Optimum

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Optimum

  1. Har læst at mange undersøgelser, senest den store norske undersøgelse, peger på at det er godt for en kur at rotere kalorierne så man eks. i 2 dage indtager 1500 kalorier pr. dag og på den tredje dag indtager 3000 kalorier... dette skulle gøre at kroppen ikke begynder at nedsætte stofskiftet. Meget peger på at dette er rigtigt ifølge hvad jeg kan læse mig til og det gør jo unægtelig slankekuren lidt mere behagelig og modvirker trangen til at hoppe fra... men hvad med træning? Hvis nu den dag hvor man spiser de 3000 kalorier (eller hvad man nu har regnet sig frem til at man forbrænder) falder sammen med en træningsdag med 1,5 times træning, skal man så tillægge de ekstra forbrændte kalorier til den dags diæt, eller er det lige meget?

  2. Har læst i bladet "Aktiv Træning" at man har fundet frem til at kroppen har brug for 0,25 gram protein pr. kilo kropsvægt umiddelbart efter træning. Mit spørgsmål er så om dette gælder uanset træningstiden, eller det er pr. time man har trænet? Er proteinbehovet umiddelbart efter træning også gældende hvis det eks. er hård cardio træning?

    Sidst men ikke mindt har jeg læst mig frem til at kroppen har brug for kulhydrat for at optage protein? hvor meget kulhydrat er der tale om her og hvad sker der hvis det ikke er tilstede (altså hvis nu jeg bare spiser en dåse tun)?

    Håber nogle kloge hoveder vil hjælpe mig