cmartens

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cmartens

  1. Hej,

    Personligt fik jeg ikke fart i min 5 km, før jeg begyndte at løbe længere ture på 8 - 10 km også (med meget langsom hastighed ;-)

    Tror det er med til at flytte kroppens grænser omkring udholdenhed og opbygger sikkert også musklerne mer end man kan nå på 5 km ??? er ikke ekspert :-)

    Jeg kan stærkt anbefale at du prøver at lunte 7 - 10 km én gang pr. uge - så tror jeg du vil se en markant hastighedsstigning på din 5 km i løbet af en måned.

    Det virkede for mig :-)

    Mvh.

    Casper

  2. Hej Snaps,

    Jeg er 180 cm høj og for 3 måneder siden vejede jeg 110 kg (ca. 30 kg over min normalvægt). Jeg har kæmpet med overvægt det meste af mit voksenliv og prøvet alle mulige kure - men generelt set over de sidste 15 år er vægtkurven desværre kun gået opad. I dag vejer jeg 98 kg og jeg har tabt mig ved langsomt at ændre min livsstil.

    Tag et skridt ad gangen!

    1. Jeg startede med at beslutte jeg ville cykle på arbejde - 7,5 km (det tog 45 minutter i starten).

    2. Efter et stykke tid syntes jeg ikke det gav nok at cykle og besluttede at gå på arbejde (det tog 1,5 time hver vej)

    3. Det rykkede virkelig at gå 1,5 - 3 timer pr. dag og jeg begyndte at løbe små strækninger (i starten kun 1½ km af ruten et par gange om ugen)

    4. I dag kan jeg løbe hjem fra arbejde på under 38 minutter (hurtigere end jeg kunne cykle i starten) og løbe 15 km på 1½ time og jeg er inde i en rigtig fed og positiv spiral (løber længere og længere, taber mig, bliver hurtigere og hurtigere)

    5. Min nye "løbelivsstil" har nu givet mig naturlig lyst til at spise sundt da jeg kan mærke det på min performance med det samme.

    6. Min næste udfordring er at forankre min nye livsstil for alvor og få kosten ordentlig med ind i min hverdag.

    Ovenstående er MIT eksempel, din situation og dine interesser skal selvfølgelig være dit udgangspunkt. Om du starter med at omlægge kost, lidt motion, tager beslutning om hvordan du skal leve for at forblive sund eller ? men under alle omstændigheder, så er det vigtigt at du tænker langsigtet og måske fjerner fokus fra at blive tynd til at dreje sig om at have en sund og rask krop (og livsstil).

    Vigigt: Jeg har besluttet at jeg vil løbetræne resten af mit liv og se hvor langt jeg kan komme med det - det er MIN mulighed for at forblive sund og rask. Mit mål er ikke længere at tabe mig, men jeg ved at det kommer af sig selv, hvis jeg bliver ved med at løbe. Selvom jeg stadig skal tabe mig 15 - 20 kg, så tager jeg f.eks. gerne en pause på et par dage, hvis jeg kan mærke at benene er ved at være nedbrudte - for det er min nye livsstil der er vigtig - ikke om jeg taber mig lidt i denne uge eller ej.

    Træf et valg! JEG VIL VÆRE SUND! Det er skal være din førsteprioritet og alt hvad du gør skal ses igennem denne statement. Det er hårdt og der er mange gamle vaner der skal lægges på hylden, men når først resultaterne begynder at komme og du mærker hvordan du får fornyet energi og kræfter - så kan du komme ind i en god spiral.

    Ved ikke om du kan bruge ovenstående til noget, men under alle omstændigheder så er det venligt ment. Jeg kender din kamp og håber du vil nå dine mål og udnytte dit potentiale maksimalt.

    Mvh.

    Casper

    PS: Man må også gerne heppe lidt på mig - det har jeg stadig brug for ;-)

  3. Hvor er det smukt og poetisk og politisk korrekt.

    Det er godt du er et så smukt og rent menneske, der ved hvad man bør mene og sige.

    Jeg ved også hvad der er det "korrekte" at sige og mene, men derfor siger jeg min egen mening, når jeg får nok af at høre det samme igen og igen og igen.

    Det er sjovt som man pludselig bliver den onde - fordi man ikke er meget for fed og nogenlunde ok form. Så må man ikke sige sin mening. Men den fede må gerne svine den ikke fede til - fordi den fede jo pr. definition er staklen, som man skal have sympati for - ligemeget hvor usympatisk den fede end opfører sig overfor den ikke fede.

    Det er lidt det samme som når en fattig diskuterer med en rig. Samme mekanisme der træder i kraft. Den rige er pr. definition den onde - som udgangpunkt, og flertallet vil holde med den fattige, staklen, selvom det denne siger er urimeligt, forkert og angibende.

    Det er helt okay at massen ser sådan på tingene, men i længden bliver det trættende, at den bedre stilledes ord ikke rigtigt vægter, fordi "det kan denne jo sagtens sige" og dermed er meningen/holdningen intet værd. (Man kan jo så igen spørge sig selv om ikke ordene netop vægter, da det der bliver sagt jo åbenbart, beviseligt, virker?)

    Det du med andre ord gør i dette indlæg er jo blot at forherlige dig selv, og fortælle os at du er den gode og korrekte.

    Jamen, tillykke med det!

    Du har ret og jeg fortryder at jeg kommenterede denne tråd - undskyld!

  4. Jamrere og misundelige mennesker er jeg generelt træt af.

    Så er det egentlig ligemeget hvad de jamrer over. Om det er deres overvægt, fattigdom eller udseende generelt. Jeg GIDER ikke høre på misundeligt JAMMER.

    Gør noget VED TINGENE i stedet!

    Det ER IKKE SAMFUNDETS SKYLD AT FOLK BLIVER FEDE!

    Det ER IKKE SAMFUNDETS SKYLD AT DU ER FATTIG!

    Men det kan desværre være det BLIVER samfundets problem til sidst at alle efterhånde er så SLAPPE og tror de skal have alt FORÆRET. Både rigdom og en perfekt krop!

    Alle har haft det for godt de sidste 50 år - ingen kan FORSTÅ at man skal YDE FOR AT NYDE. Og det skal man sgu. Er man ikke indstillet på det så kan man JAMRE resten af sit dødsyge liv!

    Jeg gider IKKE HØRE PÅ JER!

    Enhver er sin egen lykkes smed! - det udtryk er jo nærmest FORBUDT og politisk FORKERT idag. ØV hvor slapt!

    Go nu nat slapsvanser! Ta' en Alli-pille og tør øjet...

    I har sgu brug for noget ÆGTE modgang - så i kunne forstå hvad det vil sige at TAGE SIG SAMMEN og tage en skæbne i egen hånd i stedet for at JAMRE!

    Fred være med dig...

  5. Hmmmm....??

    Stor er ens personlighed, hvis man kan sætte sig ind i andres problemstillinger og bruge sin viden og sit overskud til at hjælpe andre.

    Lille, meget lille og uværdig er ens personlighed, hvis man bruger sine stærke sider til at nedgøre andre mennesker der ikke har samme stærke sider.