love for at der kom gang i svarene nu :)

    Tak for alle jeres input - og jeg drager umiddelbart den konklussion, at så længe jeg ikke overspiser (indtager normalt ca. 400 g. grøntsager og 200 g. kyllingbryst, stegt med en smule olie) så gør de ekstra timer ikke så meget igen.

    Det sker normalt kun et par gange om ugen, ellers er det rimelig regelmæssig med aftensmad mellem 18 og 18.30 - og så lidt frugt (gerne vindruer, om vel mest er vand) og knækbrød i løbet af aftenen....

  8. Hey, er overvægtig og derfor styrketræner jeg 3 gange om ugen og efter hver gang løber jeg ca 20min.

    Jeg passer også på hva jeg spiser.

    Drikker masser af vand under træning og når jeg løber.

    Jeg vejer mig lige inden træning og efter og efter træning kan jeg tage ca 1.5 kg på, så går der en til to dage så er jeg nede i vægt igen.

    Er det normalt at tage på efter træning, er det pga jeg drikker så meget vand?

    Tillykke med det tab du har haft ind til videre, det er super godt gået!!

    Min situation ligner din en hel del. Jeg startede på 121 Kg - og det kom lidt som en chok for mig, at det var så meget.

    I starten vejede jeg mig også i tide og utide, og det gjorde faktisk at mine dage blev enten gode eller dårlige, alt efter hvor mange gram jeg svingede den ene eller anden vej - det var til at blive bims af :)

    I stedet vejer jeg mig en gang om ugen, normalt lørdag eller søndag, i forbindelse med en tidlig morgentræning, og inden mit morgenmåltid (måske ikke sundt at jeg træner uden at have indtaget noget at spise, det er en anden snak!) og det gør altså at jeg i stedet for at se en vægt der svinger fra dag til dag, kun oplever vægttab hver gang - og det er simpelthen fedt! (eller, mindre fedt er det jo faktisk :) )

    Held og lykke med dit fremtidige vægttab - du er godt på vej!

  9. Min livsstilsændring går rigtig godt, og min vægt skyder nedaf i et rigtig fornuftigt tempo, og har tabt ca. 29,5 Kg siden midten af november 2008.

    Mine måltider er næsten regelmæssige, det vil sige at jeg spiser morgenmad hver dag omkring kl. 7.15, middagsmad omkring kl. 12.00, og derimellem spiser jeg et par stykker frugt, men så er "problemet" at jeg ind i mellem først får aftensmad mellem 19 og 20, men jeg får dog lidt frugt ind til da. Inden aftensmaden har jeg som regel trænet 1 - 1 1/2 time, det vil sige cyklet, lidt vægttræning og en smule bordtennis normalt, men størstedelen er 45 minutter på cykel.

    Mit egentlig simple spørgsmål er, om det er for sent at spise kl. 19 - 20 stykker? Jeg er ikke meget for at skulle afsted til træning efter at have spist, da jeg træner i virksomhedens kælder - så det er nemt lige efter arbejde, som så kan hænde først at være omkring kl. 18

    En "klog kone" (en vendinde) har engang sagt til mig, at jeg skulle sørge for ikke at spise aftensmad efter kl. 18

  10. Hej Zulfo..!!

    Er helt ny herinde og faldt over dine indlæg!! Først og fremmest stor ros til dig for dine flotte resultater!!!

    Mange tak!

    Det lyder bestemt heller ikk som om du skal længere ned i kcal!! er selv kvinde, med en kolossal kampvægt på 45 kg, og tror jeg indtager flere kcal end dig!

    Tror du får for lidt protein.Protein skal der til fo at holde din muskelmasse,jo mere muskel jo bedre forbrænding!protein forbrændes 30% bedre end kulhydrat, baseret på samme kalorieindtag..

    eks:100g kylling/protein(100 kcal) vil din krop forbrænde 30 % mere bare v at sætte tænderne i det!!!kontra 2 skiver knækbrød/kulhydrat(100 kcal) vil din krop altså forbrænde ca 30 % mindre af de indtagede kcal!!

    Uden at vide om det er rigtigt, har jeg også selv fornemmelsen (har kun fornemmelser at gå efter, har ikke haft diætister eller læger ind over mit vægttab) at jeg fik for lidt proteiner - men min egen løsning har været at begynde at indkludere et par dage i ny og næ med rødt kød. Ikke "hakkebøffer", men f.eks. Culotte steg, men uden fedtkanten osv...

