Niclas L.

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Niclas L.

  1. Ja, interval løb er en god ide. Løb hver 2. dag indtil midt juli ca. så at kroppen kan nå at tilvænne sig til den nye situation, så du undgår skader.

    Ved styketræningen er fitness centeret jo altid en god mulighed hvor du også kan få nogle gode råd, men eller kan jeg foreslå:

    http://hundredpushups.com/

    og

    http://www.twohundredsitups.com/

    Husk selvfølgelig også marchtræning, undgå at bruge skoletasken da den ikke er beregnet til det og du vil hurtigt få ondt i ryggen.

    Skal selv ind i Livgarden den 3. august....2010!...De starter ikke flere hold op da de havde brugt 1 mia. kr. mere end de havde råd til, typisk når man har set frem til det i så mange år. Yay for me! :dry:

  2. Hej, Hede!

    Kiggede lidt rundt på forummet/nettet og fandt et par links, du kender dem måske allerede, men hvis ikke kan de forhåbentligt hjælpe lidt.

    Forsvarets egen træningsprogram

    http://forsvaret.dk/JGK/bliv_jaeger/Traeni...es/default.aspx

    Her er en som træner til at blive optaget i Frømandskorpset

    http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=42981

    Endnu en her (Kun 20 sider) :smile:

    http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=6899

    Her er en som sprøger indtil Jægerkorpset/træning

    http://www.motion-online.dk/fora/index.php...=38795&st=0

    Og lad mig så runde af med at sige for jaloux jeg er!

    Var selv til session her den 26. maj, i den gode tro at jeg kunne søge ind som Konstabel og begynde indenfor en månedes tid, da jeg tidligere havde ringet ind til forsvaret og hørt om det var muligt, hvilket var helt OK.

    Da jeg så endelig kommer ind til session for jeg at vide at der ikke bliver startet flere nye hold op i år, da de har brugt 1 mia. kr mere end de havde råd til ...Hvilket sucks endnu mere fordi jeg hoppede ud min it-supporter uddannelse, da jeg fik at vide over telefonen at jeg kunne komme igang som konstabel snarrest.

    Håber selv at få et karriere indefor forsvaret, da det er en livsdrøm, og mit endelige mål er også at blive optaget i Jægerkorpset.

    Beklager, havde lige brug for at afreagere, håber du kan bruge nogle af de links.

  3. Det var da en underholdene tråd at læse igennem :)

    Vil da sige tillykke med dit mål - Du er måske hvad jeg vil se som på grænsen til undervægtig, men hva' helvede det er jeg jo selv.

    Vejer 60kg (male), tilgændgæld spiser jeg som en okse, og 60kg barrieren er ikke til at komme over!

    Kan sagtens tabe mig 3kg på en uge - Og kan tage det på igen på ca. 2 uger.

    Har vel nok et problem som andre ville drømme om, så jeg klager da ikke....så meget ... :)

    Men igen, tillykke med dit mål *Highfive* :1356:

    Ps.

    Hvor er der mange sure miner herinde!

  4. Ved ikke om dette vil være det rette sted at smide denne topic men nu prøver jeg.

    Har det problem at jeg ikke kan tage på i vægt.

    Jeg har før spist meget usundt og på det tidspunkt tog jeg på ingen måde på i vægt, og jeg vil da også helst stige i vægt på en anden måde.

    Lidt info:

    17 år

    186cm

    60kg

    I begyndelsen på året løbetrænede jeg hver dag fordi jeg gerne ville holde mig i form, men besluttede mig heri april at stoppe da min vægt var nede på 55kg.

    Kort tid efter jeg stoppede kom vægten hurtigt op på 60 igen. Men det er som om der er en stopklods lige ved de 60kg?

    Jeg vil da selv påstå at jeg spiser ligeså meget som andre på min alder, dog med den forskel at jeg spiser lidt sundere (Rugbrød, Havregryn, 2 stykker frugter om dagen, osv.)

    Spiser mindre til dagens større måltider men spiser tilgændgæld flerer små måltider i løbet af dagen, da jeg har hørt at det kunne være en god idé. Det har dog ikke gjort nogen forskel på mig, vægtmæssigt.

    Skal lidt senere på måneden til session (26. maj) og ikke længe efter begynde på værnepligten som jeg ser frem til. Men jeg er bange for at vægten igen vil droppe så meget at det vil være direkte usundt for mig at træne/løbe.

    Så mit spørgsmål er om der er nogen som skulle have nogle gode råd til at hvordan jeg kan bevare vægten på de 60kg, eller endnu bedere øge vægten?

    På forhånd tak.