evilkoala

Medlemmer
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by evilkoala

  1. Så er det ved at være op over!

    Jeg var usikker indtil emailen dukkede op i indbakken men efter en dags betænkningstid traf jeg valget.

    Jeg deltager i januar testen.

    Min form er gået af h.. til pga familieproblemer, men vi gir den en skalle med skinnebensbetændelse og det hele.

    (Jeg er kommet frem til den konklusion at hvis man vil det her, så vil man og så skal det også nok gå, men hvis man ikke rigtig har mod på det bliver man ved med at hitte på undskyldninger)

    Jer er ikke helt sikker på at jeg kan klare bronzecirklen og coopertesten til fortest weekenden, men jeg tror jeg i det mindste kan vise at jeg kan klare det inden optagelsesugen.

    Svømningen og marcherne kan jeg tage på den øvelse jeg har samt lidt vilje.

    Jeg håber de kigger mest på attituden og viljen, så skal det nok gå godt. De bliver ihvertfald nødt til at smide mig ud for at komme af med mig, no way jeg giver op!

    P.S. Smøgerne er stadig kvittet! (er helt vildt stolt af mig selv)

  2. Så er jeg tilbage efter en større pause p.g.a. ryggen (fik smadret ryggen i starten af januar da jeg var til brand med falck)

    Det betød desværre også at jeg gik glip af optkur 1/2010 hvilket resulterede i en mindre omgang vintersurmuleri og laden stå til i et par måneder.

    Det er så overstået nu og jeg er tilbage og i fuld gang med at forberede mig til optkur1/2011 i stedet for.

    Delmål nået: 300 m svømning √

    20 Km march med 25 Kg oppakning √

    Bronzecirkel x 3 på 12 min √

    Coopertest 2400 √

    Det jeg fokuserer på lige nu er bare at forbedre alle mine tider og stille og roligt øge intensiteten/distancen i de forskellige discipliner så jeg er helt sikker på at når januar ruller rundt næste år så er jeg klar.

    P.S. Tillykke til Svane, Flot gået.. jeg kan ikke sige mig fri for at være en smule misundelig, hvis der ikke lige havde brand den nat havde jeg været med på restanten... men måske er der ikke helt ligeså meget sne næste år så det kan da være at jeg ender med at være den heldige.

  3. Fik målt min løbehastighed i dag. 6:12 / Km.

    Ikke godt nok. Jeg er nødt til at komme ned på 5 minutter/Km. nu var det over 5 km, så mon ikke jeg kan pressse den lidt højere op nå jeg kun skal løbe i 12 minutter? det håber jeg sgu.

    Spekulerer om jeg skal lægge intervaltræning ind tirsdag og torsdag, så jeg kan blive lidt hurtigere.

  4. Og så kom vi henover julen, influenzaen og den alt for fede mad.

    Har været på ryggen pga influenzaen, så jeg skal til at samle op på løbeprogrammet. Sur røv.

    Til gengæld er de der kropshævninger virkelig noget der gir bonus. tog 5-4-3-2-1-1-1 i dag, så det går sgu fremad med dem. når mine arme er pumpede nu kan kæresten ikke længere holde rundt om dem.. (men hun har nu også ret små hænder)

    Vi ser fremad mod et ny år med større muskler, bedre kondi og mindre fedt på mavsen.

    Jeg håber i allesammen havde en god jul og ønsker jer et superfedt nytår!

  5. Fik ikke løbet i går, så det lille regnskab skulle gøres op i dag. Fåååååk! det er koldt uden for! Jeg blev ved med at have fantasier om at ende ligesom den der terminator fra T2.. Der hvor den fryser fast til gulvet og knuses i tusind stykker.

    Som sagt bruger jeg det der C25K program og det er sgu hårdt når man ikke er vant til at løbe. Måske er det fordi jeg løber der hvor der står "Jogging".. eller også er det bare fordi jeg er svag.. det er det nok, faktisk.

    Jeg kan dog mærke forbedringerne i kondien dag for dag.. Humøret er bedre og det er nemmere og nemmere at komme i gang.

  6. Jeg tror du misforstår mig. Med "teknikken" mener jeg metoden til at få basis og rygsæk til at fungere sammen..(ALo anbefaler at hvile rygsækken oven på basis, mens jeg experimenterer med en metode til at benytte hoftebæltet samtidig med basis)..

    Jeg synes at jeg kommer godt rundt om alt det jeg skal kunne til testweekenden. Jeg er stadig ikke sikker på at jeg kan klare cooper/cirkel kravene til februar, men heldigvis er det først til april hvor jeg SKAL kunne klare dem. I februar skal jeg bare kunne vise at jeg har trænbarheden. (og levere en nogenlunde overbevisende præstation)

    25 m uv svømning klaret, i øvrigt.

  7. Det blev til 10 Km med 20 Kg på 1:36 inden jeg kom hjem og læste ALo's post. Var egentligt godt gående indtil den sidste Km hvor venstre lyske pludselig besluttede sig for at skabe sig lidt.. ikke noget jeg ikke kunne være fortsat med, men hvorfor tage chancen? Der var en smule ømhed i starten af turen på indersiden af knæskallerne men det forsvandt hurtigt.

