stegger

Medlemmer
  • Posts

    272
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by stegger

  1. I forbindelse med opstart af diæt vil jeg fører regnskab med mine kalorier. Jeg har førhen benyttet mig af excel, men da mit arbejde er ved forskellige arbejdspladser, og jeg ofte er væk hjemmefra i flere dage, kan jeg ikke bare beytte excel, som jeg har gjort førhen. Jeg leder derfor efter et enkelt og hurtigt program, som jeg kan benytte på alle computer med internet opkobling (altså hvor det ikke er nødvendigt at installere diverse programmer).

    Kender i nogle eksempler på et sådant program ?

    Jeg har fundet et eksempel på dette, men det koster penge og jeg gætter på at der eksistere gratis alternativer.

    Håber på lidt hjælp

  2. Hej.

    Jeg bemærkede i en tråd at du trænede i Olympic i Århus, og da jeg snart vender tilbage til byen overvejede at starte dernede. Men så kiggede jeg lidt i din log, og du roser jo ikke centret ubetinget... :raisebrow: . Samtidig skriver du at man i Equinox (den på nørrebrogade ikke ?) har mulighed for at sætte ekstra skiver på deres håndvægte.

    Så nu bliver jeg nød til at spamme din log.

    Hvad er der i vejen med Olympic ? (jeg er en smule mørkeræd, så p..... er et fremragende argument, men det har jeg læst mig til :wink: )

    Hvor meget tungere kan håndvægtene blive i equniox, jeg mener de vejer 42 kg idag?

    Hvornår åbner om morgen Olympic ? og det er med nøglekort ikke?

    Jeg håber du har tid/lyst til at hjælpe.

    Mvh Lars

  3. Mange tak, stegger.. lige den hjælp jeg har brug for :) hvad med dansk helsesport?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Det er godt center (faktisk et af de første hvor man begyndte på bodybuilding i DK tilbage i de glade 70'ere). Der er en del molboer, og der er mange som er utroligt seriøse (også ikke molboer). Jeg mener ikke de har hold, men det regner jeg ikke med, at du bruger. De gange jeg har trænet der, har der været god stemning, og folk var generelt snakkesalige.

  4. Hvad dælen Stegger, rykker du tilbaws til Århus? -så må du da endelig kigge forbi centeret (læs AUS, det eneste rigtige :laugh: )

    <{POST_SNAPBACK}>

    Foodman og Fist begynder dernede igen, så jeg regner med en del gæstetræning, også melder jeg mig ind til årsskiftet... indtil da finder jeg en bokseklub, som forhåbentlig har lidt vægte.

  5. (personligt vil jeg også bruge AUS, men det lader vi ligge)

    Men hvis du vil ind i et pengesluger center, som optimere på deres udstyr og træner uddannelse for at tjene penge. Det vil sige til hr og fru jensen (det er jo dem der er flest af), så vil jeg bruge equinox på nørrebrogade. De har håndvægte til 42 kilo, og mulighed for frivægtsøvelserne (de 3 store og hvad du ellers begærer). Her er også masser af maskiner (både cardio og styrke), hold og sukkermåse - hvis du er til den slags :wink:

    Hvis du vil ind i centre hvor medlemmerens mål i højere grad er styrke/masse så vil jeg bruge

    Dansk Helsesport

    Olympic

    Måske AAK (hvis du vil være styrkeløfter)

    Men her er der færre maskiner og sukkermåse :mad:

    Slutteligt vil jeg tilføje at hvis du vil have kompetent rådgivning, så skal du opsøge det på nettet (f.esk MOL), for der er virkeligt mange dårligt uddannede instruktører, som er mestre i at dyrke diverse myter. Men det handler om hvad dit mål er, og hvor seriøs en tilgang du har til tingene.

