loc3girlz

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by loc3girlz

  1. hej,

    super at du lægger det ud på nettet, det gør det lidt sværere at gemme sig!

    mht dit problem med mad på arbejde. sidate gang jeg skulle tabe mig (efter 2. fødsel) besluttede jeg mig for at sætte nogle små men fornuftige mål. eks er det ikke urealistisk at tabe sig 500gr om ugen. men husk muskler vejer mere end fedt!. og derfor kan du godt i starten tage på, men på den gode måde.

    da jeg skulle tabe mig sidst var mit max kalorie forbrug (ved godt du snakker kcl) 1200kal om dagen. mit fiberindhold kunne jeg få ved bla om eftermiddagen at indtage 1-2stk knækbrød, huusman mener jeg er den med flest fibre. og i virkeligheden også om aftenen.

    så basic så min kost således ud: morgen, knækbrød, frugt.. formiddag: frugt/grønt frokost: 2 stk knækbrød ell groft rugbrød med magert pålæg og en avocado most ud over. eftermiddag knæk brød ell lign. og aftensmad masser af salat og kun 1 portion. begrænset indtag af ris/kartofler/pasta - men igen man skal ikke være fanatisk.

    og hvis den virkelig skulle have gas så spiste jeg en smoothie/yougurt is om aften - med lidt revet mørkt chokolade. det gjorde at jeg faktisk var mæt hele dagen - og så røg der VIRKELIG mange cola light ned! og vand.

    jeg dyrkede faktisk ikke motion - selvom det selvfølgelig er det bedste at kombinere med. tilgengæld havde jeg på det tidspunkt 2 små børn der hele tiden krævede aktivitet. og desuden skiftede jeg rulletrapper og elevatorer ud med trapper (arb ligger på 5. sal) overalt. jeg cyklede til tog etc.

    på den bekostning røg der 6-8kg indenfor 3 måneder uden at jeg følte mig sulten

    god fornøjelse

    L

  2. nu har jeg så besluttet mig for, efter adskillige rigtig dårlige billeder af mig og min mave :(, at jeg skal have fjernet mit bildæk.

    jeg er 34år, har født 3 børn inden for de sidste 7 år - heraf den sidste for 8 måneder siden. i de 3 graviditeter har jeg taget hhv, 26kg, 21 kg og 21kg på. ved 2. graviditet nåede jeg min ideal vægt på 63-64kg efter ca 3 år, hvorefter jeg så blev gravid. nu mangler jeg liiiige 3-4-5kg.. ligger på ca 68kg pt. mit store problem er at de kg sidder hvor alle kvinder elsker det... nemlig rundt om hofterne. et såkaldt bildæk der bare hænger :(

    så kære alle jer.... HVAD SKAL JEG GØRE DER ER MEST EFFEKTIVT???

    Knus loc3girlz