BrianO

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BrianO

  1. Nu Hijacker jeg lige en lille smule, sorry Mollerup :)

    Min puls kommer lynhurtigt over 200 og jeg kan holde den der ret længe.

    Jeg er 30+

    Min egen læge siger, det er fordi jeg er i dårlig form. Men nu har sgu efterhånden trænet styrketræning i mange år og cykler mange kilometer hver dag (15+ km) med godt tryk på - så ved ikke om jeg køber den.

    Jeg har dog samtidig smadret alle mine lukkelapper i benene pga. en blodprop som teenager.

    Er det usundt med den høje puls? Jeg får det ikke dårligt, men cardio er sgu hårdt for mig!

    Hmm... og hvordan forklarer din læge så rent træningsfysiologisk, at du kan holde den højt i længere tid fordi du er i dårlig form? Det er da noget værre sludder. Faktisk kan du holde din puls højt i kortere tid, når du er i dårlig form, så den holder absolut ikke.

    Svaret er nok nærmere, at du har en høj maxpuls og derfor kan du komme højt op! Alt er jo relativt, så en puls på 200 behøver jo ikke være højt for dig! Jeg har personer på mine spinning timer som er i 40´erne og som har en maxpuls over 220, så det er ikke ualmindeligt! (og det er testet!) :cool:

  2. Om du kan træne hver dag, afhænger 100% af tiden + intensiteten du arbejder med. Hvis du træner med samme intensitet som f.eks. en spinning time, så har du brug for en dag til at restiturere også selvom det kun er "motionsniveau"

    Hvis man kender "mange" der svømmer, cykler og løber hver dag, så skulle man måske tage en snak med dem omkring effektiv træning. Ikke engang vores bedste topatleter i Danmark inden for triatlon, svømmer, løber og cykler hver dag! Om det er uden mén ikke at holde pause. Tja, hvis man regner overbelastninger og formnedgang for "uden mén", så er det da bare om at klø på :-)

    Hvorfor "princiip" mener, at du bare kan give den gas hver dag ved jeg ikke, men forsøg med et pulsur. Hvis din hvilepuls dagen efter en træning er forhøjet, så skal du ikke træne igen! Hvis du træner med høj intensitet hver dag, så vil du med garanti opleve en nedgang i formniveau over tid.

    Jeg vil anbefale, at du starter stille og roligt ud og måske træner lidt kortere træningspas. Også i forhold til dit knæ. Du kan sagtens få problemer med knæet ved at cykle for meget, så alt med måde!

    Læs evt. http://www.fitnessdk.dk/videnogdebat/blogs...n_tid!.aspx