den nysgerrige

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by den nysgerrige

  1. Som nybegynder kan jeg læse et hav af artikler om hvilke øvelser der virker, men det er svært at finde nogle om hvordan øvelserne skal udføres.

    Her tænker jeg f.eks. på Kabelcrunch for at træne mavemusklerne. Når jeg er nede og træne ser jeg personer som næsmest hiver sig igennem ved at udføre øvelsen i et ryk og så falde tilbage og det er så her jeg kommer i tvivl for hvis jeg selv sidder der, føles det langt hårdere for musklerne hvis øvelsen udføres "langsomt" hvor man også holder igen når vægten falder ned.

    Så hvilken måde er bedst og giver det hurtige ryk større mavemuskler og langsom udførelse mindre men stærkere mavemuskler eller ?

    Mit mål er, som mange andres, at opnå en sixpack.

  2. Heysa...

    Jeg sidder med et tvivlsspørgsmål som vi måske kan svare på.

    Jeg har løbende, læse lidt useriøst, trænet de sidste par år, hvor det mest er blevet til en tur på løbebåndet. Nu vil jeg så tage et skridt videre og effektivisere det lidt.

    Jeg har læst en del på nettet om de forskellige træningsformer, idet mit mål er at få en markeret krop og vaskebræt, men på ingen måde ønsker jeg at blive en stor pumper.... vel nærmere et udseende a la undertøjsmodel, selvom mit hoved ikke er til det :s

    For at opnå den lavere fedtprocent, som eftersigende er nødvendig for at vise et syneligt vaskebræt har jeg de sidste 6 uger lagt min kost om til havregryn om morgenen, fisk til frokost, frugt om eftermiddagen og kylling samt grøntsager om aften... osv. Ligeledes er sodavand og alkohold mv lagt på hylden til fordel for rent vand. Ligeledes bevæger jeg mig ned i det lokale træningscenter 3-4 gange om ugen for at sætte forbrændingen i vejret...

    Og så kommer spørgsmålet... jeg læser en del om proteinpulver, proteindrik mv, men ser mest at det er dem som ønsker store muskler der benytter dette. Vil det være en fordel for mig at benytte den slags idet jeg jo ønsker større mavemuskler, eller vil det være spild af penge og efter hvad jeg kan læse herinde, blot give luft i maven. Min nysgerrighed ligger i om jeg overhoved har behov for proteinerne eller de to bananer som jeg spiser lige efter træning ikke allerede gør det nødvendige ?

    jeg er 27, 186 og vejer 78 kg.