Jlind

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jlind

  1. Hej alle

    Jeg har et enkelt spørgsmål til mit Garmin Forerunner 405 løbeur.

    Jeg bruger det normalt om sommeren udendørs, og der er det jo rigtig fint :-)

    Men kan jeg ikke på en eller anden måde bruge det indendørs på løbebåndet om vinteren til at samle data om eks kalorieforbrug?

    burde det ikke kunne beregne kalorier udfra min puls?

    Hej.

    Nu kan det godt være at Rumlepot allerede havde besvaret dit spørgsmål med "foot pod"'en, men jeg forstod dit spørgsmål anderledes.

    Hvis du spurgte om hvorvidt du kan bruge 405 løbeuret til at måle kalorieforbruget ved at udelukkende bruge pulsen, så er svaret: det kan du ikke.

    405 løbeuret bruger udelukkende GPS eller "foot pod" til at udregne dit kalorieforbrug. Hvis du vil beregne kalorieforbruget ud fra pulsen, så skal du anskaffe dig 405cx versionen, som dog er betydeligt dyrere; den har nemlig kalorieberegning ud fra puls indbygget. (Hvilket gør kalorieberegning på løbebånd mulig)

    Kilde: Jeg bruger selv 405cx - Jeg har dog lige fundet en beskrivelse af ovenstående forklaring, fra stedet hvor jeg købte uret: http://www.pulsure.dk/shop/pulsure/l%F8b/garmin/garmin+forerunner+405cx.html

  2. Det var da ærgeligt at du var fra København, jeg har nemlig også gået og tænkt i samme baner på det seneste.

    Jeg har længe ledt efter en træningspartner som man kan træne reglmæssigt til et adventure race med. På nuværende tidspunkt har jeg træningsaftaler med 3 forskellige venner lagt ud over ugen fordi at de ikke helt vil være med på samme intensitet :p

    Problemet i forhold til dit indlæg her, er dog at jeg bor ved Vejle, ellers ville jeg have været mere end frisk :p