KatrineG

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KatrineG

  1. Desuden, hvis man googler "Pulse Sonic Pulsur" så er det kun brugte ure du finder (guloggratis, qxl, baboom etc) et wink måske?

    Om det siger noget om uret eller din evne til at google ved jeg ikke helt - men da jeg googlede fik jeg denne side frem.

    Jeg har selv engang i tidernes morgen (for omkring et år siden) fået et pulsur med Aktiv træning eller iform. Om det er noget værd, handler i bund og grund om, hvad du vil bruge det til. En nylig test har vist, at de fleste pulsure viser pulsen ganske korrekt, så hvis du vil benytte det til at sikre, at du ligger i den rigtige pulszone (i forhold til dit træningsprogram) så kan de fleste pulsure uanset pris give dig det ønskede resultat. Om uret viser korrekt kalorieforbrænding handler i høj grad om hvor mange data det baserer sit estimat på, og om du har mulighed for at fodre det med præcise data. Det ur jeg har fået baserer sit estimat på vo2 max; men faktisk er jeg ligeglad med, om det er helt korrekt eller ej - jeg bruger kalorieforbruget som en retningslinje mere end som et tal med 100% sandhedsværdi.

    Som en anden skrev, så bør tanken måske ikke gå på, om uret er pengene værd, men om bladene "der følger med uret" er det værd - hvis bladet er pengene værd, så kan du jo sådan set kun blive positivt overrasket hvad angår uret :)