linipus

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by linipus

  1. Hej "mig2009"

    såvidt jeg kan se ud fra din kostplan, ja så mangler du noget grønt, proteiner og lidt fedt i din daglige menu.

    Jeg kan kun sige, at jeg forstår fuldt ud, hvordan du har det. Jeg har selv haft det sådan, og har det stadig lidt indimellem.

    Det er absolut ikke sundt at faste kan jeg fortælle dig. Det nedbryder dine muskler. Hvis kroppen ikke får den ernæring den har brug, begynder den at tære på musklerne i stedet, og så kan man ende op med løs/hængende hud, meget tynde knogler. Du kan også udvikle forskellige sygdomme på lang sigt.

    Jeg kan VIRKELIG godt forstå, at du er bange for at tage på, men såvidt jeg kan regne ud fra din højde og vægt, så er du for tynd af en fyr at være. Den mandlige krop er beregnet til at have skal have muskler og lidt sul på kroppen.

    Godt nok siger dit BMI-tal at du ikke er undervægtig, men for søren det er godt nok utroligt tæt på!!!!!

    Desuden kan du jo ikke kun regne ud fra BMI-tallet. Den fortæller jo intet om hvordan din krop er bygget op og sådan.

    Det er KUN et tal, så du kan ikke rigtigt regne med den.

    Jeg har selv tabt mig en del. Jeg er en ung kvinde på 23 år. Og i et par var jeg helt oppe og veje knap 70 kg. Min normalvægt skal ligge på 50 kg. Jeg tabte mig 17 kg. Men har taget lidt på igen. Jeg er også bange for at komme til at veje alt for meget igen, men ved at spise morgenmad, proteinrig og fedfattig mad (fedtfattig, ikke fedtfri!!!) samt dyrke styrketræning så er jeg sikker på at det nok skal lykkes mig at komme ned på de 50 kg. Jeg har kun 6 kg igen.

    Det går MEGET langsomt, men det skal man altså ikke lade sig skræmme af. Den langsomme vægttab er den bedste og varige.

    Jeg vil foreslå dig, at du tager en god snak med din læge, fysioterapeuter i fitnesscentre og en diætist. På den måde kan du få lagt en plan som passer lige netop til dig.

    Jeg må også indrømme, at det lyder meget som om du har en mild form for spiseforstyrrelse ligesom jeg. Min læge sagde til mig, at jeg skulle være meget påpasselig med at det ikke tog overhånd, og det samme råd vil jeg nu give til dig.

    Jeg tror desværre ikke på, at du ikke føler sult. Alle føler sult! Men det jeg ser er, at du fornægter din sult ved at ryge i stedet for spise når du er sulten. Rygning nedsætter netop appetitten.

    Udfra din kost/daglige bedrift kan jeg også forestille mig, at du enten har eller er ved at få meget bleg el. lidt gusten hudfarve. Det er også pga kosten. Har du nogensinde set programmet "Super fat vs. Super skinny" i fjernsynet??? Der bliver nemlig forklaret hvad din slags levemåde kan gøre ved kroppen. Måske du kan søge på google efter programmet og se det over nettet?

    Til alle som ikke kan svare den unge mand ordenligt eller på en måde: "Mange unge mennesker ved ikke nok om kosten, og kommer derved til at gøre ting forkert. Derfor er det ikke ensbetydende med at man skal se ned på dem eller undlade dem svar. "mig2009" skrev jo netop på motion-online for at få gode råd til hvad han skulle gøre. Så selvfølgelig har han da fortjent gode råd og en ordenlig vejledning fremfor at blive skældt ud!

    Tænk hvis man kontaktede kvalificerede læger om råd og vejledning og så at de skældte ud og nedværdigede én frem for at hjælpe.

    Det var så min lang lange lange kommentar!