[email protected]

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by [email protected]

  1. Det er jo netop derfor jeg er helt vild med siden, fordi der er en masse om alt fra motion, styrke, ernæring osv.

    Og fordi der er så mange forskellige "interesser" herinde, vil det jo også øge "mangfoldigheden" - Det er ikke kun bodybuilders, løbere med mere, men alle slags mennesker som går op i en sund livsstil og det den indebærer.

    Jeg syntes det er super fedt, jeg kan læse lidt om alt herinde og tilegne mig mere viden på emnet - Et godt liv.

    Og jeg besøgte hjemmesiden for første gang i forbindelse med livstilsændring - godt nok ikke pga. overvægt, men det er der jo så mange andre der bruger denne side - lidt med samme tankegang som da jeg begyndte. Og så er det da synd de bliver stoppet i et godt og sundt valg, fordi de diskrimineret istedet for at få noget ordentligt info/råd.

    Jeg er selv meget negativt indstillet over for Alli fordi det ikke fører til andet end en flad pengepung og eksplosiv diarre ifølge informationen om den.

    Men Alli giver jo det som folk på et tidligt stadie af et vægttab gerne vil have, en hurtig løsning.

    Den er bare ikke holdbar, men de fleste tager på en masse deroutes inden de rent faktisk har fået nok viden om ernæring og motion og ikke desto mindre, fundet noget som de rent faktisk gider at bruge en time på hver dag eller flere dage om ugen.

    Og disse folk som måske overvejer at købe den her pille kunne istedet for at få at vide de bare kan tage sig sammen og lade være med at proppe i kæften, måske blive guidet i en ret af en sundere livstil.

  2. Alli et vidundermiddel til den umotiverede dansker.. dvs. mig.. eller så ikke alligevel, for jeg tror man skal være af en helt bestemt støbning hvis man ønsker at udsætte sig selv for dens bivirkninger.

    Min pointe med indlægget her er - nu er hele diskussen lige blevet gennemlæst - at jeg sagtens forstår begge dele af Alli-lejren. Når man træner hårdt, spiser sundt og har en god selvdisciplin er det jo helt naturligt at ens selvværd øges, men også at ens forståelse for personer som ikke lever efter en sund kostplan, træner eller fylder for meget i gade billedet automatisk mindskes.

    På den anden side forstår jeg også godt gennemsnitsdanskeren som trøstespiser, dyrker for lidt motion og lever i en tilstand af selvbedrag og "kupon-diæter"

    Det er ikke nemt at være til uanset om man har for mange kilo på bagen, eller man har balder af stål. Vi er alle individer og kan kun dømme og danne meninger ud fra de betingelser man som individ er stillet for. Dette betyder nødvendigvis ikke at man skal nedgøre overvægtige, fordi de mangler selvdisciplin eller aktive fordi de er snæversynede, men - efter min holdning - at vi her, i et forum FOR vægttab, burde øse ud af de erfaringer vi har, gode som dårlige, samt give råd og vejledning hvis man er kyndig inde for dette felt.

    Hvis man tænker over hvilken påvirkning det har på de personer, som rent faktisk klikker sig ind på denne hjemmeside og vælger dette emne, hvor af ca. størstedelen af disse personer ønsker sig et vægttab, så kunne jeg ikke forestille mig at det er særligt motiverende at komme ind i et forum - som egentlig er til for at gavne og hjælpe - at halvdelen af indlæggende er fra personer som i bund og grund mener at overvægtige er andenrangs mennesker.

    Jeg sidder ikke og prædiker peace, love and harmony, men beder om en ordentlig tone, som respekterer de personer, som bruger dette site til at gøre en forskel i deres liv, i stedet for at skyde dem ned med fordømmende kommentarer. Man kan jo spørge sig selv, hvor langt vi kommer med intolerance i det lange løb, og den effekt det giver når man får lov at nedgøre et andet individ, der er "under" en selv. Det er et ret kortvarigt fix, som i bund og grund ender i - pardon - lort og latin.

    Det ville da være så meget federe at komme ind i et forum for vægttab, hvor stemningen er høj, motiverende og de folk som har en masse erfaring og viden inden for området kom med gode råd og kommentarer til dem som har brug for en hjælpende hånd med den slanke linje.

    Siv - over and out. :)