    Kylling og andet kød får jeg faktisk op til 2 gange dagligt, da der er varmt mad hver dag i vores kantine, og så længe kødet er relativt fedtfattigt, så tager jeg en smule der også - men holder mig fra pasta'en, risene og tager blandet salat i stedet - og så en lille "rugfle" som brød til...

    Håber det kan hjælpe dig lidt- og hold den lige i "mende" når sulten kommer efter aftensmaden- prøv evt noget proteintilskud/shake!!

    held og lykke fremover

    Jo tak - jeg har overvejet det med shakes, og skal nok bare lige finde et sted at købe pulveret, og finde noget jeg orker at spise i det lange løb :)

  11. Hvis bare du sørger for at lægge i kalorieunderskud hen over den enkelte dag, hver dag, så skal du nok tabe dig. at du svinger op i vægt pludseligt, kan sagtens bare være væske, eller at du måske er nået til et punkt med din krop, hvor du skal indtage endnu mindre kalorier om dagen, for at forsætte vægt tabet.

    Jeg tror ikke jeg har lyst til at komme længere ned med mine kalorier - er faktisk lidt bange for at jeg p.t. kører lidt lavere end jeg burde, og jeg har faktisk ikke rigtig talt mine kalorier, men er gået ud fra at så længe jeg ikke får det dårligt, er træt hele tiden osv. så er det jeg laver ikke usundt!

    Hvis min vægt pludselig skulle stagnere, tror jeg hellere at jeg vil intensivere min motion lidt...

    Jeg kan supplere med at jeg ved vejningen idag endelig, efter 10 år i gruppen, er røget ned i gruppen med det jeg ellers har kald "de feminine mænd", altså under 0.1 Ton :)

  12. Det er sindssygt flot klaret! Må vi se nogle billeder? :laugh::blush:

    Hahaha, jeg har faktisk ikke set et kamera siden jeg startede - og de før billeder der findes er få, da jeg altid har været kamerasky :)

    Som barn og ung vejede jeg kun omkring 65-70 kg (er meget meget spinkel bygget) så mit liv med overvægt det meste af mit voksenliv har gjort, at jeg ikke har kunnet holde ud at se mig selv på billeder, så har undgået det så vidt muligt.

    Men på et tidspunkt når der bliver taget nogle ordentlige billeder, kan jeg da måske nok finde noget det viser forskellem :)

  13. Jeg synes altså at det er lidt tosset, at nogen herinde på motion-online (Mollerup og Dysp, jeg kigger på jer) altid skal køre på med at folk skal lave så ekstremt meget motion. Selvfølgelig kan mindre gøre det. Og det er vel en pointe at møde folk hvor de er? :innocent:

    Nogen er ikke klar til at motionere meget. Nogen er ikke klar til at tælle kalorier. Nogen har vaner de ikke kan slippe. Der er vel ikke kun én rigtig vej, én rigtig måde at leve sit liv på? Det vigtigste er vel at man er i gang med rejsen, synes jeg i hvert fald.

    Jeg tror ikke der er nogen på dette forum, der ikke ved eller er enige i at motion er supervigtigt. Men hvis man laver noget de fire timer om ugen som bliver anbefalet, så skulle man i hvert fald få motion nok til at holde sig sund. Derefter skal resten vel så hentes på kosten, hvis man er overvægtig.

    Dette er ikke for at piske en stemning op, overhovedet. Jeg synes det er supersejt at nogle træner så meget som de gør. Men jeg synes også det er strengt at betvivle belli2's motivation bare fordi han ikke udfører sit projekt efter jeres opskrift. :blink:

    Bare mine strøtanker om emnet på sådan en søndag aften...

    Det kan altså godt lade isg gøre med mindre end 2-3 timer om dagen!

    Skulle jeg selv træne 2-3 timer om dagen, ville jeg kunne komme hjem fra arbejde, spise og så mere eller mindre gå direkte på hovedet i seng (overdrivelse fremmer forståelsen)...

    Jeg selv træner ca. 1 - 1 1/2 om dagen, 5-6 dage om ugen, og jeg har da alligevel haft et fint vægttab. Jeg har så samtidig lavet en drastisk ændring på min kost - men det er altså ikke nødvendigt med 14-16 timers træning om ugen....