    Tak for de gode råd, ALo.. lige nu forsøger jeg med en lidt anderledes teknik men hvis den viser sig ikke at funke vil jeg helt sikkert forsøge mig med din metode.

    I øvrigt skal du have held og lykke med din diskosprolaps, jeg krydser fingre for dig!

    P.S. @ ALo ---> Best. Avatar. Ever. hvis der er noget der er mere friluft/mandeagtigt/hulemand end søren ryge der holder en død ræv i halen, så vil jeg gerne se det.

  8. Løbeturen er klaret.. med nød og næppe. armbøjninger og kropshævninger også klaret..(igen halve kropshævninger og ingen mavebøjninger pga. den fordømte fibersprængning)

    det der bekymrer mig nu er om jeg kan nå at komme i en form der kan overbevise instruktørene om at jeg kan følge med. Især tanken om bronzecirklen direkte efterfulgt af cooper skræmmer mig en smule.

    Nå, der er vel ikke andet for end at pace sig selv under bronzecirklen og komme ind på 11:30 eller deromkring og så håbe på at jeg har energi nok til at levere en overbevisende præstation på cooperen.

    Marchtræningen er til gengæld helt i top! 20 Kg føles som ingenting når jeg drøner derudaf og 10 Km forsvinder skridt for skridt mens tankerne flyver frit. Jeg har tænkt mig at snuppe 15 Km i morgen og alt efter hvordan det går så enten en 15 eller en 20 Km'er fredag.

    Hvis nogen har anbefalinger om hvordan man får basis til at fungere med den udleverede rygsæk på en forholdsvis anatomisk venlig måde må de meget gerne PM'e mig.

  9. Velkommen til MOL :smile:.

    Jeg ser frem til, at følge din vej mod målet.

    Går du stadig i Special Forces? Da M/58, M/03 og M/05 ikke er et krav, vil jeg uden tvivl anbefale dig, at ofre lidt penge på et par ordentlige støvler du evt. selv farver sorte, da det er et krav.

    Nix! jeg har købt et par ecco og derudover har jeg af min genbo fået et par M58 i min størrelse, så min plan er at bruge mine ecco til marcherne og 58'erne til alt det våde.. så godt som jeg nu kan.

    Jeg ved jo ikke helt hvad jeg skal forvente mig i henhold til tempo og muligt støvleskift og så videre.. nu må vi se..

  10. weekenden er ved at være overstået og jeg har fået taget en hel del halve kropshævninger på trods af skaden. Synes allerede nu, at jeg kan mærke en markant forskel i styrken.. så det er jo godt nok.

    Jeg glæder mig lidt til at komme i svømmehallen tirsdag og få testet min svømning, det er alligevel nogen år siden jeg sidst har svømmet så det skal nok blive sjovt.

    Løbeformen går (langsomt) fremad men jeg trøster mig med at det i det mindste *går* fremad. Det er, når alt kommer til alt, rimelig ambitiøst at prøve at nå en form der ligner optagelseskravene til JGK på to måneder (især når man starter på absolut skodform)

  11. Fik klaret mit løb i dag på trods af to skinneben der føltes som om de var lavet af egetræ. de der muskler på ydersiden af skinnebenet (Tibialis Anterior) vil bare ikke rigtigt følge med.

    Armbøjninger i fin stil :)

    Stadig ingen mavebøjninger pga skaden i maven. jeg fik jo skaden ved at lave kropshævninger så nu, når jeg kommer halvejs op til en chin-up (ca. 90 grader ud fra væggen) kommer denne skarpe stikkende smerte i maven, så jeg laver halve chin-ups og negative halve chin-ups hver gang jeg rejser mig op fra stolen og forsøger at undgå for stor belastning af maven, så den får lidt hvile. surt show!!

  12. Ja, det er træls med sådan en fibersprængning.. men heldigvis så er det værste ved den smerten, så hvis man er lidt forsigtig kan man træne rundt om den.

    i aften kommer løb, styrke og cirkeltræning. Vi får se hvordan det kommer til at gå.

  13. Sådan! ti kilomerters march med 17 Kg i rygsækken.. 90-95 minutter (sådan circa) og ingen vabler i dag!

    Hvis jeg ikke kan lave armbøjninger og mavebøjninger til max, så kan jeg da altid gå en tur med "tægen"

    I løbet af næste uge ryger der mere vægt i, indtil jeg er på 25 Kg. Derefter øger vi stille og roligt distancen.

  14. Argh! pullups er hårde ved maven!.. så hårde at jeg har pådraget mig en stor fed fibersprængning i venstre side, nede i bunden af mavemusklerne. Av, Av! (og åh!)

    Jeg tror at jeg går med Pavel's pullup program, det lader til at give gode resultater.

