Natural bodybuilder

Medlemmer
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Natural bodybuilder

  1. Hey der!

    Og velkommen til! :)

    Plejer selv at hælde 1 L matilde kakaoskummet indenbords + 1 æble, det funger sgu helt fint efter min mening! ;)

    Andre foretrækker valle protein pulver blandet med mælk, vand osv. Fordi det er hurtigere optageligt end det protein der er i mælk (kasein) men kakao skummetmælk er efter min mening helt ok! :) og så smager det jo også skønt! :tongue:

  2. Hey der!

    Har surfet lidt på nettet, og fundet frem til at der i soya protein pr. 100g cirka er:

    82g protein

    6g kulhydrat

    1,6g fedt

    Det kan selvfølgelig variere lidt....mener at soya protein er en komplet protein kilde, men skulle efter hvad jeg hørt ikke smage særlig godt! :cry:

    Nå men håber du kan bruge det til noget! ;)

  3. Hey der!

    Har hørt at kanel skulle have mange positive virkninger, så er begyndt at spise det hver dag ( uden sukker selvfølgelig ) :)

    Det jeg egentlig gerne vil vide, er om der er energi i kanel??? Hvis ja, hvor meget pr. 100 g?

  4. Den her tråd er sgu totalt grinern!!! :lol:

    Var engang så dum at fjerne 30 kg fra den ene side af en vægtstang, da jeg lavede squat (60kg i det hele) havde bare ikke lige tænkt på at stangen så ville svippe op!! Og stangen var faktisk omkring 10 cm fra at ramme en anden person!!! :cry:

    Det var sgu virkelig en nederen dag!!! :angry: Især når næsten halvdelen af personerne i centeret stod og gloede chokeret....

  5. Hey!

    Og velkommen på mol!

    Hvis du indtager flere Kcal end du forbrænder, så tager du på og omvendt....så det er svært at sige om det feder da det afhænger af dit totale Kcal indtag.

    Gider du ikke poste varedeklarationen på knorr lasagnen?

  6. Cykel computerne og alle andre computere, kan ikke måle helt præcist hvor mange Kcal at du har forbrændt! Men de giver da et "cirka" tal, for det varierer fra person til persom. Jeg går aldrig op i hvor mange Kcal at jeg forbrænder når jeg løber, jeg tænker mere på at holde mig inde i fedt forbrændingszonen i den tid jeg skal være der!

  7. Vil det sige at du også mener at alm. mælk ( skummetmælk, minimælk....) Og andre mælkeprodukter indeholder protein af dårlig kvalitet??? For jeg har da aldrig brugt protein pulver, men har holdt mig til mælk efter træning og har da oplevet gode resultater. :)

  8. Hey der!

    Du kan også bruge rosiner, hvis du kan lide det! Der er cirka 65-66 g brugeligt kulhydrat pr. 100g rosiner! ( Samlede antal kulhydrat fra trukket kostfibre ) Hvis du kan bruge det til noget! ;) Og der er cirka 25 gram kulhydrat pr. 100 g banan! :)