  14. Godt være jeg har læst forkert men hvor lang tid er det du har tabt de her 20 kg på? er selv igang med et vægttab og ved godt det er forkert tænkt, men vægten flytter sig ikke meget, men kan mærke cm. ryger af og muskelopbygningen er godt igang, så self er det fedt % man skal se på, men stadig som du selv siger dine mål har været i kg og også at nå under 100 kg, og man kan sige 20 kg smidt så har du da også fortjent en omgang stegt flæsk og persille sovs. selv om lever sundt skal der altså også være plads til at spise normalt og fejre når man når sine mål, ellers kører man bare død og så er man tilbage hvor man startet inden for meget kort tid

    De 20 kg er smidt på lige under 3 måneder, så det er gået rigtig stærkt, hvilket selvfølgelig også betyder at jeg er meget opmærksom på "jojo"-effekten!

    Jeg kan selvfølgelig se det på vægten, men jeg kan bestemt se det på min krop - også i cm. :) jeg er gået flere numre ned i både bukser og trøjer, og det er satme også "fedt"!

    Jeg har ikke tænkt mig at snyde mig selv for at fejre de mål jeg når, selv om det betyder at jeg skal træde lidt hårdere i et par dage efter ;)

  15. Jeg vejer mig onsdag morgen efter morgen tisning - uden tøj. Onsdag for at afbøde en evt syndig weekend - om morgenen da det er lettest at harmoniserer. Held og lykke iøvrigt

    Mange tak :)

    Jeg ville også gerne veje mig om morgenen, førend jeg begynder at spise osv. - men nu har jeg kørt med vægten på Wii'en i over 2 måneder, så den tror jeg jeg holder ved...

  16. Må sige du er noget langt og det er flot, havde selv søgt lidt på nettet da jeg fandt dette forum, og efter jeg havde læst dette indlæg måtte jeg lave en profil, og snart selv få stillet mine egne spørgsmål og håbe på samme positive respons, men ønsker dig fortsat held og lykke med vægttabet og 18 kg det sku flot :)

    Tak skal du have :)

    Jeg fandt også dette fora ud fra lidt søgen - og jeg er super glad for at få feedback, det er rart at vide at man gør tingene på en god måde, og rosen kan man jo altid bruge! :)

    Jeg kan følge op med, at tingene går "planmæssigt", og jeg har nu smidt 20 kg, så mit 2. mål er nået (første mål var elvfølgelig 10 kg).

    Næste mål er at komme under 100Kg - selv om det kun er lige over 1 Kg der skal til, så er det et mål fordi jeg har aftalt med familien, at den dag skal jeg have et afbræk og så står den altså på stegt flæsk med persillesovs (som er min livret) - så må jeg tage med, at jeg skal kæmpe et par dage med det bagefter :)

    Og så har jeg også aftalt med mig selv, at garderoben vist trænger til fornyelsenår jeg kommer under 100 kg - efter 20 kg. begynder tøjet at sidde lidt løst :)

    Begge dele er rigtig gode for min motivation :)

  17. Du har allerede fået mange gode råd - det er virkelig lækkert at se, at folk er så villige til at hjælpe folk igang, eller videre :)

    Når du skal til at købe udstyr, om det bliver en cykel eller andet, og skal have gang i "træningen" på hjemmefronten, så ville jeg faktisk overveje at punke lidt penge ud på en Nintendo Wii og Wii Fit med tilhørende balanceboard.

    Jo, nogle vil måske mene at det er "legetøj", men i Wii Fit pakken er der altså nogle værktøjer, og nogle øvelser der gør, at man føler sig motiveret - især når man træner alene. Jeg træner godt nok ikke hjemme, men som oftest er jeg alene i firmaets træningslokaler, og der hjælper Wii'en mig med at følge mit vægttab, samtidig med at der er en masse øvelser som giver bedre balance, koordination og sætter fokus på muskeltræning. Hvor meget man præcis forbrænder med de step-øvelser osv. der er med, det ved jeg ikke - men de er et rigtig godt supplement. Der er også råd at hente undervejs i Wii Fit... og når nu din forlovede ser dig træne lidt på Wii'en, kunne det være at I kunne more jer sammen om det!