    Jeg er selv igang med at overveje hvilket center, jeg skal benytte i Århus indtil, jeg igen kan stille mig i kø til AUS medlemskab - for det er bedst til prisen :smile:

  6. Faktisk så har jeg valgt mig en kampsport nu. Valget faldt på boksning. Årsagerne til valget er at de øvelser, jeg prøvede til politiprøven, alle med en undtagelse, er til boksning, og at stedet jeg har fundet (Hvidovre bokseklub), har en fed ånd, og at de giver den max gas hver gang. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det er det jeg skal bruge. Når politiprøven er overstået, er det meget sandsynligt at jeg forsøger at få benene med, men de næste 6 måneder bliver det boksning.

    Tak for alle svarene :4thumbup: :bigsmile:

    PS. Taninja

    Nu skal du jo som politimand jo nok ikke sparke nogen

    Øv nu er jeg slet ikke sikker på at politiet er noget for mig... :wink::tongue:

  7. Jeg kender ikke ret meget til WT og Escrima, men det er helt sikkert effektivt nok! Problemet er bare, som jeg ser det, at du kun kan bruge det i en virkelig nødsituation. Hvilket selvfølgelig også er rigtig godt!

    Det er bare ikke særlig smart at fyre 30 kædeslag i hovedet på en gerningsmand fordi han ikke lige vil anholdes!

    <{POST_SNAPBACK}>

    Man kan altså sagtens nøjes med 20 slag

    :4boxing: :dead_banana::wink:

    WT og Escrima kan SAGTENS anvendes på en politimæssig forsvarlig måde. Ellers ville det da lige så uforsvarligt at træne boksning. At WT/Escrima så er IMHO er knippel i en knap så heldig situation er da kun at foretrække.

    Den stærke side der bl.a er ved WT/Escrima er den mentalitet der ligger bag træningen. Man optrænes til at være den der sætter dagsordenen, og på den måde intimiderer modstanderen. Du vil danne et billede af dig selv som Løven der jagter fremfor at være antilopen der konstant er et bytte.

    Det escrima concepts som trænes "på" politiskolen under sisuk "Texas" Chris er specielt udviklet til politibrug. De kalder det så vidt jeg er informeret for POLICE. Teknikkerne der trænes er mere "kontrollerende" fremfor knusende som det trænes til dagligt. Dette netop for at tilpasse det til det vilkår du som politimand er underlagt. Men mentaliteten er NØJAGTIG den samme.

    Du vil også komme til at lære nogle teknikker, som du nok ikke skal bruge i første omgang, men hvis lokummet virkelig brænder vil du nok ikke tøve.

    HUSK: "Hellere dømmes af 12 end bæres af 6" :king:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg var afsted til Escrima, og faktisk hos Chris (mon ikke der er Texas Chris), og det var fedt, men i forhold til optagelseprøven havde det væsentlige mangler. Jeg blev ikke presset på konditionen, og vis er der koordinationstræning, men det ligger et stykke fra det man oplever til politiprøven. Derfor gemmer jeg dette til jeg er inde, for så virker det meget relevant.

    Mit næste forsøg bliver CSA og måske en bokseklub. Men først i næste uge.

  8. Jeg har etableret en kontakt til en fyr, som træner primært politibetjente i Enigma concepts, det prøver jeg i morgen. Desuden har jeg fundet en forskole, som kan træne mig fysisk (jeg skal ikke til at købe hele pakken), der foreløber i 10 uger fra august. Det syntes jeg lyder meget fornuftigt.

  9. Stegger: Hvad bestod koordinationsprøven af?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Det mindede meget om det vi lavede i sin tid da jeg boksede (hvorfor jeg hælder lidt til DBM foreslag om at bokse). Det er meget simple ting, som at svinge armene hver sin retning, mens man bruger benene til noget andet. Eller at krydsløbe. Så var der knæløftninger, gadedrengeløb og lign. Meget tradionelt, men jeg har hørt at det kan svinge meget efter instruktør. Det er ikke så avanceret, men for mig er det svært, fordi jeg slet ikke har brugt tid eller krafter på den slags i 10 år. Til gengæld fik jeg 5 i bænkpres :raisebrow::tongue::dry:

  10. Hvor hurtigt løb du egentlig ?
    jeg brugte 11 min og 29 sek på at løbe 2400 meter
    For at vælge noget politirelevant kampsport, skal det jo som sagt af andre nok ikke lige være en sport hvor slag er første løsning

    Det er selvfølgelig også med i mine overvejelser, men det vigtigste er at min koordineringsevne bliver forbedret.

    Kan det passe at politiet træner Wing Tsun?

  11. Igen tak for alle svarene.

    I dag fik jeg brevet fra politiet. Det var selvfølgelig et afslag, men de har heri præciseret årsagen til mit afslag.

    For at tage de væsentlig konklusioner fra brevet så står der at " aspiranten var særdeles dårlig koordinerende og i dårlig grundform. Desuden er mine kropshævninger ikke høje nok, man skal have hagen over bommen, og mine var svære at vurdere, hvorfor de skriver at de ikke var godkendte.

    Jeg har fået et halvt år karenstid, hvor efter jeg må søge igen. Men søger jeg inden den 11 januar, skal jeg ikke gå op til de skriflige prøver igen. Derfor er målet at jeg er klar inden da. Jeg har derfor 6 måneder, og kan herefter søge igen. Jeg skal redegøre for, hvad jeg har gjort for at forbedre mig, for overhovedet at få lov at gå op.

    Min plan er derfor at jeg skære ned på styrketræningen, således at den kuin bliver 3 gange om ugen, og kun med fokus på overkroppen, og særligt kropshævninger. Den del har jeg styr på.

    Desuden vil jeg gå i skarp diæt, og regner/håber på at smide 10-15 kilo.

    For at sikre at jeg kan klarer løbekravene, vil jeg forsat løbe 2 gange om ugen, og det skal fortrinsvis være interval træning.

    Sidst men ikke mindst skal min koordineringsevne forbedres, og det er i virkeligheden her jeg er mest nervøs, for om jeg kan nå det. :raisebrow: Opvarmningen/koordineringsøvelserne er ikke de samme ved alle optagelseprøverne, og derfor kan jeg ikke bare terpe 4-5 forskellige øvelser, for så at komme videre. Jeg skal helt grundlæggende lære at bruge min krop på anden måde, end den meget mekaniske måde man bruger den i styrketræning. Desuden var jeg vild med at bokse, da jeg var yngre. Det er derfor jeg har foreslået kampsport, og når jeg nu er igang, så vil jeg gerne bruge lære at bruge hele kroppen, og derfor helst ikke boksning. Jeg overvejer faktisk at gå til noget aerobic en gang om ugen....

    Næste skridt er at gå til et par klubber og prøve dem af, for så at vælge. Så hvis i kender et godt sted, med fleksible holdtider, så skriv :smile: Jeg prøver nok også nogle af de i bud i er kommet med, men CLA ligger meget upraktisk i forhold til mig.

  12. Det kan være det ender med boksning så. Men hvad med thaiboksning/kickboksning ? Er det ikke meget det samme, bare med benene også ? og dyrker de ikke også mange af de samme koordinationsøvelser ?

    Jeg har bare bokset, og jeg var faktisk også god. Men det er længe siden, og jeg vil gerne prøve noget nyt, jeg tænker også at det er mere funktionelt at lære bruge benene, hvis man skulle komme i en uheldig situation (på gadeplan ville John smith sige :smile: )

    PatrickGO > tak for ordene, men jeg har ikke noget valg. Jeg skal være knippelsvinger og have overskæg :wink:

  13. Tak for alle budene. Et eller andet sted vil alle nok føre mig frem til en veloverstået prøve :smile:

    Jeg har bokset førhen, og det er bestemt en jeg overvejer. Jeg har bare lyst til at lære at kæmpe med hele kroppen.

