111

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 111

  1. DYSP, det er noget værre vås du skriver. Bjaka du skal ikke lytte til det.

    Hvis man vil være ELITE idrætsudøver skal hård træning (nogen gange meget hård) i perioder gennemføres næsten hver dag. (andre perioder er træning max mellem-hårdt). Men meget af træningen laves stadig ved OK rolig (iforhold til personens form) intensitet. Man får ikke noget ud af overtræning udover man bliver sådan en sur en der skriver til folk at de skal lide før deres træning virker. (hvis DYSP virkelig trænede åh-så-hårdt så du græd efter hver træning må du enten være elite - er du det??? eller en værre pivski)

    Det er lodret løgn at træning skal være ulideligt før det virker, hvis du har det sådan er der vist noget galt med dig.

    Selv en gåtur hjælper på formen hvis man er i ringe nok form.

    Hvis man er i god form, giver det stadig noget MINIMALT at gå en tur. (og det bruger energi, så folk taber sig også ved det)

    Det er en rigtig god måde trådstarter bjaka er gået i gang med at træne, og vedkommende skal bare blive ved at klø på og ja nogle gange kan det være hårdt at skulle i gang, men det er sjældent specielt hårdt når man er kommet igang, hvis man husker at være glad for det.

    Jeg synes bare du skal blive ved med at løbe/gå dét du kan, og efterhånden som du kommer i bedre form og taber kilo, kan du forhåbentligt løbe længere i træk (og det er OK at være forpustet!! tænk på det jo bare er fordi dine lunger skal have fat på ilt til at transportere din krop, det skader ikke.)

    Hvis du skal bruge en time mest effektivt tror jeg det er vigtigst med det der løbe/gå træning så meget som dine ben kan holde til det (mærk efter hvodan du har det) og så noget styrketræning, udstrækning resten af tiden. Du kan skifte løb med cykling nogle dage, f.eks. hver anden gang afhængig af om du bedst kan li løb eller cykling. (cykling er mere sparsom overfor knæene). Du behøver ikke gå i fitness center de dage hvor du går/løber medmindre det er fordi du bare elsker at være i fitness center. Du kan løbe i naturen og bagefter lave noget styrketræning med din egen kropsvægt, (benbøjninger, mave bøjninger, ryg og armstrækkere) osv. det kan du bedst selv mærke..

    Træning er sjovt og rart, og nogen gange skal man tage sig sammen imens man træner, og hvis man vil være verdensmester skal det engang imellem gøre meget ondt. Men hvis man er mere på begynder stadiet gir det altså mere at træne med lavere belastning, så man kan holde til at træne hyppigere og i længere tid.

    Og ja det skal også være sjovt fordi sport er sjovt, men måske ikke hahasjovt men det er noget der får en til at blive godt tilpas om ikke imens så bagefter. Des bedre form du kommer i des rarere vil det være at træne. nyd at træne folk har gennem årtusinder trænet kroppen og hvis du engang hver 14. dag giver din krop et par ekstra lette dage vil du efter noget tid få mere overskud og veltilpas i hverdagen af at du er i bedre form.