copeland

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by copeland

  1. de fortæller ikke direkte hvad de søger.

    altså lægekontrollen er jo bare noget man skal igennem, og psykologen sikre nok at du har nogle værdier i dit liv der gør at du ikke bliver ustabil, men jeg er personligt overbevist om at min samtale med kaptajnen vægtede en del.

    jeg blev ikke direkte ansat pga mit høje blodtryk, hvilket jeg fik målt fra 7-14 dage siden til at være normalt, men så snart at mit normale blodtryk er indsendt fra min læge er jeg antaget, og skal starte d. 3 aug.

    jeg forstod naturligvis ikke første gang, så fik dem til at skære det ud i pap. dvs hvis jeg kan bevise at mit blodtryk er normalt er jeg ansat. vil lige sige at blodtrykket er ikke noget man lige kan lave om på.

    har også lige fået det målt til 121/65 idag hvor max ved indtagelse er 140/-.

  2. hehe det tvivler jeg på. jeg er fra fredericia på jylland, og der var en fra odense.

    tror bare at de tager dem tilfældigt. men hvis du ikke har fået afslag endnu tror jeg at du er videre. der var 87 der var gået videre til anden optagelse

  3. det er bare i orden, det er desværre lidt svært at forklare de samtaler, men hvis man virkelig gerne vil ind, tror jeg at man kommer i puljen.

    ja der blev kun en ansat igår(mig) :tongue: , 6 kom i puljen, røg ud.

    puljen får først svar mellem d 15. og 29. juni.

  4. der er 2 psykologer, og derfor er der nogle forskellige senarier og metoder de bruger. men det jeg kunne høre på de andre, at det der gik igen var opvækst og beskrivelse af dig selv og dine fejl. men ellers er det bare en gennemgang af din selvbiografi og de spørgsmål man skal besvare.

    men nogle af dem havde vidst også sagt at de ikke var helt sikker på om de ville udsendes hvis det kom til stykket, men det var lidt svært at sige hvad gjorde udslaget.

    skulle hilse og sige at der kun er 49 pladser tilbage

  5. ved det sgu ikke rigtigt. kan sagtens klare 2800 på 12 min, men har aldrig prøvet den interval ir1 test. men hva satan en gang skal vel være den første;)

    gad godt at vide hvad kravene er mht udholdenhedstiden på diverse øvelser er, men formen plejer ikke at fejle noget...

    hvad med dig?