s_hvid

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by s_hvid

  1. Jeg tror selv, det skyldes mit vand indtag (altså at jeg er træt og måske også sulten) Jeg har førhen måske fået 500ml om dagen, men efter at være skiftet til 2500ml, føler jeg mig skarpere, ikke så søvning og faktisk heller ikke så sulten. Men da det er et rimeligt nyt skift, så må jeg lige se om det bare er "shocket" eller om der er en vedvarende effekt :-)

  2. Jeg har oprettet mig på MyFitnessPall og her er gårdsdagens mad og energi fordeling, og det er nok forholdsvis representativt for en normal hverdag. (Og så nåede jeg mit vandmål i går wuhu :D )

    Calories Carbs Fat Protein Cholest Sodium Sugars Fiber

    2,638 365g 82g 107g 0mg 201mg 18g 16g

    Jeg er 31 over mit kalorie mål. men +/- 50 er vel fin nok

  3. Nej er bestemt ikke overvægtig. Hvor meget mere skal man spise? Kan godt regne ud at morgenmaden er lidt tynd. men til frokost summer det ca til 500g og til aftensmad 500g så spiser da omkring 1500g mad om dagen. Jeg har så ikke lige regnet energi fordelingen ud, men for søger da at komme rundt om det meste.

  4. Hej alle sammen :-)

    Jeg har de seneste 3 - 4 uger omlagt min kost fra enormt sukker tung ( 6 - 10 liter sodavand om ugen, kage et par gange om ugen). Jeg har mere eller mindre taget den beslutning af fjerne så meget rafineret sukkert fra min kost som muligt. Så jeg har fjernet kage og sodavand helt fra min hverdag.

    Beslutningen kommer både af jeg nærmer mig de 30 og måske skal overveje at komme i bedre form til alderdommen, den motion jeg får i dag er ca. 60 km på cykel om ugen, som transport (2*6 om dagen), men den får for det meste fuldhammer(aktivitets niveau 3,5-4/5). (Jeg overvejer at starte op med noget Funktionel Træning, da denne form tiltaler mig, både i forhold til flexibilitet og mine umiddelbare mål med træning (som jeg ikke vil kede jeg med her - måske senere :-) ))

    Problemet er at jeg oplever enorme svingninger i mit energi niveau, og så er jeg konstant sulten. Jeg har forsøgt at læse mig lidt til nogle madprogrammer, men de fleste er enten for tidskrævende eller for kedelige (Jeg er forhåndværende kok, så sværhedniveau er ikke forhindringen).

    En typist dag:

    05.55 Står op

    06.40 Spiser morgenmad - En stor rød grape og en advokado.

    07.15 Cykler 6 km i skole.

    09.00 - 10.00 Spiser en 100 - 125 gram grønsager (tomat, agurk, gulerod)

    12.00 - 13.00 Spiser frokost 2 hjemmebagte grovboller, med spinat, kødpålæg og humus.

    14.00 - 15.00 Spiser 100 - 125 gram grøntsager/frugt

    16.00 - 19.00 Cykler 6 km hjem.

    18.00 - 20.00 Aftensmad Eks. Wokret med ris kød og tidens grøntsager.

    22.30 - 23.00 Falder jeg i søvn (ligger mig somregel omkring kl 22.30)

    Jeg er ikke god til at drikke vand, eftersom jeg aldrig rigtig føler mig tørstig. Men jeg har downloadet en app fornyeligt, som skulle hælpe mig med at huske det.

    Og så kommer spørgsmålet :-) Hvad gør jeg forkert?? Er der nogle gode råd i forhold til kosten, det er lidt demotiverende at fjerne det man tror ikke er godt for dig og så egentlig ende med at have det mere dårligt og mindre energi.

    Håber der sidder nogle kloge hoveder der har lyst til en dialog.

    Mvh.

    Steffen

  5. Hejsa, jeg er ny på forummet og ved ikke rigtigt om jeg er i den rigtige gruppe.

    Først kort om mig, jeg er en mand på 29 år, 175 cm og vejer 70 kg. Jeg har ikke trænet "ordenligt" på den her side af 25. Jeg cykler 2x7,5 km om dagen, men høj intensivitet, men min kondition er nok meget gennemsnitlig.

    Jeg har for nyligt startet et regime, hvor jeg går i seng omkring kl 22.00 og står op kl. 04.30 (mest for at komme foran med skole/arbejds opgaver. Jeg er blevet udfordret til at koble træning på denne livsstil, hvilket er noget jeg alligevel har overvejet. Min plan er at tage hjemmefra omkring kl. 06.00 og træne på vejen til skolen.

    Udfordringen lyder på at træne 5 dage om ugen, og min holdning er, hvis noget er værd at gøre, gør man det ordenligt. Så det jeg søger er råd evt. en online coach, der kan hjælpe mig i gang og være der så jeg når mine mål (som vi som udgangspunkt finder sammen). Jeg er klar på at omlægge min kost i samme ombæring.

    Jeg skal træne 5 gange om ugen (hverdage) og hvile i weekenden. Jeg vil gerne i bedre kondi, og få mig en mere markeret overkrop, måske endda et vaskebræt kunne blive et mål.

    Det jeg søger er et 5 dags program, jeg er mest til frivægte og kettlebells. Hvis du er derude og har tiden til tage en chat, evt. over skype så jeg kan komme ordentlig i gang. Ellers søger jeg bare råd til et program :-)

    Håber der sidder en derude med tiden og lysten til at hjælpe mig videre.

    De bedste hilsner

    Steffen