Bro

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bro

  1. Har nu søgt lidt rundt på google efter løbesko her til aften, og det er så godt som umuligt at finde ud af hvad man skal gå efter, hvilket nok skyldes det er meget individuelt.

    Jeg fandt dog en masse positivt om Asics Gel-Nimbus 10, så den skal jeg i hvert fald helt sikkert have prøvet

    De ser rigtig gode ud, bare sørg for at der er nok støtte omme ved hælen, men hvis du alligevel tager ned og får din løbestil testet igen, jamen så kan de jo også sige om de er gode til dig:D

  2. Takker for alle svarene, og det jeg har hørt mest om er jo mit kalorieforbrug, sååeh nu har ejg prøvet at sætte sammen lidt af hvordan en dag kunne se ud, men I må endelig ændre lidt i det, prøver mig bare frem med de råd jeg har fået/læst om her.

    Morgenmad: Cheasy Vanilie yoghurt + banan (har læst at havregryn skulle være bedre, men kan rent ud sagt ikk leve uden min yoghurt om morgen)

    + nogen gange müsli ovenpå (müsli med tørret frugt)

    Middag: 2 Rugbrød + salat + agurk + kalkun pålæg + æg

    eller salat med kylling/tun

    Aften: salat + kylling + fx. ris/kartofler/pasta

    alt efter hvad der lige er (er jo forskelligt fra dag til dag når man stadig bor hjemme hehe)

    Okay jeg vved godt det ikker er så meget, det er derfor jeg spørger om lidt råd. ved også godt mellemmåltider er en super god ide, men hvad skal de være, det er vel lidt for lidt bare at tage et stykke frugt/grøntsag? men anyways sig hvad i synes der skal rettes lidt i:D

  3. For lidt under et år siden besluttede jeg mig for at løbe fast, og tog derfor ind i løberen og fik testet min løbestil til neutral. Sælgeren sagde jeg sådan set kunne vælge hvilken sko jeg ville, da mit løb var begrænset og jeg var neutral løber. Jeg valgte derfor Nike Air Pegasus+ 24, da jeg synes den sad godt, og så var det den billigste til 1.000 kr.

    Til at sarte med havde jeg ingen problemer med skoen, da min kondi ikke var til at løbe ret lang tid adgangen. I takt med jeg er begyndt at løbe længere og hurtigere er jeg dog begyndt at få meget ondt i mine fødder, som mange gange har resulteret i jeg må holde pauser. Smerten i foden er primært i anklen og venstre side af venstre fod og højreside af højre fod, som også er helt røde når jeg tager mine strømper af. Smerten er særlig slem når jeg løber og op ned af bakker på hårdt underlag. Er det forkert af mig at give skoene skylden for denne smerte?

    Min nye sko skal ca. bruges til 20 km løb i ugen på hårdt underlag op og ned af bakker, derudover kan nævnes at mine fødder rimelig brede.

    For ikke at begå endnu et fejlkøb søger jeg råd til køb af ny løbesko, altså hvad skal man kigge efter mm? Jeg går ud fra det er meget individuelt hvilke sko man finder gode, men ellers må I meget gerne komme med anbefalinger?

    På forhånd tak for hjælpen :smile:

    Harj Søholm

    Da jeg for laaaang tid siden købte sko, var jeg inde og få testet hvordan jeg løb, præcis som dig. Men det er meget normalt at ens løbestil ændrer sig i takt med at man får en bedre kondi fordi at ens vægt lægges andre steder, gjorde min i hvert fald.

    Så det eneste jeg ret kan kan råde dig til er at får dit løb testet endnu engang så du er helt sikker, eller tror jeg også du kan gå til en fodtherpeut og få at vide hvilke sko han/hun ville anbefale. er vist det bedste råd jeg kan give dig.

    Men husk nu at når det er 20 km løb, bliver de nu nok lidt dyrer end 1000.

    Håber du kunne bruge det til noget

    God løbetur

    Bro

  4. Der er TONSVIS af tråde herinde der omhandler emnet. Prøv at finde dem i stedet for, tror ikke folk gider blive ved at skrive de samme ting :smile:

    men kort sagt: løb inden du spiser morgenmad, og for at tabe sig skal man ligge i energiunderskud (indtage færre kalorier end du forbruger)

    ud fra dine proportioner lyder det dog ikke som om du behøver tabe dig :wink:

    Har jeg skam også gjordt, har allerede set på en masse af dem, gør det faktisk også nu, men jeg synes de er meget uoverskuelige, der er så amnge forskellige svar på de præcist samme spørgsmål, var derfor ejg bestemte mig for selv at skrive en.

    løber også inden morgenmaden, ellers kan jeg slet ikke få mig selv igang hvis jeg først har spist. Og kalorieunderskud, tjah hvordan finder man ud af hvornår man er i underskud, for har nu heller ikke rigtig lyst til at føle mig sulten konstant hehe er vist for glad for mad til at kunne udholde det.

    Tjah har heller så meget brug for at tabe mig, bare fjerne bildækket, da det sidder mildest talt som var jeg gravid, ikke så flatterne for en 19 årig pige hehe

  5. Harj alle sammen:D

    Ja for det første er jeg ny her, så endnu engang hej til alle.

    Jeg håber virkelig I kan hjælpe med mit bildæk, øvelser, mad et eller andet der kan få det væk, er ved at gå amok over det, så at sige. men giver jer lige lidt info, er så vidt ejg ved lettere at svare på hvis der er bare lidt info.

    - Pige, 19 år

    - Højde 173 cm, Vægt ca. 61 - 61,5 kg

    - Løber hver morgen ca. 4 - 5 km

    - cykler min 2 gange om ugen 10 km (arbejde)

    - Kosten er meget varieret, så er svært at beskrive den, men kan da sige at jeg har en sød tand xD

    Jeg ved ikke om I har brug for mere info, ellers må I jo spørge. Jeg er som sagt ved at gå amok, og det værste er at jeg synes selv min vægt er fin, overkrop er slank, men så kommer bildækket bare og ødelægger lidt det hele, kunne lige så godt veje 10 kg mere så ville man ikke kunne se det, meeeeeen er der jo ikke nogen grund til hvis der er nogen af jer der har nogle gode råd.

    Håber I kan hjælpe mig

    Kh Bro