    Bare mit lille besyv :)

  18. Tak for jeres inputs! :)

    Jeg er begyndt at veje mig lidt sjældnere - jeg har en fornemmelse af, at jeg måske lader mig presse/gå på af de små udsving.

    Jeg vejer mig som regel omkring kl. 17-18 stykker, da jeg træner lige efter arbejde, og bruger Wii'en som vægt, så det er altid den jeg vejer mig på. Den skulle have 100g. nøjagtighed.

    Jeg er fortsat rimelig standhaftig, og har skruet en lille smule op for træningen - 5 minutter længere på cyklen hver dag - selv om det kun er 2,5 Hm længere kørt, så giver det vel lidt, og jeg har skruet lidt op for styrketræningen også - ikke meget, men en smule.

    Jeg har dog lige haft et enkelt lille skridt ved siden af planen. Superbowl menuen indeholdt "desværre" en smule goe' ben fra Bones - men dog uden hverken sovs eller pommesfrittes, kun salat, salat og salat :)

  19. Jeg undres, men det siger min emnetitel jo :)

    I midten af november måned hoppede jeg for sjovt på en Nintendo Wii i firmaets motionsrum - det blev starten på en slankekur/livsstilsændring!

    Den kære Wii (Wii Fit) fortalte mig at min vægt var 121 Kg og med en højde på 176 cm, kunne jeg ikke andet end græmmes - jeg vidste godt at det var i skoven, men ikke så meget!

    Siden da har jeg lavet en total omlægning af min kost, og jeg er begyndt at motionere en del mere end den smule golf jeg fik spillet et par gange om måneden før.

    Min kost består på en normal dag af en "smule" havregryn med skummetmælk, uden sukker. Lidt frugt om formiddagen, og til frokost blandet salat, og evt. meget lidt kød (hvad der nu serveres i kantinen).

    I løbet af eftermiddagen måske et par stykker frugt mere, og om aftenen normalt 120-150 gr. kylling eller fisk, med nogle hundrede gram dampede grøntsager (ikke kogte, det skal jo smage af noget) - og om aftenen får jeg måske igen en smule frugt, eller et stykke knækbrød eller 2.

    Hvis jeg får lyst til noget "sødt" køber jeg ind i mellem nogle sukkerfri bolcher, som jeg så spiser et par stykker af om dagen - intet andet.

    I løbet af dagen drikker jeg kaffe, men det er faktisk først når jeg kommer hjem jeg får drukket vand - og det normalt kun som danskvand med citrus eller lignende.

    Jeg synes altså ikke jeg indtager vældig mange kalorier i løbet af dagen, muligvis for lidt? Men jeg føler mig ikke sulten, og jeg er heller ikke træt...

    Som motion har vi heldigvis i firmaet en fin motionskælder, med dertil hørende redskaber - og så Wii'en som jeg bruger som træningsredskab og vægt.

    Jeg anvender kælderen 5-6 gange ugentligt, hvor jeg p.t. cykler 40 min. (ca. 17,5 Km - 340 Cal) hver gang, laver en smule situps, og en smule vægttræning (ikke noget der er værd at kalkulere med) og ind i mellem laver jeg noget step/bokse-træning på Wii'en i 15 min.

    Jeg har stillesiddende arbejde foran en pc, så når jeg ellers bevæger mig i hverdagen er det for at hente kaffe :)

    Siden midten af november har jeg med ovenstående tabt mig 18 kg. - en bedrift synes jeg selv, og jeg ER opmærksom på at det er hurtigt - og at jeg nok skal forberede mig på at jeg skal fortsætte med motionen for at det holder ved!

    Min undren kommer sig så af, at jeg oplever at min vægt ind i mellem svinger "meget" - f.eks. har jeg de sidste 3 dage taget 1 kg. på, til trods for at "madplanen" og motionen er vedligeholdt - i weekenden stod den godt nok på noget Berberie andebryst i stedet for magert kylling.

    Jeg har før oplevet at vægten over et par dage svinger 1/2 kg. den ene eller anden vej, men jeg synes det er første gang jeg oplever at jeg tager på over nogle dage, uden at det svinger den anden vej.

    Er det bare min krops måde at reagerer på? Kan der være andet?

    Er der noget i ovenstående jeg burde lave meget om? Andre inputs? :)

    På forhånd tak for hjælpen, og for at I gider læse min lange "post"!!