atha

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by atha

  1. Hej

    Nogen her der ved hvad man kan spise, for at tage på i vægt, når man har skåret kraftigt ned på sukkerholdige fødevarer og ikke så godt tåler mad med meget fedt i, såsom friture, fed sovs masser af smør?

  2. Hej

    Jeg har kroniske smerter i min skulder, eller jeg tror det er min skulder. smerterne viser sig når jeg løfter skulderen eller trykker den frem. Løfter jeg foreksempel på noget bliver det irriteret. Det eneste der kan holde smerterne lidt nede, er ikke at bruge skulderen. Jeg kan ikke ligge på den om natten.

    Smerterne kan ikke fremprovokres ved at trykke nogen steder. De er indeni. Det føles som om de sidder under AC-leddet og trækker lidt ud i trapez samt ned fortil langs kravebenet. (går ud fra AC-leddet er den tap der stikker op fra skulderen)

    Trækker jeg skulderen bagud eller godt op og slipper, jager det som ind i helvede lige omkring/under AC-leddet.

    Jeg har prøvet strækøvelser fra fysio. Jeg har været hos tre kiropraktorer. Flere ortopæder. Alle har lavet undersøgelsen med at føre min arm henover brysten, lige ud og frem og lige ud fra siden og om på ryggen. Intet af dette går ondt. Men de ryster på hovedet og siger der ikke er noget og ikke ved hvad det så kan være.

    MR-scanning viste en svagt høvet bursa og noget med AC og supraspinatus. Men ikke nok til at det kunne være det.

    Jeg har naturligvis prøvet med varme og kulde, men tror ikke det virker fordi problemet sidder dybt?

    Nu skal jeg så til røntgen igen samt fysiurg.

    Nogen her, der har oplevet samme symptomer som jeg har?

  3. Hej

    Jeg har gået til kiropraktor for behandling med min skulder. Jeg fik en manipulation i nakkehvirvlerne som gjorde en lille smule ondt i den højre side af nakken ved manipulation til venstre med hovedet.

    Et par dage efter begyndte det at spænde og give lidt ømhed fra omtrent samme sted, og det har det gjort lige siden. Det er to måneder siden. Den nakkemanipulation gjorde også at et led i nakken(tror det er 6. eller 7. led) knækker eller hopper over et eller andet ved bestemte bevægelser. Særligt ved at tilte hovedet op fra venstre. Jeg kan mærke det hvis jeg holder fingrene på stedet mens det knækker og det er som om noget kan smuttes underfingrene. Det gør dog ikke ondt, når det siger knæk, men er blot irriterende.

    Jeg fik også lidt manipulation med brysthvirvlerne ved samme behandling.

    Hun prøvede at rette på det ved at gøre det samme igen 14 dage efter. Dette gjorde dog ikke ondt men hjalp intet.

    Kan der være tale om en fejlbehandling og kan der være ødelagt noget i nakkeledene?

    Hvordan griber jeg det an. Skal jeg klage over hende eller gå til min læge eller blive ved min nuværende og prøve med flere behandlinger eller lade ham sende mig videre til ortopæd, hvis han må det. Skal jeg bede om røntgen af nakken????

  4. Så ikke der var kommet svar. Hvorfor har jeg ikke fået mail om det.

    JEg glemte at sige, at jeg har været hos kiropraktor, som heller ikke har hjulpet. Jeg fik en ultralydscanning, som ifælge kiropraktoren viste, at slimsækken under supraspinatasenen var hævet. Men hverken shokbølgebehandling eller manipulation har hjulpet. Jeg er nu hos en ny kiropraktor, som også mener det er noget med supraspinata eller derved. Men mener dog desværre at det nok bliver svært at behandle, måske umuligt.

    Jeg er selv lidt usikker på om ikke det kunne være noget i ryggen eller nakken.

    Jeg tænker på, om jeg skal prøve på at blive henvist til et rygcenter, men ved ikke om de overhovedet arbejder med skuldre.

  5. Hej

    Jeg har nu i 2,5 år haft smerter i den ene skulder. Jeg har været til fysser og læge og ortopæd. Røntgen og MR. Intet at se. Smertestillende har ikke så stor effekt. En blokkade hjalp heller ikke meget.

    Smerten kan ikke findes ved at trykke. Det er i hvert fald ikke lykkedes nogen at finde et ømt punkt endnu. Jeg har lokaliseret smerten til at være dybt inde omkring der hvor kravebenet slutter på skulderbladet, men er ikke helt sikker. Det gør ikke så meget ondt om morgenen, men såsnart skulderen har været i bevægelse og særligt belasning, så kommer smerterne. Det gør ondt at løfte skulderen og at løfte armen op fremad men ikke ud til siden. Når armen er løftet helt lodret op, gør det ikke ondt mere. Men når jeg sænker armen igen, så jager det ad helvede til. Jeg har prøvet med træning, men det gør det kun værre. Det lindrer at større armen på et armlæn eller i brystlomme, så skulderen ikke hænder.

    Er her andre, der har prøvet noget lignende og har kuren for at slippe af med det?