cardell

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cardell

  1. er ikke 100% jeg havde min brors telefon med hvor der var sådan et kondi program på:) og mistænker den lidt for at lyve, jeg var også PISSE smadret øm, og rigtig banket da jeg kom hjem fra turen:) men tingene ser ikke lige så PISSE umulige ud nu som i starten... selvom man har været en doven skid hele sit liv, kan man sku mere end jeg lige regnede med:)

    Men som sagt er ikke helt 100% sikker på distancen

  2. jeg tror efterhånden at jeg er der hvor jeg kan klare løbe prøven.. men skal arbejde lidt med udeholdenheden... løb ca.2km den anden dag og gjorde det på knap 8 min.... :) til Danielsson... jeg har søgt opklaringsbataljonen på Bornholm, er det der du har søgt??

    jeg skal i morgen starte på muskeltræningen/prøverne med intrsuktør/træner... men der er lys for enden af gangen:) og tak til dem der indtil videre har kommet med gode råd.

    Mickel

  3. jeg har lige været ude og løbe... den første km, tog ca.6min, jeg vil skyde på de 2km tog ca.14-15min.. vi løb (min kæreste og jeg) ca 5km og det tog os vel ca. 30min...

    jeg holder hviledag i morgen og kommer i gym og træner lidt andet så jeg kan klare resten af prøven (ville være surt at klare løb og misse resten)... og snakker med en træner så jeg kan få lidt råd osv...

    men jeg føler da lidt at jeg kan mærke en lille forskel på da jeg startede lørdag.d.28/2

    men føler helt sikkert at det bliver en kamp, men har heldigvis al min tid til at komme i form eftersom jeg som så mange andre danskere blev smidt for gaden af chefen og kan ikke finde noget... så tiden er der, og på søndag skal jeg ud og løbe med min kammerat som skal til samme optagelses prøve så vi kan piske hinanden lidt:)

  4. jeg er 1.86 og vejer 76kg altså det går lidt skidt... når jeg løber bliver jeg ikke specielt forpustet men bliver lidt ør i benene som det første og nogle gange sidestik :) (sådan er det jo at have været en doven skid altid)..

    jeg har en kammerat som jeg skal til optagelses prøve med og han er i ret god form, så håber han kan piske mig til at yde lidt ekstra på turene :) kan jeg løbe hver dag uden at overtræne? for jeg er RIGTIG nervøs for ikke at klare prøven men jeg skal vel også passe på?

    jeg har indtil videre holdt mig lidt til et skema jeg fik af hæren og løber ca.1-2min. og går 2min. og når ikke sidestik irretere går det godt nok, men problemet med benene kommer forholdsvis hurtigt :/

  5. jeg er 20år. og har lidt af en situation :) Jeg skal til optagelses prøve i hæren til april/juni (hvilket desværre er en del tidligere end jeg havde håbet).

    Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er i ret dårlig fysisk form, jeg er igang med at løbe træne så jeg (forhåbenligt) kan klare de min.2km på max.12min.

    jeg fik en brouchure fra hæren med løbe træning, med at starte med 1,2min. løb 2min. gang osv...

    derud over skal jeg klare nogle muskeltests men jeg skal snakke med en træner i morgen og håber på at han kan hjælpe mig med et program.

    I ved jo selvølgelig ikke hvordan min kondi er osv. men jeg har ikke dyrket sport i over 10 år.

    Virker det bare en smule realistisk at kunne få en kondi op på ca.en måned, der gør at jeg kan løbe det overnævnte inden for tidsrammen?

    tak

    Cardell