    Ingen mavebøjninger pga. fibersprængningen og armbøjningerne led også under de rimeligt kraftige smerter. Pis!

    Nå, jeg må træne hvad trænes kan og så prøve at hele op i vommen hurtigst muligt. den nederste del af mine biceps og senen til underarmen er også rimeligt ømme men her er der blot tale om almindelig træningsømhed.

    nedtur med maven, men sådan er det jo..

  15. Fik overstået min løbetræning for i dag.. hårdt, men det virker sgu, det lort! min form er stille og roligt på vej opad, fra superdovent sofaskod til almindelig dårlig form.. bliver det ved på den her måde kan jeg nok løbe et marathon om en to-tre hundrede år.

    I morgen tidlig kommer det sædvanlige styrketræning med armbøjninger etc. og så en 10 km march med 20 kg i morgen aften.

  16. Halløjsa der.. endnu en kommende SSR'er? Kanon!

    Jeg PM'er dig lidt senere i dag ang. et par småting.

    Når det kommer til kropshævningerne følger jeg "the 20 pullups challenge" da de der programmer virkelig batter!

    Er på halvanden uge gået fra at kunne klemme 10-12 armbøjninger ud til op over 50, så det er noget der funker!

  17. Er netop vågnet efter en lige lidt for lang aftenlur. de eneste muskler der rigtigt skaber sig er dem der på yder-forsiden af skinnebenet (i ved, den der kommer frem når man prøver at røre sin knæskal med tæerne)

    Ellers lader jeg til at være OK oven på marchen tidligere i dag. Vi får se i løbet af de kommende timer.

  18. Har netop overstået ugens første marchtræning: 10 Km med 16-17 Kg i sækken.. 92 minutter.

    Brugte mine fine nye ecco støvler, ingen vabler og kun lidt træthed under fodballen.. men jeg tror stadig at foden skal tensoes og pudres inden de 20 Km.

    Det lysner i øst! jeg begynder så småt at turde håbe på at jeg kan følge med de fysiske krav.

  19. Nej nej, mine mål er at kunne opfylde de specifikke krav inden feb.

    De krav er:

    3 x Bronzecirkel på 12 minutter og en Coopertest på 2400 meter også på 12 minutter (disse to afvikles inden for den samme time)

    300 meter svømning, 15 m undervandssvømning og en såkaldt "død murer"

    2 x 20 Km March med 25 Kg oppakning incl basis men uden vand. (disse to marcher skal afvikles inden for 24 timer, men rygtet siger at du har omkring 12-14 timers hvil efter den første march før et går løs igen)

    Jeg ville ikke kunne løbe 3 x 20 km hvis du satte en pistol for panden af mig, som tingene står nu. Jeg følger et løbeprogram der hedder C25K (0-5 Km på 9 uger) og er nu lige begyndt på uge 3.

    Beklager hvis jeg har været uklar.

    Nå, jeg fik afviklet armbøjninger og mavebøjninger i morges da jeg skyldte fra i går. Er nu gået i gang med kropshævninger og mand, de er hårde.. men jeg skal nu nok nå at kunne tage 3 x 4 af dem.

    er oppe på omkring de 55-60 armbøjninger og mavebøjninger (fordelt over 5 sæt)

    hvis jeg kan få hold på de kropshævninger så tror jeg bronzecirklen er i hus. Så kan jeg fokusere mere på svømningen og marchtræningen.

    I øvrigt, tak for kommentarene :)

  20. Fik klaret første dag af tredie uge i løbeprogrammet i går og kunne holde tiderne, selvom jeg har skiftet fra løbesko til militærstøvler. Men jeg kan sandelig godt mærke at ecco track vejer mere end en nike air sko!

    Gik tidligt i seng, så jeg har nogen armbøjninger, mavebøjninger og kropshævninger der venter på mig i dag.

    har pillet overhuden af vablerne, tørret med klorhexidin, sprittet af og kommet compeed på de store.. og har bare sprittet de små af. Det svier, men de hærder hurtigt op.

    Synes ikke rigtigt at jeg har tid til at vente alt for længe med at komme i gang med marchtræningen.

  21. Hahahahahaha.. heldet følger de tossede..

    Jeg kom ved et tilfælde forbi en fyr lidt længere nede af gaden som arbejder i forsvaret. vi faldt i snak om hvorfor jeg humpede rundt som en spastisk grønlandsk folkedanser og jeg klagede min nød over støvle situationen.

    (nu har jeg jo købt ecco's støvle men der er det med at hvis den først bliver våd indvendigt, så forbliver den våd) Så siger fyren sgu' "vent lige lidt, jeg tror jeg har et par M58 liggende" og så kommer han ud med et par SPRITNYE M58 I MIN STØRRELSE!!! 44-2... Awesome!! 100 kr og en bajer senere var de mine!

    Så nu er jeg i den fantastiske situation at jeg har et par superlækre vandrestøvler til march *og* et par drøngode støvler til vandpassage (og alt det andet hvor en støvle bliver skidevåd)

    Hvor heldig har man lov at være?