Sander90

Medlemmer
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sander90

  1. Jeg vil anbefale dig at melde dig ind i en svømmeklub. Der plejer at være rimelig god guidance.

    Ydermere vil jeg ikke anbefale dig at svømme bryst. Der er ingen almindelige danskere som kan svømme rigtig bryst, og det belaster faktisk knæleddene pga. nogle vrid, som knæet ikke er bygget til at tage.

    Jeg vil som svømmer gennem 11 år, heraf 6 år på højt niveau, sige, at det ikke er muligt at lære at svømme ud fra en video :smile: Det svarer til, at du vil lære at spille fodbold som Ronaldinho ved at se videoer af ham. Den bedste måde at lære at svømme på er at gøre det. De bevægelser rigtige svømmere laver, de detaljer de udfører, vil ikke have nogen effekt for begynderen, idet man skal være ret habil for at kunne lave disse rigtigt.

    Når det er sagt, så synes jeg det er friskt at du vil lære at svømme bedre! Den eneste måde at blive bedre på er dog, at du hopper i vandet og mærker, hvad der virker for dig. Og så gør mig, og dig selv en tjeneste: Lad være med at svømme bryst. Det er en fejl i det danske samfund at vi lærer bryst før crawl :smile:

  2. Bornholm hehe

    Jaa altser det er sku ikke det samme som værnepligten.

    Jeg startede selv som konstebel elev på bornholm, I dag er jeg i 1. ekadron.

    Men jeg vil da lige pointere at værnepligt og konstabel elev IKKE er det samme, da værnepligtige ikke er frivillige. og Konstabel elever er frivillige, derfor presser de også elever ret hårdt i forholdtil en værnepligtig, i hvert fald her ovre på bornholm.. "vi" plejer at have en frafalds procent på omkring de 50

    Nu kan det godt være det lyder som om jeg gerne vil have at bornholm er lidt hårdere end andre steder, men jeg har da før måtte løbe med rygsæk + basis... både 5-8 og en enkeltgang lige omkring 15-20km såå altser det kan da sagtens blive pænt ærgelig...

    Mvh Flyver

    Jeg valgte bornholm fordi det er hårdere :devil:

  3. Går på hhx, og har linjen afsætning A, VIrksomheds økonomi A, tysk B og innovation c.

    Alle soldater i hæren bliver jo udsendt på et eller andet tidspunkt.

    Okay, det lyder også ret nørdet :4thumbup:

    Ja, ellers giver det ikke megen mening at søge ind i militæret.

  4. Hej min ven

    Først vil jeg sige at jeg har været i forsvaret i ja vel omkring 3 år nu...

    Optagelses prøverne i skal til, hvor der er 2000m løb er selvfølgelig hårde, hvis man har siddet stille, men f.eks på mit hold var der kun 3-4 der faktisk klarede den løbetur, og alle der kunne bestå de andre prøver som f.eks 16 armbæjninger og 10 mavebøjninger de kom igennem, altser kan du sagtens være helt rolig, bare træn stille og roligt op så du kan løbe 2000m og evt, tage nogle armbøjninger, kropshævninger, mavebøjninger og rygbøjere eller hva de nu hedder...

    tjaa ellers vil jeg bare sige held og lykke.

    Hej Flyver, tak for dit svar (:

    Grunden til at vi er en smule nervøse er, at der er blevet lavet en ny prøve for opklaringsbataljonen i år. Den består af en bib-test og en masse andre styrkeøvelser. Men jeg vil da lytte til dine råd - specielt når du ved hvad du taler om (:

  5. Det første hold har 2,5 time og det andet hold har 3 timer - ergo vil jeg også helst på det første hold :laugh:

    Men jeg kunne måske også godt forestille mig at hold nummer to får længere pause imellem de perioder, hvor de skal lave noget. Så om det er en fordel ved jeg nu ikke.

    Jeg er en smule ambivalent. På den ene side vil jeg 100 gange hellere ind i bataljonen. Men på den anden side er der også fag i gymnasiet, mat og samf, som jeg rent faktisk elsker!

  6. Det er selvfølgelig rigtigt. Har du forresten lagt mærke til at det ene hold skal testes fysisk længere end det andet hold? Jeg ved i hvert fald godt hvilket af holdene jeg håber på at komme på :laugh:

    Jeg går selv på STX, MAT A, FYS A, Ke B. Så hvis jeg kommer ind bliver det lidt af en omvæltning må man mene.

  7. Nej okay, men når man har svømmet 5 km 6 gange om ugen hver uge i de sidste 7 år, så føler man altså en en 2800 cooper er en dårlig form :)

    Jeg håber inderligt at jeg kommer igennem nåleøjet. Jeg har villet være soldat siden jeg var ganske lille dreng, så at se det gå i opfyldelse ville være intet mindre end et mirakel.

    Vi kan lave den aftale, at hvis en af os begynder at falde igennem testen kan vi lige presse hinanden lidt ekstra (;

    Får man at vide på samme dag om man er egnet? Det kan jeg ikke huske.

  8. Jeg ser også frem til det:)

    Hvordan ser det ud med formen?

    Jeg må sige, at jeg ikke er stolt.

    Formen er elendig - jeg har ikke lavet noget i over 2,5 uger nu. Blev jo ramt af skinnebensbetændelse lige pludseligt, og så var der ikke så meget at gøre. Skinnebensbetændelse kræver en pause fra idræt. Jeg har dog været nede og svømme lidt en gang i mellem, men det er dælme ikke blevet til meget.

    Muskelstyrketesten skal jeg nok klare, men mht. løb er jeg ikke fortrøstningsfuld. Jeg kan vel løbe en Coopers på 2800.

    Hvad med Jer andre? :)

  9. Og hvis sproget volder problemer, så forstår jeg begge dele :D

    Så skete det endeligt, og på det værst tænkelige tidspunkt. Alex fik skinnebensbetændelse. Jeg tror jeg vil prøve med noget crossfit nu, og så smøre centimeter af creme på, således at det går væk inden prøven. Det vil være ret surt at skulle til at løbe med skinnebensbetændelse.

  10. Haha okay, så må vi jo lige hilse på hinanden d. 22. april klokken 0705 på Slagelse station (;

    Jeg har været svømmer i 11 år, stoppede dog i august sidste år. Det har dog betydet, at jeg er rimelig stærk i de fleste øvelser, men min kondition er langt fra toppen. Jeg vil skyde på at jeg kunne løbe en coopers på 2600m.

    Hvor lang tid kan I holde i de forskellige øvelser? Ville være rart at vide hvor niveauet ligger henne (:

    @1911: kommer du fra sverige? :smile: