nmathiasen

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nmathiasen

  1. Vil bare sige super godt gaaet. Det er inspirerende at laese om din kamp mod kiloene. Selv om du har ramt dit fastsatte tidspunkt, for hvornaar du skulle have tabt 10 kg, saa maa du endelig skrive lidt om, hvordan det gaar med at holde vaegten. Isaer naar der er gaaet nogle maaneder.

  2. Mange tak for svaret. Det lyder ikke rart med dine skader, så jeg vil bestemt følge dit råd. Var i træningscenteret i aften, men da løbebåndene var optaget blev det til 30 min på den dersens cykel, hvor man sidder lidt tilbagelænet. Kan godt mærke det lidt i knæene nu. Overvejede at tage hul på første uge af løbeprogrammet, men var lidt i tvivl om, hvorvidt man kan kombinere det med andre former for cardio - eller om det bliver for hårdt for leddene?

    Kunne godt tænke mig enten at tage styrketræning eller anden form for cardio samme dag som jeg løber - eller alternativt løbe 3 dage om ugen med en dags mellemrum og så på 2 andre dage lave styrketræning og bruge motionscyklen. Hvad lyder bedst?

  3. Jeg er en 26 aarig pige som har besluttet sig for, at nu skal det vaere!! Jeg skal smide de syv kg som har sneget sig ind paa mig over de sidste par aar, og som jeg flere gange har forsoegt at smide. Mit problem har altid vaeret, at jeg fandt traening haardt og kedeligt - et vaegttab var ikke motivation nok. For nogle maander siden begyndte jeg saa at loebe. Jeg begyndte paa fem km og opdagede, til min store overraskelse, at jeg faktisk godt kunne lide denne traeningsform. Jeg har altid vaeret enormt daarlig til at loebe, men da jeg kunne se fremskridt paa ganske kort tid, fandt jeg det utroligt motiverende (samtidig med at jeg gik med tanker om at melde mig til et 10 km loeb). Efter to uger begyndte jeg desuden at taelle kalorier i en uge, hvor jeg kunne maerke, at bukserne ikke strammede saa meget som normalt.

    Desvaerre skete der det, at efter 3 uger med loebetraening begyndte mine knae at goere ondt, saa jeg besluttede mig for at tage en pause og indvestere i nogle ordentlige loebesko. Foer brugte jeg bare nogle gamle fitness-sko, og jeg kunne laese mig frem til, at jeg startede alt for haardt ud for en person, som aldrig har loebet foer. Nu er der gaaet cirka to maander, hvor jeg har holdt mig i ro, jeg har koebt de rigtige sko, og jeg skal igang igen. Jeg har laest at det bedste er at foelge et begynderprogram, hvis man vil undgaa loebeskader. Har fundet et program som loeber over 12 uger, men som alle andre begynderprogrammer, starter det frygteligt mildt ud. Dvs i dag skal jeg starte med 15 minutters traening hvoraf kun to minutter er rent loeb. Hvis der skal ske noget med vaegten, er det altsaa ikke helt nok (og jeg kan laese herinde, at styrketraening ogsaa skulle vaere vejen frem til en slank krop).

    Derfor haaber jeg inderligt, at der er nogen derude, som kan hjaelpe mig lidt paa vej, saa jeg kan se nogle resultater noget foer.

    Har overvejet dette styrketraeningsprogram http://www.motion-online.dk/styrketraening...ogram_til_alle/ hvor jeg bruger 2 kg vaegte.

    Jeg ved ikke helt hvor ofte, jeg i saa fald boer bruge programmet, da jeg skal loebe/gaa 3 gange om ugen. Nogle forslag?

    Paa forhaand tak,

    N