Mortil4

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mortil4

  1. Hej Per

    Godt at høre at der er andre der også har oplevet samme problematik. I din kamp om retfærdighed synes jeg du skulle tage kontakt til Ulrik som er underskriver af brevet om prisforhøjelser. Jeg har også givet besked om situationen til Kontant, de har iøvrigt haft et indslag om Fitnessdk tidligere.

    Jeg er interesseret i hvordan det ender.

  2. Det lyder da fantastisk billigt - er det i forbindelse med en rabataftale eller hvordan hænger det sammen? Jeg betaler kr. 399,- pr. mdr. (endnu).

    Men jeg håber der er nogen derude som også kender til loyalitetsprogrammet. Kender du til andre fora hvor jeg evt. kan komme i kontakt med potentielle Fitnessdk medlemmer??

  3. Dette livslange medlemsskab til samme pris - er det det samme som det loyalitetsprogram jeg har fået stillet som garanti for at mit kontingent ikke ville stige nogensinde??

    Du kan evt. læse mit indlæg af dd. om loyalitetsprogram i Fitnessdk.

    Jeg har en informationsskrivelse hvor det klart er beskrevet - hvis du kan bruge den til noget. Det er ihvertfald ikke rigemeligt at de løber fra deres løfter eller laver falsk markedsføring.

  4. Er der andre der ved indmeldelse i Fitnessdk er blevet lovet fastholdelse af kontingentetspris ved gentegning??

    Jeg meldte mig ind i maj 2008 og fik en informationsskrivelse hvori det står: "Glem ikke dine medlemsfordele: Loyalitetsprogram - fastholder dit kontingents pris ved gentegning". Mundligt blev det forklaret at det betød at jeg ikke ville opleve prisstigninger i kontingentet (betaler over PBS) i hele min medlemstid. Nu varsler Fitnessdk stigninger i kontingentet hvilket er i strid med hvad jeg er blevet lovet ved indmeldelsen. :nonono:

    Er der andre der andre der er blevet lovet samme loyalitetsprogram??