Phantom3t

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Phantom3t

  1. Jeg så det på morgenmads hylden, den anden dag, dag jeg var i føtex. Har også prøvet det før, men det er ikke noget jeg vil anbefale. Man skal bruge store mængder mælk, før at gøre det spiseligt, ellers er det som savsmuld. Og det bliver til en dejlig klam grød, der ikke smager særlig godt. Ville til en hver tid heller spise havregryn.

  2. En af grundene til det hedder "Fitness" og "Atletic Fitness" og ikke bare betegnes som AB(Atlettic bodybuilding) hvilket det jo egentlig er. Er fordi de folk der beskæftiger sig på området, ikke vil have at omverdenen sætter dem i forbindelse med krudt. For efter min erfaring, så siger en gennemsnit dankser "bodybuilding, det er sådan noget med steoider er det ik?" Men de vil sige noget i retning af "fitness, er det ikke sådan noget med at spise sundt og holde sig i form?"

    Det er egentlig det samme, bortset fra, at der bliver med forskellige forkus punkter. Da man som Linis skriver konkurrerer på forskellige måder.

  3. Hey MOL, skal snart flytte hjemmefra og der hvor jeg flytter hen, er der godt med plads til et lille homegym. Har kigget rundt på nettet efter udstyr, hvor jeg faldt over http://www.sp-bodysolid.de De har nogen fair priser, men kender ikke til kvaliteten af deres udstyr, det var her jeg håbede i kunne hjælpe. Hvis nogen af jer har handlet der, eller kender nogen som har, vil jeg meget gerne vide om de er tilfredse med de ting, som de har købt. Eller om jeg skal kigge efter et andet sted at handle?