    Mht min fysisk, så er jeg en stor fyr, som vejer 102 kg (noget muskel, noget fedt). Jeg er meget kompakt af bygning, og jeg ved ikke om det kan have betydning for valg af kampsport ?

    Ps. jeg bor i hvodovre og arbejder i city, så hvis nogle af jer kender et godt sted, så skriv gerne :smile:

  14. Politiet fysiske prøve

    Jeg er desværre lige dumpet til politietsoptagelseprøve (fysisk del). Jeg dumpede på opvarmningen og sprinten. Jeg kunne godt følge med, men der var en masse koordinationsøvelser, som jeg ikke kendte, og var helt elendig til. Så dels fik jeg meget ondt i mit højre ben (hvilket kostede mig spurten, fordi det gjorde ondt at accelere. Det giver formentlig en karenstid på et halvt til et helt år (ved jeg ikke endnu, jeg får et brev i næste uge ) :crybaby::mad:

    Men der er desværre kun at sige, at jeg undervurderde prøven, og havde en meget dårlig forberedelse. Men det ændre ikke ved at jeg stadig vil ind til politiet, og da jeg er typen der lære af mine fejl, begynder jeg allerede nu at forbedrede mig.

    I forberedelsen på den overståede prøve havde jeg svært ved at motivere mig selv til at løbe, og jeg fik aldrig strukket ud. Dertil kom at jeg slet ikke har haft fokus på koordinationsøvelser, selvom jeg vidste det vil komme.

    Min bud på en løsning er at finde en sport, hvor jeg få trænet de ting, og som er en fællesport (en med træner og andre deltagere, for at få lidt pisk og motivation). For i modsætning til styrketræningen, så har jeg ikke den samme motivation eller viden til konditions og koordinationstræning. Jeg har overvejet kampsport, men ved ikke hvilken. Jeg er åben for forslag, også andet end kampsport.

    Hvis nogle kan bidrage, så skriv endeligt.

  15. Nu har jeg internet igen. Jeg tænkte på om du har hørt om World of warcraft, det kunne være sjovt at spille lidt internet om formiddagen...

    Har læst off topic tråden, og det ser mega fedt ud, så kunne nok godt lokkes til at spille lidt - evt en formiddag fra 8-13 et par gange om ugen? :)

    Så køb spillet og se at få sendt dit kontonummer til mig... Jeg skylder dig penge. Vil skal spille Horde ikke ? De er så dejligt onde. I øvrigt er mit nye træningscenter for old school... :devil:

  16. Jo, som jeg skrev i en anden tråd er jeg også begyndt at indarbejde nogen holdtimer i min træning (pump, boksning, noget i den stil), for lige at være sikker på at det ikke er opvarmningen der slår mig ud.

    Mht de 2400m så er det også gået op for mig, tror bare jeg automatisk tænkte Cooper da jeg hørte tid/distance. Men som jeg forstår det skal jeg satse på at kunne løbe den på max 10min hvis jeg vil ind?

    Off topic bonusspørgsmål: Lønnen i Politiet er jo knap så god, faktisk er det lidt af et problem i forhold til have jeg tjener nu. - Er der mange betjente som har ekstrajobs ved siden af?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Min far er betjent, og han har altid haft ekstra arbejde ved siden af. Og det samme gælder for mange af hans kollegaer :smile:

  17. Jeg er også på, selvom jeg nok ikke kan finde mit digicam, før om en uge (flytterod). Men jeg skal alligevel cutte de næste 3 måneder.

    TF

    Baloo

    Armoured female

    Rønne

    Pivklar i Odense

    Skjold

    Lagoon

    Spock (det kan du sagtens poking.gif )

    Hr. Kirkenbrandt

    Alva

    zink brian

    SimonHP

    Krumborg

    SusGrofa

    Henrik C

    Stegger