udeafform

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by udeafform

  1. ok fair nok, tak for svar, jeg er bare mere typen der er til udendørs varieret sjov,

    indendørs træning står for mig som noget meget grænseoverskridende kedeligt, men det kan godt være der ikke er nogen vej udenom hvis man skal genopbygge eller genvinde bare lidt af sin styrke igen - .

  2. Hej

    Jeg vil høre om der er nogen af jer der kan fortælle mig hvordan jeg kan genopbygge min krop. Jeg har været syg i 4 år,( er endelig blevet erklæret rask)

    jeg har siddet helt stille- vitterlig stille i sofaen, mange dage uden at komme uden for en dør.

    før kunne jeg cykle 20 km hver vej på jobbet, ride 3-4 timer i træk og gå 5-6 timers lange vandreture.......nu gør det ondt i hele kroppen, bare jeg cykler 100 meter, jeg kan knapt gå en halv time og min muskelstyrke er ringe . Problemet er jeg er i 40erne ,er kvinde, så aldersmæssigt er der i forvejen stort muskeltab.

    mit mål er at min krop skal resitures, og at jeg vil have strammet min krop op - den er blevet noget flommet,synes jeg + have tilført muskler især i arme og i ryggen.

    Jeg vil også gerne opnå større appetit, jeg spiser meget sundt, men kan ikke klemme mere end omkring 1100 kalorierne ned om dagen- målt over 1 måned - så der skal gang i sund forbrænding igen - jeg frygter min forbrændning er blevet irreversibel dårlig.

    Ligenu laver jeg et lille yoga program på 20 minutter om dagen,for at få lidt bevægelighed tilbage i kroppen, samt går 30 minutter hver dag. men det har ikke hjulpet hverken på appetit eller styrke. -

    Jeg vil helst lave sport som er sjovt og ikke for stereotypt, men jeg er i vildrede med hvordan man genopbygger en krop efter så lang tids stilstand.