Kuota4life

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kuota4life

  1. Det glæder mig oprigtigt at du håndterer oplevelsen som du gør Nanna. Jeg tror vi alle møder nogle uforståelige reaktioner fra andre cyklende, da mange, som du selv skriver, tilsyneladende har en tendens til at gøre sin egen indgangsvinkel til cyklingen til en norm. Bliv ved med den indstilling. :)

    Jeg er selv en cykelmotionist som udover at have mine egne motiver til at cykle, også fascineres af andres beretninger. Og de kan være meget forskelligartede, men med det til fælles, at man tydeligt mærker at den enkelte har stor glæde i det.

    Jeg synes derfor det er vigtigt at glædes over at andre også finder interesse i at cykle, hvad end de er yngre eller ældre, motionister eller licensryttere, på racer eller cykel med blomster i kurven. Heldigvis har mange løbsarrrangører også den indstilling - og det er altså skønt når man ankommer til et målområde sammen med både personer på racercykler og kørende i deres maks samt familier som tydeligvis har haft en fantastisk tur på "hyggeruten".

    Det er personer som vil det samme, men på hver deres måde.

  2. Lyder som en god tur du havde. Har tænkt over hvorfra den grafik over puls mm. stamemr fra? En bestemt cykelcomputer eller lign? Det ser nemlig meget nyttigt ud, så ville gerne vide det. :)