MNC

Medlemmer
  • Posts

    197
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MNC

  1. Hej, jeg har en Trek 6500 til salg som er købt i Januar i år. Den har kørt meget få km. Den er blå og hvid, fed cykel. Det er en 17,5" og passede mig fint og jeg er 180cm høj.

    Jeg bor i Viby J, men er af og til på familie besøg i københavn.

    Jeg havde dog forestillet mig at den skulle koste omkring 5500, er det noget der er interresant?

    Du kan fange mig på mail hvis du har spørgsmål, [email protected]

    Mvh.

    Morten

  2. Det må jeg sku hellere se.. :laugh:

    Ang. doping i BB. Man kommer det aldrig til livs. De kunne lige så godt droppe at teste atleterne til DM, da det vel egentlig kun er de "dumme" i bodybuildernes øjne der bliver nappet i en test?

    Har set nogel dokumenterer fra musclemnia i USA hvor alle atleterne hver og en bliver testet. Lige meget om de så kun vejer 50kg og er 2meter høje. Men det er sporten slet ikke til her i danmark, desværre. :unhappy:

  3. Fedt hvis han gør alvor af at komme tilbage... Jeg vil mene en af hans bedste shows var 2002 Mr. O. Der var han fandenme i lee' form. Har video'en liggende et sted. Da havde han også være opereret få måneder forinden. Utroligt. :crazy:

  4. Manfredo er jo kun kendt fordi han var med i the contender.. At han har kunne kravle op af WBO's liste som nummer 5 forstår man virkelig ikke..

    Hvordan er de forskellige forbund egentlig rangeret iforhold til hinanden?

  5. Jeg bruger selv meget glutamin. Kan mærke på min restitutions tid at det gavner mig. Men folk er selvfølgelig forskellige hvad angår effekt af de forskellige kosttilskud.

    Jeg synes klart du skulle prøve det i et par måneder for at se om det har en positiv effekt på din restitutions tid mellem træningerne. :smile:

    Det er jo ikke fordi det er så skide dyrt. 1kg holder længe.

    Du kan ved at søge på nettet også finde meget om det.

  6. Ja, men de er godt nok små. Selv min kæreste har jo større lægge end ham. :devil:

    Jeg vil nødigt se din kæreste så da.. :laugh::crazy:

    Branch har nogle af de ondeste kalve i nutidens BB..

  7. Sgu ellers sjovt at træne her i Esbjerg... som at rejse 10 år tilbage i tiden...

    ... folks foretrukne tøjsstil når de træner er som det bedste fra 90'erne med baggypants, stramme t-shirts, det obligatoriske XXL tøj (som jeg ikke har set længe i OBBC) og ikke mindst attituden ala jeg er verdens største og "grimmeste" BB'er - mine arme er så store at jeg ikke kan ligge dem ned langs siden og mine ben (som inden under baggypants'ne godt nok er nogle tændstikker) skal da poseres som var de 75 cm i omkreds når jeg går .....

    ... og så er der sgu en god håndfuld eller mere som har stukket næsen lidt for dybt i pilleglasset eller leget lidt med noget IM ... kæft der er mange som render rundt liiiige lidt for røde i hovederne, kuglerunde skuldre og lige en tand for meget væske i kroppen til hvad der falder inden for normal området... seriøst - er godt nok mange år siden jeg har set så mange "dårligt" krudtede mennesker på samme sted...

    ... men mest skræmmende af alt er godt nok folks squatstil eller rettere mangel på samme her - har endnu ikke set én person udføre noget som mindede om noget nær squat, nærmere noget som ikke helt kan bestemmes til enten en partiel goodmorning/squat! I dag var der en makker som først brugte jeg ved ikke hvor lang tid på at psyke sig op til 140 kg hvorefter han lavede noget der mindende om 1/3 squat kombineret med noget ubestemmeligt bækkenkip... og da han var færdig så han self meget stolt ud mens jeg prøvede at lade være med at flække af grin :innocent:

    ... alt i alt meget underholdende - men minder mig i den grad om hvor jeg glæder mig til at komme i OBBC fredag igen :smile:

    Ja der er ok med kradt i Gym og fitness.. Men det sted de har bedst grej. Ved ikke om jeg har set dig derinde mens du har været derinde.

    Men vil nu sige den med tøjstilen har jeg egentlig ikke lagt så meget mærke til. Træner sku altid selv i løse bukser om vinteren, så kan være jeg er med i klubben.. :laugh::tongue:

  8. Fedt freeman vandt og dugdale blev nummer to. Men efter min mening blev Sergey Shelestov røvet for en top 10 placering.. Hvad laver en gut som Omar Deckard i top 10? Hideta Yamagishi lignede også jeg ved ikke hvad.. Utroligt.. :nonono:

    sergey2ih5.jpg

    sergey3am0.jpg

    sergey1ux5.jpg

    Tjek lige Omar engang..

    omargk2.jpg

  9. Jeg er atlet:

    LK.com

    Jeg er Tilskuer:

    POK

    Miss Cali

    Silje

    Flexi (sidder enten på skødet af POK eller Lagoon - er iført kropstattooen "Lone Ruuuules")

    MASS'kinen

    Goldendreams (medmindre arbejdet bringer mig til Helsinki i hvilket tilfælde der så skal heppes på Englebassen )

    Krea

    Bondi - Så kan i lære det. Fuck i bliver træt af det

    GoingBiG

    Feminita

    Lagoon (sidder og langer flexi lussinger, fordi han troede han kunne sidde på skødet i al offentlighed)

    Iver - med earplugs da Bondi er me' -

    JonG - Jæs sir´s - hiver resten af Århus slænget mæ,´ så kan de samtidig få en Københavner tur

    Bambi (Pia)

    Cj

    Anders Holm - Succesen fra sidste år gentages..! :superman: Denne gang i offseason mode..! :4mewantfood:

    MNC :smile:

  10. Va rCormier ikke nede med en rygskade ?

    Ved at være nogle måneder siden. han var indlagt i et godt stykke tid på hospitalet og kunne knap nok gå.

    Men han ser da ud til at være komme efter det på det billede der lige blev postet.. :smile:

  11. med bla Ruhl, Bautista og Wolf.

    Hvad er det lgie der sker ved jaroslav horvath's abs and thighs posering? Får han krampe i en af mavemusklerne eller hva dælen sker der? Ser ud til at være så ubehageligt han ikke kan lave most muscular. :crazy: Godt at se han er tilbage senere i klippet.. :superman:

  12. Synes alle de haters som ødelægger denne tråd skulle finde et andet sted.. En hver ved at for at være med i Olympia'en skal man tage massive mængder steroider og hvad de nu ellers fylder sig med. Hvad er det i bliver så chokeret over at i HVER gang skal begynde med det fucked up tuderi fordi der er nogle som vælger den leve vej? :sneaky2:

  13. De skulle snakke med Andreas' Munzers dealer, istedet for at vade rundt med det lede deca bloat på scenen :wink:

    Så ville de fleste af dem jo stå af i løbet af nogle få år, hvis ikke de ville dejse om med det samme af de doser.. :laugh::crazy: