SotD

Medlemmer
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SotD

  1. Et lidt forsinket indlæg, men de 6 uger er nu overstået.

    Min målsætning var 10kg, fra 97,0kg til 87,0kg.

    Målet var samtidig at komme i bedre form vha. løb.

    Første målsætning omkring 10kg, blev ikke helt fulgt til dørs. Min vægt er i skrivende stund 87,6kg. Altså 600g fra målsætningen. Et klart acceptabelt resultat, selvom jeg gerne ville have nået de 87 rent.

    Med hensyn til formen, blev det desværre ikke opnået da min kiropraktor frarådede mig løb i en længere periode. Jeg har nu fået lov til at løbe igen, men min ryg er ikke i top, så venter til jeg får læseferie, så kan jeg bedre gøre det når kroppen er 100 % frisk.

    Men alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds. Jeg er kommet udaf mit sukkerchok, og har tabt mig 9,4kg på 1½ måned...

  2. For at komme tilbage til det det hele handler om, så var jeg på vægten i går aftes og der viste resultatet 88,8kg...

    Jeg mangler således 1,8kg på den sidste uge for at nå de 10kg. Det er ikke realistisk, men det har stadig været en god omgang, som jeg er rigtig tilfreds med :-)

  3. "Jeg har et kcal underskud dagligt, før motion på et sted imellem 1000 og 1500 kcal"

    Altså præcist som jeg sagde, du er på sultekur!

    Med den ekstra postulerede motion har du en glimrende chance for at nå op på 50/50 tab af fedtvæv og muskelvæv.

    Jeg foreslår du mønsterbeskytter metoden og får den offentliggjort i kuponhæfte nr. 11.

    Du kunne meget pasende døbe sultepjankeriet "NEUNGAMME-KUREN!

    Du er dejlig...

  4. "Men jeg tror det er realistisk at sige jeg har tabt mig noget i stil med 1½ kg fedt (fedtvæv red.) hver uge"

    Hvis det er tilfældet, så har du som absolut minimum realiseret et energiunderskud pr. uge på 10.500 Kcal svarende til minus 1.500 Kcal pr. dag.

    Da man aldrig kun kan smide fedt, og da der ved forsøg på så ufornuftigt voldsomme vævstab også tabes betydelige mængder muskelvæv, må dit energiunderskud i virkelighedens verden have været markant større.

    Enten sulter du dig og løber et marathonløb dagigt, eller også har du, - hvilket ikke er spor uædvanligt for kurlegende kvinder, - et ualmindeligt afslappet og ret liberalt forhold til virkeligheden!

    Well nu er jeg en fyr, så jeg er ikke helt en kurlegende kvinde, men det kan da tænkes at mit forhold dertil er det samme... Jeg kan se at jeg har tabt mig, og kan se at mit fedtlag svinder ind, så noget må jo ske...

    Jeg løber ikke et marathon og jeg sulter mig ikke... Jeg har et kcal underskud dagligt, før motion på et sted imellem 1000 og 1500 kcal, så hvis man siger at 1250 * 7 får man 8750 plus dertilhørende motion, så nærmer jeg mig relativt hurtigt 10.500, måske også DU burde få dine facts på plads? Man kan hurtigt kaste sig over andres uvidenhed, men som et absolut minimum skal man lige regne sine sporadiske forsøg igennem...

    Jeg er en halvfedling og har derfor et højere kcal forbrug end jeg havde da jeg vejede 75kg... Jeg har benyttet den her fra siden så man må antage at udregningen passer så nogenlunde...

  5. Well put...

    Min "kur" er formentlig heller ikke 7kg tabt i fedt, det ville være utopi at tro, men jeg tror det er realistisk at sige jeg har tabt mig noget i stil med 1½ kg fedt hver uge, opmålt til ~ 6kg... I starten røg der formentlig meget overflødig væske og lign. ud, men nu hvor jeg har vænnet mig til at leve anerledes tror jeg på at jeg rent faktisk taber mit fedt, om ikke andet så kan jeg se en ret markant forandring...

    Min dobbelthage er pist forsvundet, samt min delle nummer to. Der har altid været en midt på maven, men da nummer to blev samme størrelse og nr. 3 blev synlig gik jeg i krig med kuren... Skulle nødig få mig en perfekt sixpack af rent fedt jo :)

    Jeg har i øvrigt præcis 10 dage, 2 timer og 44 minutter tilbage af min kur, sidst jeg var på vægten stod der 89,9kg, jeg har ikke vejet mig siden jeg skrev her, så jeg er fortsat optimistisk i forhold til at jeg når de magiske 87kg rent :)

  6. Der har i hvert fald været en håndfuld tilfælde i programmet Biggest Looser, hvor mænd med en startvægt i størrelsesordenen 150kg har smidt 5+ kg om ugen flere uger i træk. Når de er helt oppe og ringe er de over 10kg på en uge.

    Jeg forventer ikke de har tabt rent fedt når de er oppe i de tal, men vægttab i den størrelse og tempo kan bestemt godt lade sig gøre.

    Ja, men som jeg nævner er det for vanvittigt store mennesker... En fyr på 85kg KAN bare ikke smide 7kg på en uge. Ikke uden at falde om af dehydrering, for der ryger ikke 7kg fedt, så det må jo være væske, og med så store mængder væsketab ville selv Lance Armstrong falde af cyklen.

  7. jeg tabte mig ca. 7 kg om ugen ved at spise en frugt til morgenmad og 1 eller 2 knækbrød til aftensmad :D det gik faktisk hurtigt, hvis jeg stadig var sulten drak jeg coca cola zero :D

    + 1- 2 timers motion og røg hele tiden.

    Ja, hvis man vejer 300kg så er det sikkert fint nok, men for os almindelige mennesker ville vi relativt hurtigt dø med den kur... Jeg ville ihvertfald være besvimet efter to dage, hvorefter den havde stået på sygehusmad og dermed intet vægttab de kommende dage. Sådan ville de køre frem og tilbage.

    7kg om ugen kan ikke lade sig gøre. Måske kan det lade sig gøre den første uge hvis man vejer omkring 200kg, men så vil det hele være væske og ikke reelt fedt, for det ville ud max kunne smide 2 af efter min mening...

    Men fint input, som alle kan bruge til noget :-/

  8. Jeg har været et smut i Tyskland med min kærestes lillebror da han skulle spille koncert. Weekenden er ikke blevet nøje opmålt i kcal, som jeg normalt gør, så var lidt nervøs da jeg skulle på vægten her til morges, men resultatet er:

    89,9kg!!! - Jeg har altså tabt mig lidt over 7kg på lidt over 4 uger. De 10kg bliver svære at opnå, men det kommer temmelig tæt på. Om det er 9 eller 10 betyder heller ikke så meget. Mere det faktum at jeg rent faktisk har kunne tage mig sammen til at holde en kur, som jeg også mener jeg kan viderebygge på efter de 6 uger er jo vanvittigt vigtigt.

    Er utrolig glad for at se vægten under 90, for det har jeg ikke gjort siden jeg flyttede på kollegie. Nu flytter jeg derfra om en måned, så det kunne jo være lækkert at have vægten ned på de 85, som da jeg flyttede derop :-)

  9. Så har jeg atter været på vægten, som siger 91,4 - Det er en smule over hvad jeg gerne så den ligge på, men det er trods alt stadig et forholdsvis stort tab.

    Jeg har tabt mig 5,6 kg i alt med 3 uger tilbage. Tempoet går meget naturligt langsommere nu, men mon ikke jeg kan få lov til at løbe af min kiropraktor snart, så jeg kan øge forbrændingen endnu mere...

  10. Tak for inputtet, det er altid dejligt med lidt debat :)

    Jeg fik kværnet en halv flaske og tre øl. Synes ikke det har givet mig dårlig samvittighed på nogen måde. Synes et eller andet sted at det var fortjent efter tre uger uden hverken det ene eller det andet. Bor på et kollegie, så det er ikke så nemt at komme udenom øl når solen er så højt på himlen, som den har været siden jeg startede. Jeg synes det var okay at drikke denne ene dag, og så holde igen resten. Det passer også lige med at det var én druktur lige præcis midt i forløbet :)

    Jeg skal jo på vægten i morgen, så er spændt på at se om den nærmer sig de 90, som var målet. Den må meget meget gerne ligge deromkring. Helst ikke på 91-92... :)

  11. Okay mange tak for alle svarene...

    Det blev til noget der minder om ½ flaske Bacardi Razz, 1½ l Sprite Zero og 3 øl.

    Jeg har regnet mig frem til at det giver i omegnen af 1350kcal, lyder det realistisk?

    Derudover fik vi grilmad, spiste to grilpølser og ellers kun salat, så det ser ud til at mit kcal forbrug er gået i 0 så nogenlunde.

  12. Hvis du ikke kommer uden om alkohol, ville jeg umiddelbart foreslå hvid spiritus med hvid vand: gin/tonic, vodka/danskvand el.lign, med lime er det sgu også fint en forårsaften :smile:

    Gin 'N' Tonic kan jeg desværre slet slet ikke ha', det andet lyder umiddelbart fornuftigt... Hvordan med min Razz og vand? Er det en mulighed?

  13. Tak for de gode råd...

    Jeg er heldigvis kommet over min "sult"... Den var hård de første 4 dage, men nu føles det faktisk helt naturligt at spise mindre og mere ofte, som jeg er gået over til... Ja frugt skal jeg have lidt mere af, men det går den rigtige vej, det er jo et dejligt motivationsboost :-)

  14. 2 uger er gået og det går fortsat den rigtige vej mht. tabet.

    Jeg startede, som bekendt, på 97kg for to uger siden, nu er jeg nede på 92,8kg. Så lidt over 4kg på 2 uger. Det er gået lidt ned af bakke af to årsager. 1) Jeg må ikke løbe, det var noget at det, som motiverede mig rigtig meget og 2) Jeg har haft påskeferie med dertilhørende påskemiddage.

    Så alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med at have smidt knap 1½ kg på påskeugen. Næste uge er jeg atter tilbage i vante omgivelser og jeg kan selv styre mit indtag 100%, så jeg ser frem til at jeg næste søndag ligger meget tæt på de 90kg. Målet er at ligge på 90,whatever. Så skal jeg nok nå mine 10kg nemlig.

  15. Ugen har budt på et kæmpe setback, i forhold til konditionstræningen.

    Min Kiropraktor har forbudt mig al fysisk aktivitet på konditionsmæssigt plan, grundet min dårlige ryg. Jeg kan således ikke løbe i nogle uger, og da min cykel er blevet stjålet for ½ år siden, så står den kun på gang, for at holde forbrændingen oppe.

    Kæmpe setback!

  16. Jeg fik en kylling/bacon sandwich i går, samt ½ pizza.

    Sandwichen bestod af: et 20cm langt flute, krydret kylling, bacon, salat og en smule dressing.

    Pizzaen bestod af: Skinke, kebab, bacon, løg, salat og dressing.

    Det er for at danne mig et overblik over dagens kcal indtag, hele sidst uge har jeg tabt mig 3kg, og vil forsøge at tabe mig 1-2kg igen denne uge. I går var dagen hvor jeg måtte synde, men for at beregne hvor meget jeg må spise de andre dage er jeg nødt til at kende et ca. tal på det her.

  17. Så kom jeg på vægten...

    Uge 1 er gået. Vægten er nede på 94kg, hvilket vil sige et tab på 3kg. I følge mine egne beregninger er 1,6kg af disse fedt. Hvor troværdigt det er ved jeg ikke, men det stemmer vel meget godt overens med at man ofte taber sig 1kg om ugen og jeg er lidt større end gennemsnittet...

    Jeg har nu beregnet et nyt kcal forbrug, som jeg vil bruge til næste uge. Dette er faldet til 2996, som er 74 kcal lavere end da jeg startede.

    Til sidst et lille spørgsmål. Hvis jeg gerne vil drikke lidt sodavand i løbet af påsken (Familiemiddage, gider jo heller ikke sidde og se på), hvordan er fordelingen så på de forskellige? Cola er selvfølgelig no go, men hvad med det andet? Hvad er bedst? Cola Zero? (Drak ½ liter af det til landskampen i onsdags) så vil høre hvordan virkningen er på det?

  18. Så er den første uge gået...

    Jeg har lige løbet 3km, ganske vist en lidt anden rute, men nogenlunde ligeså hård. Tiden sagde 14.52! Det er en ganske ansigelig forbedring på 4min på samme distance på bare en uge... Jeg er meget fortrøstningsfuld i forhold til min kur. Har ikke lige mulighed for at komme på vægten nu, men når jeg har været det skriver jeg kg og tab herinde, så man kan følge med :-)

  19. Altså, du skal da nok smide nogle kilo - du forbrænder mere end du indtager, og det er jo hvad det handler om...

    Det er ikke helt umuligt at smide 10 kg. på den korte tid - jeg har i den forgange uge selv oplevet et vægttab lidt større end normalt, med 1.7 Kg siden sidste lørdag, men så har jeg altså også cyklet 5 x 45 minutter, jeg har løbet en smule (for at forberede mine ben til at kunne løb i min ferie om nogle uger, hvor der ikke er redskaber til rådighed), spillet bordtennis 3 x 30 minutter og så en smule styrketræning - og samtidig har jeg ikke "syndet", men spist meget magert og sundt med kylling, salat, grøntsager og frugt (og morgenhavregryn), og kun drukket vand/kaffe...

    Så for mig lyder det som om du godt kunne skrue op for motionen :)

    Det kunne jeg helt sikkert... Jeg har tidligere cyklet rigtig meget, men min cykel er blevet stjålet.

    Jeg løber konsekvent kun 15-20min af gangen her i starten. Det er meget lang tid siden jeg sidst har løbet, og vil helst undgå skinnebensbetændelse i de første par uger, for så står den på 3-4 ugers total ro. Så hellere starte mere roligt op...

    Min uge ser således ud mht. motion.

    Mandag - 2 timers fodbold

    Tirsdag - 3km løb

    Onsdag - 3km løb, intens

    Torsdag - 3 timers fodbold

    Fredag - 15mins løb

    Lørdag - 7,5mins løb, 7,5mins gang. Havde min kæreste med. Derudover har vi nydt det gode vejr med en gåtur på 1½ time...

    Så ved ikke om mit motionsniveau ikke er højt nok. Jeg vil helst ikke presse den ret meget mere :-)