Peter76

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Peter76

  1. Jeg har nu igennem 3-4 uger døjet med et meget smertefuldt stræk i hælen. Der er ingen problemer ved alm gang, men hvis jeg strækker benet og vipper foden bare ganske lidt op, så gør det rimelig nas. Jeg har vedhæftet et billede af en fod, hvorpå jeg har lavet en rød markering hvor det er galt.

    http://imageshack.us/photo/my-images/26/fodmu.jpg/

    Er her nogen der kan sige med hvad, der sidder på det pågældende sted, og hvad jeg har gjort forkert? Min eneste motion indtil for en måned siden var spinning 4-6 gange i ugen og en enkelt eller to løbeture på 3-5 km. Siden problemet opstod, har jeg skåret ned til 3 gange spinning og intet løb, men det bliver stadig ikke bedre.

  2. Hej MOL.

    Jeg går til spinning 5-6 gange om ugen af ca 1 times varighed. Jeg har gået til spinning i ca 3 år, men det er først de seneste 3-4 mdr at jeg har skruet mængden op til 5-6 gange ugentligt. Jeg dyrker ikke anden form for træning. Nu hører jeg fra flere sider, at den form for ensformige træning, bevirker at kroppen nedstætter forbrædningen under udførelsen. Jeg er helt med på, at hvis jeg altid ligger i samme plusinterval, vil min kondition ikke blive forbedret, men forbrændingen målt i kcal bør vel være den samme ved samme intensitet, uanset om man træner 2 eller 6 gange om ugen. Er der noget jeg har misforstået?

  3. Hej MOL

    Jeg skal bruge et pulsur til brug til spinning og en sjælden tur på løbebånd.

    Det skal kunne vise aktuel puls og % af max puls på samme tid. Jeg har dybest set ikke brug for andre data eller funktioner. Jeg har googlet en masse ure, men jeg kan ikke finde nogen sider, der positivt angiver om urene har denne funktion. Eller dvs alle ure har funktionerne, men der står ikke noget om, hvorvidt man kan få begge oplysninger samtidig.

    Hvis jeg kan få overført data til pc, er det et lille plus, men ikke noget krav.

    Er der nogen der har positive erfaringer med ure, der opfylder ovenstående krav?