EuromindDK

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by EuromindDK

  1. - Advarsel -

    Benyt jer ikke af det her tilbud med mindre i er 110% sikker på at i vil træne et år.

    Statistikker viser at kun få % holder ved og træner alle 12 måneder. Folk bliver lokket ind fordi det lyder billigt og det måske kan give en noget motivation til at træne fordi man skal komme en gang om ugen.

    Jeg har selv skrevet under på denne kontrakt som binder mig i et år til at møde op hos Equinox 1 gang om ugen det næste år. Jeg har skiftet arbejde og har derfor fået langt til træning og kommer ikke i Valby mere. Equinox er ligeglade, de siger at jeg skal komme og køre kortet igennem 1 gang om ugen, træning eller ej!

    Da jeg troede at jeg havde mit på det rene og gemte alle mine kvitering, viste det sig at jeg havde været ude og træne på en forkert ugedag. Ugen var delt af en måned og derfor gjaldt mit fremmøde ikke´og det kostede yderlig 399kr. Nu er jeg naturligvis opmærksom på dette.

    Alt i alt har jeg trænet der nede i 2 måneder og det har ind til nu kostet mig 1200kr + at jeg skal komme og køre mit kort igennem 1 gang om ugen, 9 måneder endnu på trods af jeg ikke træner der mere.

    Jeg føler at jeg er blevet lokket ind under falske forudsetninger og syntes det er bundefangeri. Equinox vil ikke indgå nogle aftaler med mig og vender ikke tilbage når jeg prøver at snakke med dem omkring min kontrakt.

    Så tænk dig rigtig rigtig godt om inden du binder dig til noget i Equinox.